Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

ben de transferin ilk iki günü ağladım stresliydim ama tutunacaksa tutunur, iyi yapmıyoruz kendimizi hırpalamakla ama sanırım transferden sonra kayış kopuyor, sinirler boşalıyor..

Bende dun bu forumda bi arkadasimizin esiyle tartismasina cok uzuldukten sonra bi anda durduk yere basladik esimle kavgaya sinirden agladim agladimm tranferimin ertesi gununde bide sonra cok pisman oldum. Dun hepimizde bi haller varmais yani kizlar allah yardimcimiz olsunn.bi de bi sorum olcak Benim 2. Gunum bugun sizce ne zaman yikanmaliyim?

canım o üzüldügün bendim sanırım
benim de dün 2. günümdü ılık bir duş aldım, ikinci günden itibaren alabilirsin dedi doktor.

ahh kiyamam cnm.iyiye yoralim bizdee belkide bebisker hormonlar deistirio he ins bi 4 5 gun sonra yikan cnm ben dier ikisinde yikaniodum ama bugun 4. gunm benimde trasfer gunu haric hala yikanmadim bi haftam gecsin surekli usyunu badini deistir sabir cnm napalim

cnm benm hemşire transfer gününün ertesi günü ılık suyla ayakta duş alabilirsin dedi ama ben bir gün daha bekledim, ertesi gün değil ondan sonraki gün almıştım

Cok zor bir surec hem bizim icin hem eslerimiz icin igneleri biz yesekte onlarda bizim kadar stres yasiyor keske biraz daha anlayisli olsalar Rabbim bizlere dayanma gucu versin emeklerimizin karsiligini versin hepimizin yuzunu guldursun insallah
amin cnm amin bizler en cokta onlar baba olsun die ekimizden geleni yapiyoruz ama onlarda bunun kiymetini bilmicekse bilmiyorum rabbim bizi evlatlarmzla sewindirsin ins

neee 4-5 gündür yıkanmadın mı?
ben ilk gün girmemek için zor tuttum kendimi, hastane kokusu sinmiş gibi geliyor bana
canım bak internette her yerde bakabilrisn ilk gün bile duş alabilrsiniz diyen var ama ikinci gün garanti yani
gir bi ılık duş al, rahatlarsın bence.
memorialin sitesinde okuudm dün, uzanmak, agır kaldırmak, ıkınmak bile başarı üzerinde hiçbir etkisi yokmuş
zaten embriyor o kanala konulduktan sonra ne suyun ne herhangi bir hareketin onu yerinden oynatma sansı yok
tutunmamanın tek sebebi, vücudun embriyoyu yabancı bir madde gibi algılayıp vücuttan atmak istemesi
normal gebeliklerdeki düşüklerde bu yüzden oluyor zaten

ben de gayriihtiyari acaba dolaba uzandım bir sey olur mu, bulaşık makinesine eğildim bir sey olur mu diyorum ama tutunacaksa tutunuyor, tutunmayacaksa 12 gün yatsan da tutunmuyor

iyi hos diosun balim benimde drum 3 gun banyo yapma dedi zaten oyle inandirmisim kendimi sabrediom gecsin biniki gun daha hic sorma bugun ilk defa bulasik yikadim acaba diorum egiliyorm hafiften acaba diorum ana dedign gibi bu bizim korkulamz tutunuyosa tutunuyo zaten Allahin izniylee

Merhaba kizlar
ben test yaptirdim ve degerim 8.5 yani ne hamileyim ne degilim bugun 11. Gundu doktorum yuksek bir deger degil ne hamilesin diyebilirim nede degilsin diyebilirim dedi .iki gun sonra tekrar yapicaz testi dedi .ilaclarini kullanmaya devam et dedi .benim kanamam hala az az devan ediyor dedim .baska bi ilac falan igne vericekmisiniz dedim gerek yok progestani vajinadan kullanmaya devam et dedi. Ya okuyorum baska doktorlar igne veriyor azcik kanama olsa benimki niye vermiyo anlamadim.ne uzulebiliyorum ne sevinebiliyorum sasirdim kaldim

cnmm bu ii bencee ins kat kat artar degerin sakin ol ilaclarni kullan duzenli gerek duymamistirki vermemistir drun cnm herkesi bunyesi bir deil biraz icin rahatlamistir sukur

Merhaba kizlar
ben test yaptirdim ve degerim 8.5 yani ne hamileyim ne degilim bugun 11. Gundu doktorum yuksek bir deger degil ne hamilesin diyebilirim nede degilsin diyebilirim dedi .iki gun sonra tekrar yapicaz testi dedi .ilaclarini kullanmaya devam et dedi .benim kanamam hala az az devan ediyor dedim .baska bi ilac falan igne vericekmisiniz dedim gerek yok progestani vajinadan kullanmaya devam et dedi. Ya okuyorum baska doktorlar igne veriyor azcik kanama olsa benimki niye vermiyo anlamadim.ne uzulebiliyorum ne sevinebiliyorum sasirdim kaldim​

Merhaba kizlar
ben test yaptirdim ve degerim 8.5 yani ne hamileyim ne degilim bugun 11. Gundu doktorum yuksek bir deger degil ne hamilesin diyebilirim nede degilsin diyebilirim dedi .iki gun sonra tekrar yapicaz testi dedi .ilaclarini kullanmaya devam et dedi .benim kanamam hala az az devan ediyor dedim .baska bi ilac falan igne vericekmisiniz dedim gerek yok progestani vajinadan kullanmaya devam et dedi. Ya okuyorum baska doktorlar igne veriyor azcik kanama olsa benimki niye vermiyo anlamadim.ne uzulebiliyorum ne sevinebiliyorum sasirdim kaldim​
Inss iki gun sora degern artar canm benm insallah

cnmm bu ii bencee ins kat kat artar degerin sakin ol ilaclarni kullan duzenli gerek duymamistirki vermemistir drun cnm herkesi bunyesi bir deil biraz icin rahatlamistir sukur
Ben negatife odakladigim icin kendimi aslinda pek rahatlamadim daha cok kafam karisti ama rabbim herseyin en iyisini bilir .hep dualarimda beni isyan edenlerden eyleme dedim.sen benim hakkimda neyi hayirli gorursen kabulum dedim.oyuzden olsada kabuljm olmasada bunlar hep sinav artik allahin takdiri

Bebegimolsunistiyorum yanlislikla senin mesajini kopyalasim nasi oldu anlamdim:) ben progestan ignenin cok daha etkili oldugunu biliyorum ama yinede dr daha iyi bilir tabi​
Iste bende oyle duyuyorum .igne icin ama oda pek umutlu degil ondan sanirim ben oyle hissettim dr sanki deger dusecek diye dusundu gibi cunku oldukca dusuk bi deger

Merhaba kizlar
Inss iki gun sora degern artar canm benm insallah​
Insallah canim

bak ne guzel dualar ediyosun cnm Rabbim.yaninda olsun ins :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…