Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kader arkadaşlarım hayırlı sabahlar olsun inşallah cumlemize başımın ağrısı şuanda tam olarak bu saatte geçti ilaç içmeden dayandim gece uyandim yatamadim surekli esime basimi ovdurttum Allah razi olsun birkez olsun yapamam demedi Rabbim inşallah cumlemizin duasını kabul eder güzel haberler bekliyoruz topikte bugün inşaallah innssssaaaallllaaahh amin :)

rabbim kucagina almayida nasip etsin ins cok sewindim :) neler yaptin transfer sonrasi acaba ins ben ve burdaki kardeslerimde bole yazaruz :)
Âmin insallah canım. Transferden sonra yaptıklarım bilinen şeylerdi . 1 hafta raporluydum.uzandım dinlendim iş yapmadım . Kabak çekirdeği yedim.ve bolca dua namaz kuran ile Rabbim nasip etti. Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin.

Günaydın canım benim başının ağrısının geçmesine sevindim eşinin sana destek olması ne güzel 2 gündür adet olacakmışım gibi sancım oluyor adet öncesi gibi yüzümde sivilceler çıktı İnşallah kuzularım benimledir ben o kadar inanıyorum ki onların benimle olduğunu hayırlısı ile sonuçlarımızı alalım 8 Aralık'ta güzel haberler vermek nasip olur inşallah hepimize

ayyyy ne güzel 2 tane hamş haberi aldım sabah sabah..
kızlar cok cok cooooook tebrik ederim, sağlıkla kucagınıza alın inşallah :)

Günaydın kızlar
Bu gün nasılsınız bakalım.Ben tuhaf hissediyorum hiç bir şey yokmuş gibi ama bazende varmış gibi aman yaaa kafamda deli sorular artık bir an önce test yapmak istiyorum.
Sanırım ben dayanamam ve erken yaparım diye düşünüyorum

Canım arkadaşım al bendende okadar sivilcelendim yaaa nolcak bilemiyorum bana test tarihi olarak 9 aralık dediler biz aynı gün olmamışmıydık seninle?

İyi olmana sevindim kuzum aman dikkat et kendine :)

Günaydın canım aynen bende dayanamıyorum dün gidip eczaneden 5 tane test aldım ben yarın yapmaya başlayacağım galiba bakalım benim kuzular erkenden gösterecekmi kendilerini bana

Günaydın canım aynen bende dayanamıyorum dün gidip eczaneden 5 tane test aldım ben yarın yapmaya başlayacağım galiba bakalım benim kuzular erkenden gösterecekmi bana

Günaydın canım aynen bende dayanamıyorum dün gidip eczaneden 5 tane test aldım ben yarın yapmaya başlayacağım galiba bakalım benim kuzular erkenden gösterecekmi kendilerini bana
İdrar doğru çıkmıyormuş ama canım bak benimde kafamı bulandırdın kız bende mi yapsam öyle Bende dedimki pazar günü sabah gideyim hastaneye kanımı vereyim bana test günü söylerken transfer gününü saymadılar sayılmaz mı ki?

Canım arkadaşım al bendende okadar sivilcelendim yaaa nolcak bilemiyorum bana test tarihi olarak 9 aralık dediler biz aynı gün olmamışmıydık seninle?
27 Kasım'da yapıldı transferim seninle aynı gün diye hatırlıyorum bende benim doktorum 10 gün sonra çağırdı test için anlamadım bende hem benim 3. Gün embriyosu neden böyle yaptı bilmiyorum

Günaydın canım aynen bende dayanamıyorum dün gidip eczaneden 5 tane test aldım ben yarın yapmaya başlayacağım galiba bakalım benim kuzular erkenden gösterecekmi bana

ben test yapmıcam yaa, kanda cıkmadan idrarda cıkmaz ki, kanda bile 12. günde cıkmıyor mu?
boşuna üzmeyin kızlar kendinizi.

Canim benim Günaydın 8 Aralık umarım hayatımızın dönüm noktası olur inşallah mutlu haberi vermek nasip olur cumlemiz için Allahım sen yüzümüzü güldür inşallah Hayırlısiyla muck :)

bakın başka bir topiktan aldım :
Transferin 9.günü sabah idrar testi yaptım. Gerçi yanıltıcı olduğunu biliyordum. O yüzden pozitif çıkarsa seviniriz tabi ama negatif çıkarsa da üzülmeyiz diye düşünüyorduk ama üzülmemek mümkün değilmiş. İdrar testinde 2.çizgiyi göremedik ve çok canımız sıkıldı. 12.gün kan sonucum 217 çıktı. Aynı gün idrar testini tekrarladığımda ikinci çizgiyi silik bir şekilde gördüm. Sen bilirsin ama zamanı beklemek en doğrusuymuş.

İyi olmana sevindim kuzum aman dikkat et kendine :)

Canim benim tesekkur ederim mesajın geldiğinde uyumusum sonra cevap atıp rahatsız etmek istemedim. İnanır mısın transferden buyana her sabah en erken saatte uyanıyorum tam anlamıyla uyuyamiyorum küçük kelebeğim benimle mi değil mi bende sen gibi belirsizliğin tam ortasındayim 11.gun pazar günü idrar testi yapsam sence olur mu 2.gun embriyosu ya hiç etraftan duydun mu silikte olsa çıkar mı dersin

27 Kasım'da yapıldı transferim seninle aynı gün diye hatırlıyorum bende benim doktorum 10 gün sonra çağırdı test için anlamadım bende hem benim 3. Gün embriyosu neden böyle yaptı bilmiyorum
Evet benimde 27 kasım benimde 3.embriyosu test tarihimi aralık 9 olarak belirlediler bende 7 sinde yaptırayım dedim 10.gün yani

Arkadaslar gunaydin size bisey danismak istiyorum persembe gunu dondurulmus transferim var ikinci denememiz olucak. Sormak istedigim transfer sonrasi klinikte mi kalsam yola mi ciksam klinim ev arasi 3 saat ilk denememizde trafige filanda girdik 4 saat arabada oturmak zorunda kaldim cukuru sarsintisida cabasi bu sefer klinikte yada otelde mi kalsak diyoruz fikirleriniz neler?

Bilmiyorum kuzum ama ben hiç idrar testini düşünmedim doğruluğuna inanmadığım için benimde 10.gün pazar bende o gün gidip özel bir hastanede yaptıracağım kafama bunu koydum.

Klinikte kalma şansınız varsa kalın bence

Canım ben yarım saat klinikte yattım sonra kalktım bizim evin uzaklığı okadar değildi tabi ama arabamız yok taksiyle dönecektik ama kendimi o kadar mutlu ve iyi hissediyordum ki taksiye binmedim otobüse bindim hatta kadıköye inip sahilde oturdum biraz sonrada metroyla eve gittim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…