Amin canim.hergun diorimki icimden allahima esimin yuzunu guldur.kizarim ama onun gozunden akan yasa dayanamam allah hepimizim eslerine saglik versin basimizdan eksik etmesin rabbim ve hepsine baba olmayi nasip etsinBen esine cok uzuldum :'( kiyamam erkeklere cok uzuluyorum biz dertlesioz rhatlioz ama onlar. Allah nasip etsn onlara babaligida yuzleri gercekten gulsun artk :'(
cokk zor bes yildr evlym bir kere hayal kurmadi konuyu acmadi bnm uzulmemi istemior ama cok zor bir drum biliyorun ici yaniyo ben kendmi gectm tabki ane olmak istyrm ama en cok onn baba olmasi icin istyrm onn elinde bebegmzi gormeyi o kdr istyrm ki :'(Amin canim.hergun diorimki icimden allahima esimin yuzunu guldur.kizarim ama onun gozunden akan yasa dayanamam allah hepimizim eslerine saglik versin basimizdan eksik etmesin rabbim ve hepsine baba olmayi nasip etsin
evet canım aynen :)aynen cnm jelmi kullanion sende :)
nie bukadar sinir oluom.bennevet canım aynen :)
allah kalbinize göre versin ihşallah, gerçekten hayırlısını veriyo her zaman buna inanıyorumcanim benim amin..oglumla yeterince ilgilenebilmem icin tek bebegimin olmasi lazim ki insallah oyle olurbiliyorsun ilk ultrasonda iki kese gorundu...Rabbim bir tane saglikli hayirli versin baskada bisey istemem...seneye oglum ilk okula basliyacak evimin yolu yokus pusetle karda kista iki bebekle goturemem..tek olsa koyarim kanguruya onumde gotururum Allahim sen yardim et birakabilecegim kimsede yok binadakiler hep yabanci..insallah benimde seninki gibi tek olur sali gunu belli olucak artik..Rabbim sen buyuksun ...
evet kesinlikle yaa hatta eltimle dalgasını geçtik bnde böyleydim kız hamileyken dedi ihşallah sende öylesindir diyenie bukadar sinir oluom.bennsizdede varmi kizlar
Biseyi cok isteyince olmazmisya kizlar bende bazen bu hisse kapiliyorum.sanki hic anne olamayacakmisim gibi hissediuorum;(cokk zor bes yildr evlym bir kere hayal kurmadi konuyu acmadi bnm uzulmemi istemior ama cok zor bir drum biliyorun ici yaniyo ben kendmi gectm tabki ane olmak istyrm ama en cok onn baba olmasi icin istyrm onn elinde bebegmzi gormeyi o kdr istyrm ki :'(
allah yardımcın olsun canım ahh ahh bnde şimdi bi başlasam bizde dün tartıştık ettiği laftan sonra hiç uzatmadım sustum ama umruk gibi hala boğazımda.hep aynı bunlarHayir canim biz esimle konusmuyoruz
ben her isimi kendim yapiyorum
ablamlar da donduler.
Canim uzulme sakin hastanede uzun sure kalmissin bence bu yeterli olacaktir aglama ve uzme kendini artik yeterki mevlam ol desin önunde hic birsey duramaz.Kızlar dünden beri ev kalabalık yazamadım hiç
3. gün embriyosu transferi yaptık dün, 2 gündür cok da dinlendigimi söyleyemem
ablamlar vardı evde, eşimle aramızda tatsızlık oldu
2 gündür ağlıyorum
tutunacagı varsa da tutunmaz artık diye düşünüyorum
ben 3 saat hastanede yattıktan sonra cok da dinlenemedim, ağır kaldırmadım falan ama eğildim kalktım, yemek yaptım vs vs
herkes için hayırlısı ne ise o olsun..
off ne güzel olurduu, ağzımın suları aktııı :)Her kosulda kadinlar cekiyor zaten dertleri..
neyse burada sizinle paylasmak bile iyi geldi, kendime acimaya baslqmistim.
Simdi sacma sapan dizi izlemeye verdim kendimi kafamda kurmamak icin.
10 gun kaldi sonuc almaya, soyle bir ciftlik evine falan gitsem, yedigim onumde yemedigim arkamda.. veya deniz kiyisi olsa, her gun acik havada 40 dk yuru dedi doktor, yuruyuslerimi yapsam sahilde...
transfer paketi yapmalilar bence, 12 gunluk turlar :)
Canim uzulme sakin hastanede uzun sure kalmissin bence bu yeterli olacaktir aglama ve uzme kendini artik yeterki mevlam ol desin önunde hic birsey duramaz.
Cok tesekkur ederim canim benim :)
Sen nasilsin bu arada, gecmis sayfalarin tamamini okuyamadim..
aglama nobetleri gelio resmen bagirmak cagirmak istiyorum ama sakin olmaya calisiyotum bebisleri dusununce oylemi dion cnm yaevet kesinlikle yaa hatta eltimle dalgasını geçtik bnde böyleydim kız hamileyken dedi ihşallah sende öylesindir diye
İyiyim kuzum yarin ise baslicam dort gundur evdeydim sıkıldim artik calismak iyi gelir en azindan test tarihim aralik 9 da cok tedirginim yaaa
Benimde ucuncu gun embriyosu kuzum hadi bakalim mevlam ne eylerse guzel eyler diyelim isin hayrini ona birakalim.Kesinlikle calisirken vakit daha kolay gecer..
benim de test10 aralik aslinda bana kalirsa 11 aralik olmaliydi ama yanlis mi hesapladilar nedir..
3. Gun embriyosu, dun transfer edildi..
Sen de cok yorma kendini olur mu:)
Ben simdi yatiyorum kizlar, yarin gorusuruz..
hayirli olsun cnm ins guzel sonuclar alirsinmerhaba arkadaslar, ben yeni katıldim araniza,benimde 4 defa asilamam oldu,sadece birinde tuttu vede oda maalesef 2bucuk aylikken kalbi durdu,ve buay tup bebek tedavisine basladik bugun ikinci ignemi vuruldum cok heycanliyim,umarim sizlerdende guzel haberler aliriz :)
Biz yine güzele yoralim canım aksi ispatlanana kadar hamileyiz di mi sonuçtaaglama nobetleri gelio resmen bagirmak cagirmak istiyorum ama sakin olmaya calisiyotum bebisleri dusununce oylemi dion cnm ya
iwwettttt hamisiz biz hamiss :)Biz yine güzele yoralim canım aksi ispatlanana kadar hamileyiz di mi sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?