Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Selam kizlar.gercektende bu hafta kavga haftsi sanki.bemde sabah tartistim cok fena.benimki cekti gitti mesaj atmis bana ben bosanmak istiuorum diye((
takma kafana canım oda şuan çok gergin ve bizim gibi konuşup ağlayarak sitresini atamadığı için artık ufacık bir kıvılcımda bizden çıkarıyorlar birde dış mihraklar bizden uzak dursa iyi olucak ama maleseff onlarda ağızlarını tutamıyorlar (tutmuyorlar ) olan bize oluyor herşey yoluna girer sen sakin ol sıkma canını ....
kızlar herşey yoluna girecek bu dönemlerde nedense tansiyon çok yüksek oluyor

Selam kizlar.gercektende bu hafta kavga haftsi sanki.bemde sabah tartistim cok fena.benimki cekti gitti mesaj atmis bana ben bosanmak istiuorum diye((

Bosanmak o kadar kolay degil ama bosancam demesi kolay
ben de cumartesi aksami dedim, bu bebek tutmaz insallah da bosarim seni dedim,
ilaclarini kullanmicak misin dedi
yani kullanicam ama kem kum oldum..
sinirle insan degil bosanmak kitir kitir kesmek istiyo bazen :)

merb dünden beri seni merak etmiştim canım negüzel haber sevinsene stres yaPma değerin hamile değilsin dicek kadar değil şükürler olsun umutlu :)canım çok duyuyoruz bu kanamalar tutunma kanaması senin 2 gün sonraki değerin yükselicek inşallah ama böyle stresli gecirmezsen:)mutlu ol güzel düşün ve mümkünse dinlen inşallah hamilesin nebilim içimden hep gözün aydınnn diyesim varrr:)

merb dünden beri seni merak etmiştim canım negüzel haber sevinsene stres yaPma değerin hamile değilsin dicek kadar değil şükürler olsun umutlu :)canım çok duyuyoruz bu kanamalar tutunma kanaması senin 2 gün sonraki değerin yükselicek inşallah ama böyle stresli gecirmezsen:)mutlu ol güzel düşün ve mümkünse dinlen inşallah hamilesin nebilim içimden hep gözün aydınnn diyesim varrr:)​
Insallah canim ne guzel seyler yazmissin.umarim dedigin gibi olur.umarim hepimizin bekledigi bebeklerimizi kucagimiza aliriz.cok sagol canim

mrb kızlar doktorumun sözünü dinledim bugun testi tekrarladım.
11.gün 1.3 çıkmıştı 15.gün bi mucize olur mu? ben hiç sanmıyorum
Sonucun nasil canim ciktimi insallah sevinecegimiz bi haberdir

merhaba kızlar bugün doktor kontrolüne gittim.adetimin 11.günüydü.rahim kalınlığı 7.1 dedi.perşembe yine çağırdı.
bi aksilik olmazsa önümüzdeki pazartesi transferim olucak dondurulmuşlarla.şuana kadae içimde bi korku tedirginlik yoktu ama yaklaştıkça korku telaş heyecan hepsi oluyor.

Selam kizlar.gercektende bu hafta kavga haftsi sanki.bemde sabah tartistim cok fena.benimki cekti gitti mesaj atmis bana ben bosanmak istiuorum diye((​
Uzme canim bu erkekler sinirlenince agzindan ne ciktigini bilmiyor merak etme o kizginlikla seni uzmek istemis .hemen bosanilirmi hic .uzme kendini duzelir

hayrlısı olsun canım herşey umarım bu kadar güzel gider bu karmaşayı bizlerde yaşadık helekitransfer sonrası daha bir içinden çıkmaz hal alıyor bütün hormonlar harektte ve bütün hisler iyicene birbirine karışıyor sakin olmaya çalışkafanı dağıt olumlu düşün sonuç güzel olsun inşallah olucakta allahımın izniyle :)

hadi hayirlisi cnm :) daha cok deiscek ruh halin sakin ol

inşallah canım ya vala zaman yaklaştıkça korku sarıyo.inşallah sende olumlu gelişmeler yaşar olumlu sonuçlar alırsınn

hadi hayirlisi cnm :) daha cok deiscek ruh halin sakin ol
normalde de olumsuz düşünen karamsar bir insanım bu zamana kadar kendime moral verdim hep ama transfer günü yaklaştıkça korkuyorum tedirgin oluyorum.yardımlarınız için teşekkür ediyorum.inşallah hepimiz için hayırlısı olur çok saolun

mrb kızlar doktorumun sözünü dinledim bugun testi tekrarladım.
11.gün 1.3 çıkmıştı 15.gün bi mucize olur mu? ben hiç sanmıyorum
Sonucun nasil canim ciktimi insallah sevinecegimiz bi haberdir​
Çıkmadı canım yarın alıcam inşallah değerlerimiz katlanıp bizide mutlu ederler

ahh cnm ua hepimizde var oo isimiz Allahima kaldi O bilir ona dayandik ona sigindik isimizi pna hawale ettik O ol derse olcaktir sen saol cnm ins guzel haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…