cok kafam karışık inanki yedim bitirdim ona birşey olacak diye ödüm koptu.helede kalp atışını duyduktan sonra kalbim sıkıstı nefes alamadım.o heyecanı yaşayamadım bile....amin hepimizin yavrusunu korusun RabbimNe demekmis canim o niye olurmus ne yapman lazimmis.belki dusundugun kadar kotu birsey degildir uzulup bebegini de uzme.Allahim bebegini korusun...
cok kafam karışık inanki yedim bitirdim ona birşey olacak diye ödüm koptu.helede kalp atışını duyduktan sonra kalbim sıkıstı nefes alamadım.o heyecanı yaşayamadım bile....amin hepimizin yavrusunu korusun Rabbim
Cuma günü kaçıncı günündü test yaptığında canım.günaydın kızlar cuma günü 1.3 negatif çıkmıştı ama çok akıntım var ve midem bulanıyo akşamları,aklım karıştı ya
11. Gündü canımCuma günü kaçıncı günündü test yaptığında canım.
Günaydın canımmmm ben bugün pek keyifsizim eşimle tartıştık biraz doktorun söyledikleri yüzünden umudunu kaybetmiş ama ben inanıyorum bebişlerim beni bırakmadı onlar benimle Sabırla test günümü bekliyorum Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallahGünaydın kızlar
Nasılsınız bakalım bu gün içimde ayrı bir neşe ve keyif var sonucu öğrenmeme daha çok var ya herhalde ondan.
Testten sonra nasıl oluruz Allah bilir artık :)
Kimseyi takma bu dönemde canın nasıl istiyorsa öyle yap ve öyle düşün onlar anlayamazlar asla neler yaşadığımızı nelerle mücadele ettiğimizi bilemezler.Boşver sen onu hiç keyfini bozma Allah yardımcımız olsun bir bilinmezin içindeyiz ve herşeyimizi rabbimime teslim ettik ondan geleni bekliyoruz.Günaydın canımmmm ben bugün pek keyifsizim eşimle tartıştık biraz doktorun söyledikleri yüzünden umudunu kaybetmiş ama ben inanıyorum bebişlerim beni bırakmadı onlar benimle Sabırla test günümü bekliyorum Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
sağol kuzum mesaj attım sana canım benimCanim doktora gittin mi yani.o ne dedi?cok coj uzuldum.Allah yardimcin olsun tatlim.aklim sende kaldi.birseyler ogrenirsen yaz hemen.
oylemi diosin cnm :) aynen dedigin gibi baba olsun die elimden geleni yaptimm artik kendi bilir anasiylaa beni.odada yalnuz birakipp konusuyolar yatiyorim kalkamiuorm ya firsattirgunaydin kizlarrrr ;-) aksam esimle tartistim cok sucluyorum suan kendimi ya bebegime bisi olduysa bu 3 denemedir illaki kaynanam yuzunden tartismam oluo bu sefer yapnicam dedim ama dun yune bizdeydi sinir oldumm yinee bebekletime bidi olmusmudurr bugun transfer gunu haric 4. gunum
Böyle hassas bir donemimizde neden böyle yapıyorlar anlamıyorum türlü türlü tedaviler görüyoruz en büyük destekcilerimiz ama anlamak gerçekten zor sen o baba olsun diye çalışıp çabalarken bu davranislarina asla anlam veremiyorum
Sen üzülme canım zaten olacağı varsa da kimse bunun önüne geçemez dikkat et kendine üzme kendini yeter sen elinden geleni fazlasıyla bir yapıyorsun :)
bilmiorum cnm stres sinir bebeklerimi etkilemisse sakin olmup guzel guzel.konaya calistim ama yapmasaydim keskegunaydin kizlarrrr ;-) aksam esimle tartistim cok sucluyorum suan kendimi ya bebegime bisi olduysa bu 3 denemedir illaki kaynanam yuzunden tartismam oluo bu sefer yapnicam dedim ama dun yune bizdeydi sinir oldumm yinee bebekletime bidi olmusmudurr bugun transfer gunu haric 4. gunumCanm yaa nie bsi olsn bebegine ole dusunme lutfen. Uzulmede iyi rahat gecrmye calis su donemi
sendemi cnm yaaaAllah allaaaahhhh... haftasonu eşlerle tartışma dönemiymiş meğer haberim yokmuş
Biz hala konuşmuyoruz, cok nadir tartışırız ama transfer günü patladık işte..
Gerçekten cok hassas dönemler, demek bir tek benim kocam değilmiş transfer akşamı çemkiren :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?