Dur bakalım karamsarlığa kapılma sonuç çıksın bakalım ne olacak.mrb kızlar doktorumun sözünü dinledim bugun testi tekrarladım.
11.gün 1.3 çıkmıştı 15.gün bi mucize olur mu? ben hiç sanmıyorum
takma kafana canım oda şuan çok gergin ve bizim gibi konuşup ağlayarak sitresini atamadığı için artık ufacık bir kıvılcımda bizden çıkarıyorlar birde dış mihraklar bizden uzak dursa iyi olucak ama maleseff onlarda ağızlarını tutamıyorlar (tutmuyorlar ) olan bize oluyor herşey yoluna girer sen sakin ol sıkma canını ....Selam kizlar.gercektende bu hafta kavga haftsi sanki.bemde sabah tartistim cok fena.benimki cekti gitti mesaj atmis bana ben bosanmak istiuorum diye((
Selam kizlar.gercektende bu hafta kavga haftsi sanki.bemde sabah tartistim cok fena.benimki cekti gitti mesaj atmis bana ben bosanmak istiuorum diye((
merb dünden beri seni merak etmiştim canım negüzel haber sevinsene stres yaPma değerin hamile değilsin dicek kadar değil şükürler olsun umutlu :)canım çok duyuyoruz bu kanamalar tutunma kanaması senin 2 gün sonraki değerin yükselicek inşallah ama böyle stresli gecirmezsen:)mutlu ol güzel düşün ve mümkünse dinlen inşallah hamilesin nebilim içimden hep gözün aydınnn diyesim varrr:)Merhaba kizlar
ben test yaptirdim ve degerim 8.5 yani ne hamileyim ne degilim bugun 11. Gundu doktorum yuksek bir deger degil ne hamilesin diyebilirim nede degilsin diyebilirim dedi .iki gun sonra tekrar yapicaz testi dedi .ilaclarini kullanmaya devam et dedi .benim kanamam hala az az devan ediyor dedim .baska bi ilac falan igne vericekmisiniz dedim gerek yok progestani vajinadan kullanmaya devam et dedi. Ya okuyorum baska doktorlar igne veriyor azcik kanama olsa benimki niye vermiyo anlamadim.ne uzulebiliyorum ne sevinebiliyorumsasirdim kaldim
hayrlısı olsun canım herşey umarım bu kadar güzel gider bu karmaşayı bizlerde yaşadık helekitransfer sonrası daha bir içinden çıkmaz hal alıyor bütün hormonlar harektte ve bütün hisler iyicene birbirine karışıyor sakin olmaya çalışkafanı dağıt olumlu düşün sonuç güzel olsun inşallah olucakta allahımın izniyle :)merhaba kızlar bugün doktor kontrolüne gittim.adetimin 11.günüydü.rahim kalınlığı 7.1 dedi.perşembe yine çağırdı.
bi aksilik olmazsa önümüzdeki pazartesi transferim olucak dondurulmuşlarla.şuana kadae içimde bi korku tedirginlik yoktu ama yaklaştıkça korku telaş heyecan hepsi oluyor.
hadi hayirlisi cnm :) daha cok deiscek ruh halin sakin olmerhaba kızlar bugün doktor kontrolüne gittim.adetimin 11.günüydü.rahim kalınlığı 7.1 dedi.perşembe yine çağırdı.
bi aksilik olmazsa önümüzdeki pazartesi transferim olucak dondurulmuşlarla.şuana kadae içimde bi korku tedirginlik yoktu ama yaklaştıkça korku telaş heyecan hepsi oluyor.
inşallah canım ya vala zaman yaklaştıkça korku sarıyo.inşallah sende olumlu gelişmeler yaşar olumlu sonuçlar alırsınnhayrlısı olsun canım herşey umarım bu kadar güzel gider bu karmaşayı bizlerde yaşadık helekitransfer sonrası daha bir içinden çıkmaz hal alıyor bütün hormonlar harektte ve bütün hisler iyicene birbirine karışıyor sakin olmaya çalışkafanı dağıt olumlu düşün sonuç güzel olsun inşallah olucakta allahımın izniyle :)
normalde de olumsuz düşünen karamsar bir insanım bu zamana kadar kendime moral verdim hep ama transfer günü yaklaştıkça korkuyorum tedirgin oluyorum.yardımlarınız için teşekkür ediyorum.inşallah hepimiz için hayırlısı olur çok saolunhadi hayirlisi cnm :) daha cok deiscek ruh halin sakin ol
amin canım inşallah allahım hepimize buraya güzel haberler yazmayı nasip eder :)inşallah canım ya vala zaman yaklaştıkça korku sarıyo.inşallah sende olumlu gelişmeler yaşar olumlu sonuçlar alırsınn
ahh cnm ua hepimizde var oo isimiz Allahima kaldi O bilir ona dayandik ona sigindik isimizi pna hawale ettik O ol derse olcaktirnormalde de olumsuz düşünen karamsar bir insanım bu zamana kadar kendime moral verdim hep ama transfer günü yaklaştıkça korkuyorum tedirgin oluyorum.yardımlarınız için teşekkür ediyorum.inşallah hepimiz için hayırlısı olur çok saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?