Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Akşama kadar yaa altıya kadar canım ama evet ilk bana yaz büyük hissediyorum kız kutunda haberin olsun :)
Hahahahahahahhahahahah sen çok yaşa canım benim nasıl güldüm şuan bende büyük hissediyorum :) güzel Yürekli arkadaşım çok sağol desteğin için Rabbim gönlü muradı versin inşallah :)

Esma'ul Hüsna ALLAH (C.C) 99 İsmi Şerifleri hürmetine Rabbim seni ve bizleri sevindirsin inşallah canım gözyaşların mutluluk gözyaşları olsun amin :)

Cok dikkatcediyorum aslinda o gun memlekete geri yola cikiyorduk kafam karisti herhalde. Bunda da vardir bir hayir ne yapalim. Allah büyüktür . Allah razi olsun hepinizden.biraz rahatladim.
Uzme canim sen kendini ilk gun yapmissin sonucta bence bi sorun yoktur stres daha kotu senin icin sakin ol yeter ki

Canim belirti aramiyorum ama ben hicbirsey kendi adıma hissedemiyorum ya bildiğin ben aynı ben zaman yaklaştıkça süre daralıyor ama bende 6.gun tık yok
Bende tık yok ya boşver olacak diye bişey de yok gönlünü ferah tutu gerisi Allah kerim arkadaşım.
Olacak olacak en güzeli en hayırlısı bir gün olacak gün bu günse sefa gelmiş hoş gelmiş yok değilse Rabbim beni kendine isyandan korusun inşallah.

kızlar neler oluyor burda bakayım transfer olanlar mı sadece isim yazdırıyor bilgi istiyorum

Tedavi asamani yaziyorsun
yas, kacinci deneme, sorun ne, nerede yaptiriyorsun ve ne asamadasin..
bu arada senle hemseriyiz sanirim 35,5 :)

Tedavi asamani yaziyorsun
yas, kacinci deneme, sorun ne, nerede yaptiriyorsun ve ne asamadasin..
bu arada senle hemseriyiz sanirim 35,5 :)
teşekkür ederim canım evet izmir Karşıyakalıyım çeşmealtında oturuyorum sen karşıyakadamısın tedavini nerde görüyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…