Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

cok tesekkurler,bende oyle umit ediyorum olucak insanlah,sizde hamilemisiniz yoksa bekleme suresi icerisindemi :)

Kizlar ayakta misiniz bilmiyorum ama ben korkmaya basladim bi onceki denememdede kanamam olmustu ama artmamisti.simdi cogalmaya basladi .belim kopacak gibi mide bulantimda var ve cok fena ates basti beni hayirlara gitsin ama napicami bilemiyorum .normalde adet olmamam lazim cunki ilaclarimi hic birakmadim ben napicam simdi.aranizda hic boyle bisey yasiyan oldumj ayrica karin agrimda var .

Anlıyorum canım kanaman olduğu için hep kötüye yoruyosun ama üzme kendini.bu akşam tüp bebkle anne olan bi akrabamla konuştum onun 2.5 ayına kadar kanaması olmuş diğer belirtiler varmıydı bilmiyorum ama sen biraz rahatla diye yazdım olabiliyor ama en iyisini doktorun bilir ihmal etmeden görüş bence, iyi akşamlar.

Sagol canim insallah zaten sabah gorusucem iyi aksamlar

Sabah hemen doktorunu ara canım ne olur ne olmaz sana en doğru olan şeyi o söyleyecektir Rabbim yardımcın olsun.

Kızlar hayırlı sabahlar ve hayırlı haftalar
Benim başım çok ağrıyor ne yapıcam ilaçta kullanamıyoruz

günaydın..
ilaç alamıyor muyuz ağrı kesici falan??
doktora bir sor istersen

günaydın..
ilaç alamıyor muyuz ağrı kesici falan??
doktora bir sor istersen

Bu aşamalarda ilaç kullanmayi uygun görmüyoruz demişti doktor zeynep Kamilde hemşireye de özel olarak sordum benim de başım ağrıyor ama kullanmıyorum demişti kala kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…