Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Rabbime binlerce sukurler olsun banada nasip etti bu duyguyu Hamileyimmmm Ilk 5 gun boyunca inanin hic bir belirti hissetmedim hic transfer olmamis gibiydim ve cok uzuluyodum cogunlukla kasik agrisi batmasi olan hamile oluyor diye ama 6.gunumden sonra benm adet belirtilerim basladi gunde 3 4 kez adet olacakmis gibi o his sanci gibi vururdu beni goguslerim sisti ama adet olmama yakinda siserdi ondan ayirt edemedim atesim yuksekti olcuyodum cunku ayaklarim buz gibiydi isinmiyodu kolay kolay atesimin yuksek olmasina ragmen hemde 10.gunden itibaren bel agrisi oldu ama o uzun surmedi bende 1 2 gun sadece hala adet olacakmisim gibi agri giriyo bana arada kasik batmasi bende 12.gunden sonra cikmya basladi sanirim yerini yaptigi icin ben bugun ogrendim kan tstimin sonucunu bugun transferden sonraki 15.gunum ama ben 12.gun yaptigim idrar testiyle pozitifi ilk gordum hemde cok koyu bir ikinci cizgiydi tarifsiz bir mutluluk o kadar klomen tedavileri asilama vs cok ugrastik 5 yil boyunca nasip buguneymis Rabbim butun isteyenlere nasip eylesin..Aminnn biraz uzun oldu ama

hayırlı olsun:)rabbim herkese nasip etsin sende sağlıkla al kucağına:)bende dondurulmuşlarla denicem bidahaki ay inşallah dun oldu opu bu hafta dondurulacak gelişimlerine göre,dondurulmuşlarla olmaz diye düşünürken senin msjn umudumu artırdı:):)

ayyy rabbim kucaginada almayi nasip etsin ins cok sewindim darisi bize ins :)

Oyyy ne guzel bi haber bu gece gece rabbim bizlerede yasatsin insallah. Hayirlisiyla kucagina al insallah canim

Canim simdi yazabiliyorum.sahin bey gelmisti.kontrol o yapti persembe yine cagirdi

Aminnn canim rabbim kucaginada almayi nasip etsin darisi bizlere insallah dua et bizimde olsun insallah

Insallah canim persembe kan vermeye oraya gidiceksin ozamn direk.guzel haberlerini bekliyoruz hayirlisiyla yarin test yapmayi dusunuyomusun esine aldircaktin aldirdin mi
Yarin al dedim tamam dedi bgnde tamm demisti ama almak istemior belli :) bakalm yarn alir heralde. Idrarda yapsmda kan kesin cozum poztfte cksa idrar guvenmemek lazm ama yinede yapmak istyrm alirsa yaparm yarn birde cift cizgyi gorurmusumm ay bayilrm kesin

Tebrik ederim canım ben de seni merak etmistim

Niye canım benimki de Dondurulmustu.Çarşamba kese görmeye gideceğiz ınş. Dondurulmuş tedavisi o kadar rahat ve stressiz ki anlatamam

Dogru diosun canim idrara guvenmemek gerekio ama insan merak ediyo işte insallah pozitif sonucu goruceksin kan tahlilinde 2gun daha sabretcen snrasinda insallaj guzel haberler vericeksin bize

Dogru diosun canim idrara guvenmemek gerekio ama insan merak ediyo işte insallah pozitif sonucu goruceksin kan tahlilinde 2gun daha sabretcen snrasinda insallaj guzel haberler vericeksin bize
Insallah insallah o kdr istiyorim ki onun baba olmasni :'( hep onun icin gozyasi doktm. Evmz dhada senlensn artk ses olsn evimzde cok zor bir imtihan ama geceriz insallah hayrlsyla bu imthani da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…