beklemedeyiz cnmcok tesekkurler,bende oyle umit ediyorum olucak insanlah,sizde hamilemisiniz yoksa bekleme suresi icerisindemi :)
Tum kullandiklarimiz şifa olur da rabbim anneligi nasip eder insallahNormal canim bende kullaniyorum ama ben gunde 3 kere 1 tane kullaniyorum baska birsey vermedi doktorum.
Iyi bari kullanimi bile tek başına stres sebebi zaten.hepimize ilaclarimiz sifa olur insallah.Onuda kullandim canim.bende sormustum hemsireye geri geliyor akinti gibi demistim kalani yeter merak etme demisti
Kizlar transferim yarin insallah guzel haberlerle donucem :)
Allah Allah. .neden acaba. Hemen kötü düşünme. Sabah ilk iş dr.una ulaş bence.rabbim rast getirsin insallah.
Hayirli olsun. Bebis mujdeleri verirsin bize insallah..Hayırlısı olsun canm inş güzel sonuclar alırsın
Demekki. Belki de adet kanamadi degildir.Zaten sabah doktor cagirdi ama bilemedimki hic boyle olmamistim demek adette olabiliyomusjm ilac kullansamada
cnm hayirlara gelsin ins hemsirene yada druna sole simdi saat kac olursa olsun cik acilsen cik stres yapma yinedeZaten sabah doktor cagirdi ama bilemedimki hic boyle olmamistim demek adette olabiliyomusjm ilac kullansamada
Anlıyorum canım kanaman olduğu için hep kötüye yoruyosun ama üzme kendini.bu akşam tüp bebkle anne olan bi akrabamla konuştum onun 2.5 ayına kadar kanaması olmuş diğer belirtiler varmıydı bilmiyorum ama sen biraz rahatla diye yazdım olabiliyor ama en iyisini doktorun bilir ihmal etmeden görüş bence, iyi akşamlar.Kizlar ayakta misiniz bilmiyorum ama ben korkmaya basladim bi onceki denememdede kanamam olmustu ama artmamisti.simdi cogalmaya basladi .belim kopacak gibi mide bulantimda var ve cok fena ates basti beni hayirlara gitsin ama napicami bilemiyorum .normalde adet olmamam lazim cunki ilaclarimi hic birakmadim ben napicam simdi.aranizda hic boyle bisey yasiyan oldumj ayrica karin agrimda var .
Hayırlı olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin.bnimde 4 aralık test tarihim.Canimm bende cumartesi sabah oldum transferimi test tarihim 10 aralik benimde hayirlisi olsun insallah hepimizin
Anlıyorum canım kanaman olduğu için hep kötüye yoruyosun ama üzme kendini.bu akşam tüp bebkle anne olan bi akrabamla konuştum onun 2.5 ayına kadar kanaması olmuş diğer belirtiler varmıydı bilmiyorum ama sen biraz rahatla diye yazdım olabiliyor ama en iyisini doktorun bilir ihmal etmeden görüş bence, iyi akşamlar.
Sabah hemen doktorunu ara canım ne olur ne olmaz sana en doğru olan şeyi o söyleyecektir Rabbim yardımcın olsun.Kizlar ayakta misiniz bilmiyorum ama ben korkmaya basladim bi onceki denememdede kanamam olmustu ama artmamisti.simdi cogalmaya basladi .belim kopacak gibi mide bulantimda var ve cok fena ates basti beni hayirlara gitsin ama napicami bilemiyorum .normalde adet olmamam lazim cunki ilaclarimi hic birakmadim ben napicam simdi.aranizda hic boyle bisey yasiyan oldumj ayrica karin agrimda var .
günaydın..
ilaç alamıyor muyuz ağrı kesici falan??
doktora bir sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?