Ben de bant ve jel kullanıyorum. İğne hafta bir bende.herkes igne kullanio heralde kizceler dier iki denememde kullanmadim bundada climara bant kullaniorum varmi bilginz
hiii hadu hayirlisi ins sen pozitif ins arkandanda ben geleyim pazartesi benimde :)Sonuç cumartesiye göreceğiz bakalım:)
Olacağı varsa oluyor, takılma.
vitaminler estrofem crinone jel ve climara bant nie ignem yok die dusunmeye basladim simdi :/Ben de bant ve jel kullanıyorum. İğne hafta bir bende.
slm oncelikle herkesin tedavisi hayirli olsun insallah, bugun transferden sonraki 2.gunum 2 adet 5.gun dondurulmus embryo transfer edildi bana ama benim hic bir belirtim yok belirtiden kastim su maglum kasik agrsi igne batar gibi olan sey ben hic birini hissetmiyorum ve bu beni cok umutsuzluga dusuruyor genellikle pozitif gorenlerin cogu bu tip agrilar hissetmis ne olur belirtisiz pozitif gorenler varsa yazsin inanin cok ihtiyacim var..
Hamileyim çok şükür Rabbimin izniyleee sonuc canim :) tutma sansi daha faaymis oyle diolar
hayırlı olsun:)rabbim herkese nasip etsin sende sağlıkla al kucağına:)bende dondurulmuşlarla denicem bidahaki ay inşallah dun oldu opu bu hafta dondurulacak gelişimlerine göre,dondurulmuşlarla olmaz diye düşünürken senin msjn umudumu artırdı:):)Rabbime binlerce sukurler olsun banada nasip etti bu duyguyuHamileyimmmm Ilk 5 gun boyunca inanin hic bir belirti hissetmedim hic transfer olmamis gibiydim ve cok uzuluyodum cogunlukla kasik agrisi batmasi olan hamile oluyor diye ama 6.gunumden sonra benm adet belirtilerim basladi gunde 3 4 kez adet olacakmis gibi o his sanci gibi vururdu beni goguslerim sisti ama adet olmama yakinda siserdi ondan ayirt edemedim atesim yuksekti olcuyodum cunku ayaklarim buz gibiydi isinmiyodu kolay kolay atesimin yuksek olmasina ragmen hemde 10.gunden itibaren bel agrisi oldu ama o uzun surmedi bende 1 2 gun sadece hala adet olacakmisim gibi agri giriyo bana arada kasik batmasi bende 12.gunden sonra cikmya basladi sanirim yerini yaptigi icin ben bugun ogrendim kan tstimin sonucunu bugun transferden sonraki 15.gunum ama ben 12.gun yaptigim idrar testiyle pozitifi ilk gordum hemde cok koyu bir ikinci cizgiydi tarifsiz bir mutluluk o kadar klomen tedavileri asilama vs cok ugrastik 5 yil boyunca nasip buguneymis Rabbim butun isteyenlere nasip eylesin..Aminnn biraz uzun oldu ama
ayyy rabbim kucaginada almayi nasip etsin ins cok sewindim darisi bize ins :)Rabbime binlerce sukurler olsun banada nasip etti bu duyguyuHamileyimmmm Ilk 5 gun boyunca inanin hic bir belirti hissetmedim hic transfer olmamis gibiydim ve cok uzuluyodum cogunlukla kasik agrisi batmasi olan hamile oluyor diye ama 6.gunumden sonra benm adet belirtilerim basladi gunde 3 4 kez adet olacakmis gibi o his sanci gibi vururdu beni goguslerim sisti ama adet olmama yakinda siserdi ondan ayirt edemedim atesim yuksekti olcuyodum cunku ayaklarim buz gibiydi isinmiyodu kolay kolay atesimin yuksek olmasina ragmen hemde 10.gunden itibaren bel agrisi oldu ama o uzun surmedi bende 1 2 gun sadece hala adet olacakmisim gibi agri giriyo bana arada kasik batmasi bende 12.gunden sonra cikmya basladi sanirim yerini yaptigi icin ben bugun ogrendim kan tstimin sonucunu bugun transferden sonraki 15.gunum ama ben 12.gun yaptigim idrar testiyle pozitifi ilk gordum hemde cok koyu bir ikinci cizgiydi tarifsiz bir mutluluk o kadar klomen tedavileri asilama vs cok ugrastik 5 yil boyunca nasip buguneymis Rabbim butun isteyenlere nasip eylesin..Aminnn biraz uzun oldu ama
