Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

encokistedigimsin , elifozdurmaz , @aysemdurum51, O Ozlemm8282 kızlar aranızda 5.gün blast transferi var mi? Varsa 10. Gün kanda çıkıyor haberiniz olsun. Dualarım sizinle. Bu hafta belli oluyor değil mi sizin sonuclar. Rabbim maddi ve manevi çektiğiniz sıkıntılara mukabil kulaklarınızı doldursun ınş. Amiiiiinnn

Bilmiyorum kuzum ama ben hiç idrar testini düşünmedim doğruluğuna inanmadığım için benimde 10.gün pazar bende o gün gidip özel bir hastanede yaptıracağım kafama bunu koydum.

benimde pazar 10.gün ama ben 12.gün yaptyırmayı düşünüyorum. benimki 3.gün embryosuda.
10.gün belki idrarda bakarım.

benimde pazar 10.gün ama ben 12.gün yaptyırmayı düşünüyorum. benimki 3.gün embryosuda.
10.gün belki idrarda bakarım.
Canım idrar testinden korkuyorum çıkmazsa üzülürüm diye düşünüyorum kan testi daha garanti gibi geliyor bana. Senin transferin kaçındaydı?

Arka koltuğa yatabilirsin.

benim 29 kasımdı, test için 10 aralık dediler
yani transfer tarihini 1. gün saymışlar..

Biz ayniyizz:) benimde 29kasim transfr 10 aralik test istendii:) hadi hayirli olsun canimm ne alemdesin neler yapiosun sen

benim ilk iki gün stresle gectiği için umudum yok hiç
cok ağladım, o üzüntü ve hıçkırarak ağlamanın verdiği sarsıntı tutunmasına engel oldu gibime geliyor
ama ilaçlara devam ediyorum

sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…