Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

merhaba kızlar bugün doktor kontrolüne gittim.adetimin 11.günüydü.rahim kalınlığı 7.1 dedi.perşembe yine çağırdı.
bi aksilik olmazsa önümüzdeki pazartesi transferim olucak dondurulmuşlarla.şuana kadae içimde bi korku tedirginlik yoktu ama yaklaştıkça korku telaş heyecan hepsi oluyor.​
Canm inss hayrlsyla yerlestrlr ve tutunur bebegn insallah. Gelmismiydi sahin bey

Hayırlısı olsun canım inşallah her şey yolunda gider güzel olur stres yapmamaya çalış bizim tek hatamız bu galiba strese girip kendimizi üzüyoruz..benimde dün opu oldu bu ay dondurulup önümüzdeki ay transfer olacak progestoron hormonum yuksekmiş düşük olcağı için transfer yapılmadı.bidahaki ay beklencek bakalım nasip ama meraktayım nasıl olacak diye.nasıl oluyor süreç dondurulmuşlarla transferde

Kızlar progestoron hormonum yuksekmiş transferim bidahaki aya kaldı nasıl duzelcek bu ya düşuğe neden oluyormuş ,bidahakş adetinle ilaca başlıcaz dedi doktor nasıl olacak bilmiyorum.bi ay daha beklicemm ,sevmiyorum beklemeyi ve rabbim hep bunla sınıyo beni inşallah hayırlı. Bekleyiş olur

canim progesteron hormonu yuksekligi nasil dusuge sebep oluyormus anlayamadim.transferden sonra hep progesteron hormon destegi veriyorlar.hatta ilk uc ay kullaniyosun

Canım ben
canim progesteron hormonu yuksekligi nasil dusuge sebep oluyormus anlayamadim.transferden sonra hep progesteron hormon destegi veriyorlar.hatta ilk uc ay kullaniyosun
de bilmiyorum ya telefonla konuştuk,yarın daha detaylı öğrencem.bende araştırdım internetten hep düşüklüğü sıkıntı oluyormuş.ben mi yanlış anladımki

bendede vardi 3 gun gaz sorunu ozellikle aksamlarii bugun iyiym sukur cok kotu bee 5. gun embriyosu varmiydi kizlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…