rabbim kucagina almayida nasip etsin ins cok sewindim :) neler yaptin transfer sonrasi acaba ins ben ve burdaki kardeslerimde bole yazaruz :)Hamileyim çok şükür Rabbimin izniyle
Oyyy ne guzel bi haber bu gece gece rabbim bizlerede yasatsin insallah. Hayirlisiyla kucagina al insallah canimRabbime binlerce sukurler olsun banada nasip etti bu duyguyuHamileyimmmm Ilk 5 gun boyunca inanin hic bir belirti hissetmedim hic transfer olmamis gibiydim ve cok uzuluyodum cogunlukla kasik agrisi batmasi olan hamile oluyor diye ama 6.gunumden sonra benm adet belirtilerim basladi gunde 3 4 kez adet olacakmis gibi o his sanci gibi vururdu beni goguslerim sisti ama adet olmama yakinda siserdi ondan ayirt edemedim atesim yuksekti olcuyodum cunku ayaklarim buz gibiydi isinmiyodu kolay kolay atesimin yuksek olmasina ragmen hemde 10.gunden itibaren bel agrisi oldu ama o uzun surmedi bende 1 2 gun sadece hala adet olacakmisim gibi agri giriyo bana arada kasik batmasi bende 12.gunden sonra cikmya basladi sanirim yerini yaptigi icin ben bugun ogrendim kan tstimin sonucunu bugun transferden sonraki 15.gunum ama ben 12.gun yaptigim idrar testiyle pozitifi ilk gordum hemde cok koyu bir ikinci cizgiydi tarifsiz bir mutluluk o kadar klomen tedavileri asilama vs cok ugrastik 5 yil boyunca nasip buguneymis Rabbim butun isteyenlere nasip eylesin..Aminnn biraz uzun oldu ama
Canim simdi yazabiliyorum.sahin bey gelmisti.kontrol o yapti persembe yine cagirdimerhaba kızlar bugün doktor kontrolüne gittim.adetimin 11.günüydü.rahim kalınlığı 7.1 dedi.perşembe yine çağırdı.Canm inss hayrlsyla yerlestrlr ve tutunur bebegn insallah. Gelmismiydi sahin bey
bi aksilik olmazsa önümüzdeki pazartesi transferim olucak dondurulmuşlarla.şuana kadae içimde bi korku tedirginlik yoktu ama yaklaştıkça korku telaş heyecan hepsi oluyor.
Aminnn canim rabbim kucaginada almayi nasip etsin darisi bizlere insallah dua et bizimde olsun insallahRabbime binlerce sukurler olsun banada nasip etti bu duyguyuHamileyimmmm Ilk 5 gun boyunca inanin hic bir belirti hissetmedim hic transfer olmamis gibiydim ve cok uzuluyodum cogunlukla kasik agrisi batmasi olan hamile oluyor diye ama 6.gunumden sonra benm adet belirtilerim basladi gunde 3 4 kez adet olacakmis gibi o his sanci gibi vururdu beni goguslerim sisti ama adet olmama yakinda siserdi ondan ayirt edemedim atesim yuksekti olcuyodum cunku ayaklarim buz gibiydi isinmiyodu kolay kolay atesimin yuksek olmasina ragmen hemde 10.gunden itibaren bel agrisi oldu ama o uzun surmedi bende 1 2 gun sadece hala adet olacakmisim gibi agri giriyo bana arada kasik batmasi bende 12.gunden sonra cikmya basladi sanirim yerini yaptigi icin ben bugun ogrendim kan tstimin sonucunu bugun transferden sonraki 15.gunum ama ben 12.gun yaptigim idrar testiyle pozitifi ilk gordum hemde cok koyu bir ikinci cizgiydi tarifsiz bir mutluluk o kadar klomen tedavileri asilama vs cok ugrastik 5 yil boyunca nasip buguneymis Rabbim butun isteyenlere nasip eylesin..Aminnn biraz uzun oldu ama
Bnde kan vermye gttgmde o orda olck ins guzel haberi verr bnaCanim simdi yazabiliyorum.sahin bey gelmisti.kontrol o yapti persembe yine cagirdi
