Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canimm bendede de var ayni sorun demekki progestandan. Bu arada igne mahvetti seninde oylemo

hemde nasıl mosmor oldu.

Kizlar ignelerin acisina karsi hemsireler soyledi, eczaneden saf alkol alip pamuga surup igne yerlerinize bastirip cekin.
ovalamayin sadece kompres gibi yapin, inanilmaz iyi geliyor ben oturamiyordum bild simdi a isi morlugu epey azaldi.

Kizlar ignelerin acisina karsi hemsireler soyledi, eczaneden saf alkol alip pamuga surup igne yerlerinize bastirip cekin.
ovalamayin sadece kompres gibi yapin, inanilmaz iyi geliyor ben oturamiyordum bild simdi a isi morlugu epey azaldi.
Canimm benim yaa sagol valla bende daha yeni kolonyayi kesfettim bu biraz iyi geldi dune kadar oturamiyodum biraz hafifletti

bende az sonra alkolle ovalamayı düşünüyordum.o zaman kompres yapayım sadece..

Allah razi olsun valla bana kimse bisey solememisti kolonyayida kendim buldum yarin ilk isim alkol almak olcak sagoll:)
Benim iğneleri yapan hemşire ignenin yagli bir igne oldugunu ve oda sicskliginda hatta mumkunse 25 dereceyi gecmeyecek sekilde sicaklikta saklamami o zaman morarma ve acinin pek olmayacagini soylemisti.

Kızlarrrr 3.gün 8 hücreli 1. Kalite 1 emriyo transfer edildi test tarihim 13 aralık :)) prednol bu gün son gün diğer ilaçlara devam haydi hayırlısı Allah'tan :)
Hayirli olsun canm ins suanda sana tutunmak icin caba sarfeduyirdur bebegin guzel sonuclar alman dilegiyle benim tedavi sanirim uzuyo ben hala ignelere devam carsamba yine kontrol cumada opu olacak sen yolu yarilamis olacaksin sen kac gun kullanmistin menopuru benim 7 gun oldu 8 kutu bitirdim carsambaya kadar kullanicam 9 gun olacak cok sabirsizlaniyorum..

Ins
Ins canim hayirlisi buymus demekki rabbim bekleyislerinin mukafatini en guzel sekilde nasip etsin saglikli sihhatli anne olursun ins

Canimm bendede de var ayni sorun demekki progestandan. Bu arada igne mahvetti seninde oylemo

hemde nasıl mosmor oldu.

Canimm benim yaa sagol valla bende daha yeni kolonyayi kesfettim bu biraz iyi geldi dune kadar oturamiyodum biraz hafifletti

Tek çözümü iğneyi yapanın ilacı neredeyse 1 dk gibi uzun bir sürede zerk etmesi. Tembih edin çok yavaş yapsınlar. O zaman ne ağrı, ne morluk hiçbirşey olmuyor.

herkes igne kullanio heralde kizceler dier iki denememde kullanmadim bundada climara bant kullaniorum varmi bilginz

Canım ben kasım 17 de sen kasım 24 te başladın iğnelere tedavi süreci yaklaşık 13 14 gün transfer dahil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…