Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ben izmir hatayliyim, son iki sene torbalidaycim is geregi
ama su an istanbuldayim, evlenip istanbula yerlestim

Aynen sirf o 2. Kirmiziyi gorebilmek icin pozitif sonunu alabilirsem ilk isim idrar testi almak olcak
Canim benim dualarina devam et inşallah bebeğin seni bırakmaz sıkı sıkı sarılır annesine şimdi yemek yiyiyorum hemen dua edeceğim sana canım öpüyorum ümidini kaybetme sakın :)
Canım duaların için çok tesekkur ederim, inşallah artar da umudum devam eder bakalım yarin doktor ne der, inşallah güzel olur sonu, sende pozitif sonuç alırsın bu tefavinden canim

Ben izmir hatayliyim, son iki sene torbalidaycim is geregi
ama su an istanbuldayim, evlenip istanbula yerlestim
arkadaşım ne yapalım doğduğumuz değil doyduğumuz yermiş hayatın bize ne süprizler hazırladığını hiç bilmiyoruz işte sen eşin ile mutluysan mesafeler uzak değil uzaklar yakın artık insanlara :)

Bende İzmirliyim tedavi için İstanbula geldim 11 kasımdan beri burdayım bakalım daha ne kadar kalıcam

Aaa nerede yaptirdin?
nerede kaliyorsun?
arkadasim irenbede asilama yapmisti tuttu,digeri rafael beye gitti tutmadi ama cok memnun, yine ona yaptiririm diyo.

Aaa nerede yaptirdin?
nerede kaliyorsun?
arkadasim irenbede asilama yapmisti tuttu,digeri rafael beye gitti tutmadi ama cok memnun, yine ona yaptiririm diyo.
Kadikoy Acıbadem de yaptırdım kuzenim var onda kalıyorum eğer burda yaptırmasaydım bende irenbede yaptırcakdım hayırlısı bakalım

Üçyol da oturuyorum canım 3. Denemem iki kere eğe dogumda yaptırdım izmirde iyi doktorlar var ama çok para istiyorlar o yüzden burayı tercih ettim
haklısın canım benimde 1 aşılama 1 tüp bebek var ikiside özelde oldu 2. tüp bebek denememi ege ünv. yaptırmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı...

sikilmadimki ben sikilmadimkiii gecmipo gunlerrr saatlerrrr
allah neşeni bozmasın canım geçsin geçsinde bir an önce sizlerden gelicek güzel haberleri duyalım artık bende burda sizlerle gün sayıyorum resmen allahım hepinizin yüzünü güldürsün inşallah...

Üçyol da oturuyorum canım 3. Denemem iki kere eğe dogumda yaptırdım izmirde iyi doktorlar var ama çok para istiyorlar o yüzden burayı tercih ettim

Ablamlar da altintas duraginin orda oturuyolar, eskiden askeri hastanenin orda oturuyorduk,
aahhhh ahhh.. alirsin sogusunu midyeni
tugba kuruyemisten cigdemini
bir de ucyolda gevrek firini vardir erdogan, her daim sicak gevrekler...
ben bebek konusundan uzaklasip yemek konusuna girdim galiba

allah neşeni bozmasın canım geçsin geçsinde bir an önce sizlerden gelicek güzel haberleri duyalım artık bende burda sizlerle gün sayıyorum resmen allahım hepinizin yüzünü güldürsün inşallah...
ayy amin insallah cnm yaa pespesee guzell sonuclar yazalim.ins :) senin kacinci gun

haklısın canım benimde 1 aşılama 1 tüp bebek var ikiside özelde oldu 2. tüp bebek denememi ege ünv. yaptırmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı...
Aynen canım Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım İnşallah son tedavin olur

Sorma ya nasıl özledim memleketimi inşallah hayırlı haberler dönmek nasip olur memleketime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…