Aynen sirf o 2. Kirmiziyi gorebilmek icin pozitif sonunu alabilirsem ilk isim idrar testi almak olcak
Canım duaların için çok tesekkur ederim, inşallah artar da umudum devam ederCanim benim dualarina devam et inşallah bebeğin seni bırakmaz sıkı sıkı sarılır annesine şimdi yemek yiyiyorum hemen dua edeceğim sana canım öpüyorum ümidini kaybetme sakın :)
arkadaşım ne yapalım doğduğumuz değil doyduğumuz yermiş hayatın bize ne süprizler hazırladığını hiç bilmiyoruz işte sen eşin ile mutluysan mesafeler uzak değil uzaklar yakın artık insanlara :)Ben izmir hatayliyim, son iki sene torbalidaycim is geregi
ama su an istanbuldayim, evlenip istanbula yerlestim
Bende İzmirliyim tedavi için İstanbula geldim 11 kasımdan beri burdayım bakalım daha ne kadar kalıcamBen izmir hatayliyim, son iki sene torbalidaycim is geregi
ama su an istanbuldayim, evlenip istanbula yerlestim
kızlar gonal f 450 yı raporsuz ne kadara aldınız tanesini
saol canım270.00
Bende İzmirliyim tedavi için İstanbula geldim 11 kasımdan beri burdayım bakalım daha ne kadar kalıcam
a_gurur arkadaşım izmirin neresindensin ilk denemen mi daha öncede denemen olduysa izmirde denediniz mi hiç?Bende İzmirliyim tedavi için İstanbula geldim 11 kasımdan beri burdayım bakalım daha ne kadar kalıcam
şundan dolayı sordum banada istanbuldaki merkezlerin çok iyi olduğunu söylüyorlar o yüzden merak ettin :)a_gurur arkadaşım izmirin neresindensin ilk denemen mi daha öncede denemen olduysa izmirde denediniz mi hiç?
Kadikoy Acıbadem de yaptırdım kuzenim var onda kalıyorum eğer burda yaptırmasaydım bende irenbede yaptırcakdım hayırlısı bakalımAaa nerede yaptirdin?
nerede kaliyorsun?
arkadasim irenbede asilama yapmisti tuttu,digeri rafael beye gitti tutmadi ama cok memnun, yine ona yaptiririm diyo.
Üçyol da oturuyorum canım 3. Denemem iki kere eğe dogumda yaptırdım izmirde iyi doktorlar var ama çok para istiyorlar o yüzden burayı tercih ettimşundan dolayı sordum banada istanbuldaki merkezlerin çok iyi olduğunu söylüyorlar o yüzden merak ettin :)
haklısın canım benimde 1 aşılama 1 tüp bebek var ikiside özelde oldu 2. tüp bebek denememi ege ünv. yaptırmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı...Üçyol da oturuyorum canım 3. Denemem iki kere eğe dogumda yaptırdım izmirde iyi doktorlar var ama çok para istiyorlar o yüzden burayı tercih ettim
allah neşeni bozmasın canım geçsin geçsinde bir an önce sizlerden gelicek güzel haberleri duyalım artık bende burda sizlerle gün sayıyorum resmen allahım hepinizin yüzünü güldürsün inşallah...sikilmadimki ben sikilmadimkiiigecmipo gunlerrr saatlerrrr
Üçyol da oturuyorum canım 3. Denemem iki kere eğe dogumda yaptırdım izmirde iyi doktorlar var ama çok para istiyorlar o yüzden burayı tercih ettim
ayy amin insallah cnm yaa pespesee guzell sonuclar yazalim.ins :) senin kacinci gunallah neşeni bozmasın canım geçsin geçsinde bir an önce sizlerden gelicek güzel haberleri duyalım artık bende burda sizlerle gün sayıyorum resmen allahım hepinizin yüzünü güldürsün inşallah...
canım ben beklemedeyim şuan ilaç kullanıyorum doktorum ek takviye vitaminler verdi onları kullanıyorum bitince tekrar deneye başlıyacağız...ayy amin insallah cnm yaa pespesee guzell sonuclar yazalim.ins :) senin kacinci gun
Aynen canım Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım İnşallah son tedavin olurhaklısın canım benimde 1 aşılama 1 tüp bebek var ikiside özelde oldu 2. tüp bebek denememi ege ünv. yaptırmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı...
Sorma ya nasıl özledim memleketimi inşallah hayırlı haberler dönmek nasip olur memleketime :)Ablamlar da altintas duraginin orda oturuyolar, eskiden askeri hastanenin orda oturuyorduk,
aahhhh ahhh.. alirsin sogusunu midyeni
tugba kuruyemisten cigdemini
bir de ucyolda gevrek firini vardir erdogan, her daim sicak gevrekler...
ben bebek konusundan uzaklasip yemek konusuna girdim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?