Canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırız inşallah :)Kızlarrrr 3.gün 8 hücreli 1. Kalite 1 emriyo transfer edildi test tarihim 13 aralık :)) prednol bu gün son gün diğer ilaçlara devam haydi hayırlısı Allah'tan :)
Ben :) Ama söylememmUrl adressiz nasıl fotoğraf yükleniyor, bilen var mı? Bir de ipone dan.
cok saol.ins cnm :) takmamaya calisioz artikgunaydin kizlarrrr ;-) aksam esimle tartistim cok sucluyorum suan kendimi ya bebegime bisi olduysa bu 3 denemedir illaki kaynanam yuzunden tartismam oluo bu sefer yapnicam dedim ama dun yune bizdeydi sinir oldumm yinee bebekletime bidi olmusmudurr bugun transfer gunu haric 4. gunumRabbim korur onlari canim hic merak etme.insallah kavusacaksin suclama kendini senin moralin herseyden onemli.bak esleriniz yaninizdaymis ben sehir disindan geldim istanbula transferden 4 saat sonra esim izni bittigi icin donmek zorunda kaldi.Sen kayinvalideni falan takma bosver bugunleri asacagiz insallah hep beraber
sinirle yazmistir cnm sakin tut sende kendini uzulmeSelam kizlar.gercektende bu hafta kavga haftsi sanki.bemde sabah tartistim cok fena.benimki cekti gitti mesaj atmis bana ben bosanmak istiuorum diye((
cnm. benimde 8 aralik test gunum hadi hayirlisi guzel haberler verelim birbirimze nasil gecirdun gunlerini :)8 Aralık canım test günümGünaydın canımmmm ben bugün pek keyifsizim eşimle tartıştık biraz doktorun söyledikleri yüzünden umudunu kaybetmiş ama ben inanıyorum bebişlerim beni bırakmadı onlar benimle Sabırla test günümü bekliyorum Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallahAmin insallah Rabbim hepimizin emeklerimizin karsiligini versin.Birakmaz onlar bizi canim uzulme.test gunun ne zaman canim?
hadi hayirlisi cnm guzel haberlerinide yaz ins :)Kızlarrrr 3.gün 8 hücreli 1. Kalite 1 emriyo transfer edildi test tarihim 13 aralık :)) prednol bu gün son gün diğer ilaçlara devam haydi hayırlısı Allah'tan :)
Dikkat et canım bende işe başladım bugün ilk gün ya herhalde o çarptı :)Kızlar işe başladım bugün kafam dağılıyo en azından iyi oldu yani. Bide bir ateş basıyor bir üşüyorum anlayamadım vallahi çok komik halimgulsennnn sabah başım ağrıyo dedin bana geçti kuzum ağrın benim de başladı hafif hafif ağrımaya
Canim hayirli haftalar
Ay Allah korusun canım geçmesin sakin benim hala ağrıyor yemek yaptım yiyiyorum şimdi kendime gelemedim hala
Yok artık bir kavgayla boşanır mıymış canım insan oda saçmalamış sen üzülme sakın kuzum.Selam kizlar.gercektende bu hafta kavga haftsi sanki.bemde sabah tartistim cok fena.benimki cekti gitti mesaj atmis bana ben bosanmak istiuorum diye((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?