Insallah canim persembe kan vermeye oraya gidiceksin ozamn direk.guzel haberlerini bekliyoruz hayirlisiyla yarin test yapmayi dusunuyomusun esine aldircaktin aldirdin miBnde kan vermye gttgmde o orda olck ins guzel haberi verr bna
canım hayırlısı olsun bebişlerin hep seninle olsun test günü güzel haberlerini bekliyoruz...kızlr 3.gün trnsferi ooldm bgn dşnlenyrm dr yrndan itibaren normal yasantına dön dedi embriyolrm 8 hücreli olmş inş tutunurlr bana
Yarin al dedim tamam dedi bgnde tamm demisti ama almak istemior belli :) bakalm yarn alir heralde. Idrarda yapsmda kan kesin cozum poztfte cksa idrar guvenmemek lazm ama yinede yapmak istyrm alirsa yaparm yarn birde cift cizgyi gorurmusumm ay bayilrm kesinInsallah canim persembe kan vermeye oraya gidiceksin ozamn direk.guzel haberlerini bekliyoruz hayirlisiyla yarin test yapmayi dusunuyomusun esine aldircaktin aldirdin mi
Tebrik ederim canım ben de seni merak etmistimRabbime binlerce sukurler olsun banada nasip etti bu duyguyuHamileyimmmm Ilk 5 gun boyunca inanin hic bir belirti hissetmedim hic transfer olmamis gibiydim ve cok uzuluyodum cogunlukla kasik agrisi batmasi olan hamile oluyor diye ama 6.gunumden sonra benm adet belirtilerim basladi gunde 3 4 kez adet olacakmis gibi o his sanci gibi vururdu beni goguslerim sisti ama adet olmama yakinda siserdi ondan ayirt edemedim atesim yuksekti olcuyodum cunku ayaklarim buz gibiydi isinmiyodu kolay kolay atesimin yuksek olmasina ragmen hemde 10.gunden itibaren bel agrisi oldu ama o uzun surmedi bende 1 2 gun sadece hala adet olacakmisim gibi agri giriyo bana arada kasik batmasi bende 12.gunden sonra cikmya basladi sanirim yerini yaptigi icin ben bugun ogrendim kan tstimin sonucunu bugun transferden sonraki 15.gunum ama ben 12.gun yaptigim idrar testiyle pozitifi ilk gordum hemde cok koyu bir ikinci cizgiydi tarifsiz bir mutluluk o kadar klomen tedavileri asilama vs cok ugrastik 5 yil boyunca nasip buguneymis Rabbim butun isteyenlere nasip eylesin..Aminnn biraz uzun oldu ama
Niye canım benimki de Dondurulmustu.Çarşamba kese görmeye gideceğiz ınş. Dondurulmuş tedavisi o kadar rahat ve stressiz ki anlatamamhayırlı olsun:)rabbim herkese nasip etsin sende sağlıkla al kucağına:)bende dondurulmuşlarla denicem bidahaki ay inşallah dun oldu opu bu hafta dondurulacak gelişimlerine göre,dondurulmuşlarla olmaz diye düşünürken senin msjn umudumu artırdı:):)
Dogru diosun canim idrara guvenmemek gerekio ama insan merak ediyo işte insallah pozitif sonucu goruceksin kan tahlilinde 2gun daha sabretcen snrasinda insallaj guzel haberler vericeksin bizeYarin al dedim tamam dedi bgnde tamm demisti ama almak istemior belli :) bakalm yarn alir heralde. Idrarda yapsmda kan kesin cozum poztfte cksa idrar guvenmemek lazm ama yinede yapmak istyrm alirsa yaparm yarn birde cift cizgyi gorurmusumm ay bayilrm kesin
Insallah insallah o kdr istiyorim ki onun baba olmasni :'( hep onun icin gozyasi doktm. Evmz dhada senlensn artk ses olsn evimzde cok zor bir imtihan ama geceriz insallah hayrlsyla bu imthani daDogru diosun canim idrara guvenmemek gerekio ama insan merak ediyo işte insallah pozitif sonucu goruceksin kan tahlilinde 2gun daha sabretcen snrasinda insallaj guzel haberler vericeksin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?