Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ben esine cok uzuldum :'( kiyamam erkeklere cok uzuluyorum biz dertlesioz rhatlioz ama onlar. Allah nasip etsn onlara babaligida yuzleri gercekten gulsun artk :'(
Amin canim.hergun diorimki icimden allahima esimin yuzunu guldur.kizarim ama onun gozunden akan yasa dayanamam allah hepimizim eslerine saglik versin basimizdan eksik etmesin rabbim ve hepsine baba olmayi nasip etsin

Amin canim.hergun diorimki icimden allahima esimin yuzunu guldur.kizarim ama onun gozunden akan yasa dayanamam allah hepimizim eslerine saglik versin basimizdan eksik etmesin rabbim ve hepsine baba olmayi nasip etsin
cokk zor bes yildr evlym bir kere hayal kurmadi konuyu acmadi bnm uzulmemi istemior ama cok zor bir drum biliyorun ici yaniyo ben kendmi gectm tabki ane olmak istyrm ama en cok onn baba olmasi icin istyrm onn elinde bebegmzi gormeyi o kdr istyrm ki :'(

allah kalbinize göre versin ihşallah, gerçekten hayırlısını veriyo her zaman buna inanıyorum

Biseyi cok isteyince olmazmisya kizlar bende bazen bu hisse kapiliyorum.sanki hic anne olamayacakmisim gibi hissediuorum;(

Canim uzulme sakin hastanede uzun sure kalmissin bence bu yeterli olacaktir aglama ve uzme kendini artik yeterki mevlam ol desin önunde hic birsey duramaz.
Allah yar ve yardimcin olsun kuzum.

off ne güzel olurduu, ağzımın suları aktııı :)

evet kesinlikle yaa hatta eltimle dalgasını geçtik bnde böyleydim kız hamileyken dedi ihşallah sende öylesindir diye
aglama nobetleri gelio resmen bagirmak cagirmak istiyorum ama sakin olmaya calisiyotum bebisleri dusununce oylemi dion cnm ya

İyiyim kuzum yarin ise baslicam dort gundur evdeydim sıkıldim artik calismak iyi gelir en azindan test tarihim aralik 9 da cok tedirginim yaaa

İyiyim kuzum yarin ise baslicam dort gundur evdeydim sıkıldim artik calismak iyi gelir en azindan test tarihim aralik 9 da cok tedirginim yaaa

Kesinlikle calisirken vakit daha kolay gecer..
benim de test10 aralik aslinda bana kalirsa 11 aralik olmaliydi ama yanlis mi hesapladilar nedir..
3. Gun embriyosu, dun transfer edildi..
Sen de cok yorma kendini olur mu:)
Ben simdi yatiyorum kizlar, yarin gorusuruz..

Benimde ucuncu gun embriyosu kuzum hadi bakalim mevlam ne eylerse guzel eyler diyelim isin hayrini ona birakalim.
İyi geceler sanada dinlen kuzum.

hayirli olsun cnm ins guzel sonuclar alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…