- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
hayılı olsun canım inşallah tutunur bebeğin yüzünü güldürürKızlarrrr 3.gün 8 hücreli 1. Kalite 1 emriyo transfer edildi test tarihim 13 aralık :)) prednol bu gün son gün diğer ilaçlara devam haydi hayırlısı Allah'tan :)
hayirli.plsun cnm.ins tutunur bebisin :) ne zaman oldu transferin kac gun yattinnkızlr 3.gün trnsferi ooldm bgn dşnlenyrm dr yrndan itibaren normal yasantına dön dedi embriyolrm 8 hücreli olmş inş tutunurlr bana
amin cnm inş bgn oldu cnm daha cumaya kdr dinlncm cuma işe gitcmhayirli.plsun cnm.ins tutunur bebisin :) ne zaman oldu transferin kac gun yattinn
canim progesteron hormonu yuksekligi nasil dusuge sebep oluyormus anlayamadim.transferden sonra hep progesteron hormon destegi veriyorlar.hatta ilk uc ay kullaniyosunKızlar progestoron hormonum yuksekmiş transferim bidahaki aya kaldınasıl duzelcek bu ya düşuğe neden oluyormuş ,bidahakş adetinle ilaca başlıcaz dedi doktor nasıl olacak bilmiyorum.bi ay daha beklicemm ,sevmiyorum beklemeyi ve rabbim hep bunla sınıyo beni inşallah hayırlı. Bekleyiş olur
kızlar bişey sormak istiyorum.
ben de aşırı gaz sorunu var çok fazla şaşırdım artık
bugün 4.günüm.progestan iğne kullanıyorum.bu yaparmış.
ama hamileleik belirtisi olabilir mi.
Hayirli ugurlu olsun canim.Hayirli haberlerini aliriz insallah.amin cnm inş bgn oldu cnm daha cumaya kdr dinlncm cuma işe gitcm
İnsallah canim sana sımsıkı tutunsunlar.Gelsinler artik uzmesinler bizi daha fazlakızlr 3.gün trnsferi ooldm bgn dşnlenyrm dr yrndan itibaren normal yasantına dön dedi embriyolrm 8 hücreli olmş inş tutunurlr bana
Canimm bendede de var ayni sorun demekki progestandan. Bu arada igne mahvetti seninde oylemo
de bilmiyorum ya telefonla konuştuk,yarın daha detaylı öğrencem.bende araştırdım internetten hep düşüklüğü sıkıntı oluyormuş.ben mi yanlış anladımkicanim progesteron hormonu yuksekligi nasil dusuge sebep oluyormus anlayamadim.transferden sonra hep progesteron hormon destegi veriyorlar.hatta ilk uc ay kullaniyosun
Offf insallah cektiklerimizin karsiligini alicaz. Baska ne kullaniyosun sen
Teşekkür ederim canım darısı bütün isteyenlerin başına olsun :)hayılı olsun canım inşallah tutunur bebeğin yüzünü güldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?