Yani kucaklarinizi demek istemistimencokistedigimsin , elifozdurmaz , @aysemdurum51, O Ozlemm8282 kızlar aranızda 5.gün blast transferi var mi? Varsa 10. Gün kanda çıkıyor haberiniz olsun. Dualarım sizinle. Bu hafta belli oluyor değil mi sizin sonuclar. Rabbim maddi ve manevi çektiğiniz sıkıntılara mukabil kulaklarınızı doldursun ınş. Amiiiiinnn
Ha haYani kucaklarinizi demek istemistim
Bilmiyorum kuzum ama ben hiç idrar testini düşünmedim doğruluğuna inanmadığım için benimde 10.gün pazar bende o gün gidip özel bir hastanede yaptıracağım kafama bunu koydum.
Canım idrar testinden korkuyorum çıkmazsa üzülürüm diye düşünüyorum kan testi daha garanti gibi geliyor bana. Senin transferin kaçındaydı?benimde pazar 10.gün ama ben 12.gün yaptyırmayı düşünüyorum. benimki 3.gün embryosuda.
10.gün belki idrarda bakarım.
Arka koltuğa yatabilirsin.Arkadaslar gunaydin size bisey danismak istiyorum persembe gunu dondurulmus transferim var ikinci denememiz olucak. Sormak istedigim transfer sonrasi klinikte mi kalsam yola mi ciksam klinim ev arasi 3 saat ilk denememizde trafige filanda girdik 4 saat arabada oturmak zorunda kaldim cukuru sarsintisida cabasi bu sefer klinikte yada otelde mi kalsak diyoruz fikirleriniz neler?
Canım idrar testinden korkuyorum çıkmazsa üzülürüm diye düşünüyorum kan testi daha garanti gibi geliyor bana. Senin transferin kaçındaydı?
Aminnnn canım inşallah 8 Aralık'ta burada şenlik olacak ben inanıyorum :)
Arka koltuğa yatabilirsin.
Benimde 27 kasımdaydı canım pazar günü kan yapıcam artık niyetim o tabi.27 kasım perşembe canım
ama o gün sayılmıyor.
bugün 5.gün
senin ne zamandı
Amin inşallah :)Aminnnn canım inşallah 8 Aralık'ta burada şenlik olacak ben inanıyorum :)
canım senin transfer tarihin kaçtıAminnnn canım inşallah 8 Aralık'ta burada şenlik olacak ben inanıyorum :)
demekki doktorlar farklı hesaplıyor.banada 15 gün sonra dediler ama 12.gün yaptırabilirim.benim 29 kasımdı, test için 10 aralık dediler
yani transfer tarihini 1. gün saymışlar..
Biz ayniyizz:) benimde 29kasim transfr 10 aralik test istendii:) hadi hayirli olsun canimm ne alemdesin neler yapiosun senbenim 29 kasımdı, test için 10 aralık dediler
yani transfer tarihini 1. gün saymışlar..
Biz ayniyizz:) benimde 29kasim transfr 10 aralik test istendii:) hadi hayirli olsun canimm ne alemdesin neler yapiosun sen
27 Kasım canım tranfer tarihimcanım senin transfer tarihin kaçtı
benimde aynı27 Kasım canım tranfer tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?