Sabah yaptırırım canım büyük ihtimalle kaça kadar çalışıyorsun ona göre ilk sana yazayım hemena_gurur canım sabah mı yaptıracaksın testi cumartesi günü çalışıyorum bilgisayar başında dört gözle bekleyeceğim o yüzden soruyorum :)
Sabah yaptırırım canım büyük ihtimalle kaça kadar çalışıyorsun ona göre ilk sana yazayım hemen
Akşama kadar yaa altıya kadar canım ama evet ilk bana yaz büyük hissediyorum kız kutunda haberin olsun :)Sabah yaptırırım canım büyük ihtimalle kaça kadar çalışıyorsun ona göre ilk sana yazayım hemen
Hahahahahahha tamam tamam sizede Cumartesi ola hayır ola diyorum o zaman :)bize de bize deeee
Hahahahahahahhahahahah sen çok yaşa canım benim nasıl güldüm şuan bende büyük hissediyorum :) güzel Yürekli arkadaşım çok sağol desteğin için Rabbim gönlü muradı versin inşallah :)Akşama kadar yaa altıya kadar canım ama evet ilk bana yaz büyük hissediyorum kız kutunda haberin olsun :)
Canım benim 1-5 arası çıksa bile beni üzmez canım ben kendimi herşeye hazırladım işimiz Rabb'ime kalmışsa olmuş biliriz elhamdulillah diyerek başladım ben bu tedavim ne olursa olsun Hakkımda hayırlısı diyeceğim o yüzden siz bakmayın bana ama haber vericem hepinize Cumartesi günü ve Rabbimin izniylede hepinize hayırlı haber vericem ben o gün ben inanıyorum kızlar dua edelim bol bol Rabbim hepimizin emeğini bosa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlâtlara sahip olalım ve hepimizin bu son tedavisi olsun
Aminnnn canım benim inşallah hepimiz mutluluktan ağlarız :)Esma'ul Hüsna ALLAH (C.C) 99 İsmi Şerifleri hürmetine Rabbim seni ve bizleri sevindirsin inşallah canım gözyaşların mutluluk gözyaşları olsun amin :)
Uzme canim sen kendini ilk gun yapmissin sonucta bence bi sorun yoktur stres daha kotu senin icin sakin ol yeter kiCok dikkatcediyorum aslinda o gun memlekete geri yola cikiyorduk kafam karisti herhalde. Bunda da vardir bir hayir ne yapalim. Allah büyüktür . Allah razi olsun hepinizden.biraz rahatladim.
Esma'ul Hüsna ALLAH (C.C) 99 İsmi Şerifleri hürmetine Rabbim seni ve bizleri sevindirsin inşallah canım gözyaşların mutluluk gözyaşları olsun amin :)
Akşama kadar yaa altıya kadar canım ama evet ilk bana yaz büyük hissediyorum kız kutunda haberin olsun :)
ne güzel bir dua.maşallah
;-) ;-) ;-)Yapaliiiiim
Bnm bugun 10. Gunum bitti kizlar vermedim kan korkuyorum cok gidip kan verecek cesaretim yok henuz bi iki gune giderim herhaldeBeni unuttun canım perşembe günü test günüm benimde 5.gün blast rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bol dua edin
Lulinda ile dr larimiz ayni bnada 15 gune verdi dr umuzun tarzi bu herhaldesenin test tarihi neden o kadar geç Lulinda? ilk defa duyuyorum 15 gün sonra test isteyen? Bana 25 kasımdaki transfere 8 aralık test tarihi verdiler o bile geç geldi:)
Bende tık yok ya boşver olacak diye bişey de yok gönlünü ferah tutu gerisi Allah kerim arkadaşım.Canim belirti aramiyorum ama ben hicbirsey kendi adıma hissedemiyorum ya bildiğin ben aynı ben zaman yaklaştıkça süre daralıyor ama bende 6.gun tık yok
kızlar neler oluyor burda bakayım
kızlar neler oluyor burda bakayımtransfer olanlar mı sadece isim yazdırıyor bilgi istiyorum
teşekkür ederim canım evet izmir Karşıyakalıyım çeşmealtında oturuyorum sen karşıyakadamısın tedavini nerde görüyorsun :)Tedavi asamani yaziyorsun
yas, kacinci deneme, sorun ne, nerede yaptiriyorsun ve ne asamadasin..
bu arada senle hemseriyiz sanirim 35,5 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?