Benimki 5. Gun embriyosuydu canımbendede vardi 3 gun gaz sorunu ozellikle aksamlarii bugun iyiym sukur cok kotu bee5. gun embriyosu varmiydi kizlarr
Canimm bendede de var ayni sorun demekki progestandan. Bu arada igne mahvetti seninde oylemo
hemde nasıl mosmor oldu.
Canimm benim yaa sagol valla bende daha yeni kolonyayi kesfettim bu biraz iyi geldi dune kadar oturamiyodum biraz hafiflettiKizlar ignelerin acisina karsi hemsireler soyledi, eczaneden saf alkol alip pamuga surup igne yerlerinize bastirip cekin.
ovalamayin sadece kompres gibi yapin, inanilmaz iyi geliyor ben oturamiyordum bild simdi a isi morlugu epey azaldi.
Canimm benim yaa sagol valla bende daha yeni kolonyayi kesfettim bu biraz iyi geldi dune kadar oturamiyodum biraz hafifletti
Kizlar ignelerin acisina karsi hemsireler soyledi, eczaneden saf alkol alip pamuga surup igne yerlerinize bastirip cekin.
ovalamayin sadece kompres gibi yapin, inanilmaz iyi geliyor ben oturamiyordum bild simdi a isi morlugu epey azaldi.
Allah razi olsun valla bana kimse bisey solememisti kolonyayida kendim buldum yarin ilk isim alkol almak olcak sagoll:)Kolonya da iyi gelirmis ama alkol kesin cozum
sakin ovalama ama olur mu bastir cek, bastir cek.
ee sonuc canim :) tutma sansi daha faaymis oyle diolarBenimki 5. Gun embriyosuydu canım
Benim iğneleri yapan hemşire ignenin yagli bir igne oldugunu ve oda sicskliginda hatta mumkunse 25 dereceyi gecmeyecek sekilde sicaklikta saklamami o zaman morarma ve acinin pek olmayacagini soylemisti.Allah razi olsun valla bana kimse bisey solememisti kolonyayida kendim buldum yarin ilk isim alkol almak olcak sagoll:)
Sagol canim bu da aklimda artikBenim iğneleri yapan hemşire ignenin yagli bir igne oldugunu ve oda sicskliginda hatta mumkunse 25 dereceyi gecmeyecek sekilde sicaklikta saklamami o zaman morarma ve acinin pek olmayacagini soylemisti.
Sagol canim bu da aklimda artik
Hayirli olsun canm ins suanda sana tutunmak icin caba sarfeduyirdur bebegin guzel sonuclar alman dilegiyle benim tedavi sanirim uzuyo ben hala ignelere devam carsamba yine kontrol cumada opu olacak sen yolu yarilamis olacaksin sen kac gun kullanmistin menopuru benim 7 gun oldu 8 kutu bitirdim carsambaya kadar kullanicam 9 gun olacak cok sabirsizlaniyorum..Kızlarrrr 3.gün 8 hücreli 1. Kalite 1 emriyo transfer edildi test tarihim 13 aralık :)) prednol bu gün son gün diğer ilaçlara devam haydi hayırlısı Allah'tan :)
Hayirli olsun cnm ins tutunur bebegin rabbim sana bana herkese guzel sonuclar almayi nasip etsin..kızlr 3.gün trnsferi ooldm bgn dşnlenyrm dr yrndan itibaren normal yasantına dön dedi embriyolrm 8 hücreli olmş inş tutunurlr bana
Evet benimkiler 5.gün blastbendede vardi 3 gun gaz sorunu ozellikle aksamlarii bugun iyiym sukur cok kotu bee5. gun embriyosu varmiydi kizlarr
Ins canim hayirlisi buymus demekki rabbim bekleyislerinin mukafatini en guzel sekilde nasip etsin saglikli sihhatli anne olursun insKızlar progestoron hormonum yuksekmiş transferim bidahaki aya kaldınasıl duzelcek bu ya düşuğe neden oluyormuş ,bidahakş adetinle ilaca başlıcaz dedi doktor nasıl olacak bilmiyorum.bi ay daha beklicemm ,sevmiyorum beklemeyi ve rabbim hep bunla sınıyo beni inşallah hayırlı. Bekleyiş olur
Canimm bendede de var ayni sorun demekki progestandan. Bu arada igne mahvetti seninde oylemo
hemde nasıl mosmor oldu.
Kizlar ignelerin acisina karsi hemsireler soyledi, eczaneden saf alkol alip pamuga surup igne yerlerinize bastirip cekin.
Canimm benim yaa sagol valla bende daha yeni kolonyayi kesfettim bu biraz iyi geldi dune kadar oturamiyodum biraz hafifletti
sonuc canim :) blast tutma sansi daha fazla diolar iki negatiften sonra buna inanasim gelio :)Evet benimkiler 5.gün blast
Sonuç cumartesiye göreceğiz bakalım:)sonuc canim :) blast tutma sansi daha fazla diolar iki negatiften sonra buna inanasim gelio :)
amin canım yaa bekleyen isteyen herkese nasip etsin allahımIns
Ins canim hayirlisi buymus demekki rabbim bekleyislerinin mukafatini en guzel sekilde nasip etsin saglikli sihhatli anne olursun ins
Canım ben kasım 17 de sen kasım 24 te başladın iğnelere tedavi süreci yaklaşık 13 14 gün transfer dahil :)Hayirli olsun canm ins suanda sana tutunmak icin caba sarfeduyirdur bebegin guzel sonuclar alman dilegiyle benim tedavi sanirim uzuyo ben hala ignelere devam carsamba yine kontrol cumada opu olacak sen yolu yarilamis olacaksin sen kac gun kullanmistin menopuru benim 7 gun oldu 8 kutu bitirdim carsambaya kadar kullanicam 9 gun olacak cok sabirsizlaniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?