Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Iyi aksamlar kizlar esim tum israrlarima dayanamadi testi aldi ama test su an arabada. Sabah idraryla dha kesin olur ve kan testinede bi gun kalmis olur die yarin yap dio. Ama ben o test arabada die rahat duramiyorumnabsamki asagi insinde alsnmi testi yoksa sabahmi yapsam hem dha kesin olur naslsa test tarhm persmbe. Sabah dhami iyi farke ediomu smdi yapsam

Nasilsin arkadasim. Nasil gidiyor. Insallah hayirli haberlerini alacagiz.
Iyi gidiyor cok sukur transferimin 2. Gunundeyim, 13 aralik buyuk gun. Seninle 1 hafta aramiz vardi aynen oyle devam ediyor. Seninde 8 araliktaguzel haberlerini bekliyorum takipteyim haaaa unuttum sanma. :)

Ben de ikinizin takipcisiyim Allah islerinizi rast getirsin okyanus34 ve @_gurur :)

Bnm bugun 10. Gunum bitti kizlar vermedim kan korkuyorum cok gidip kan verecek cesaretim yok henuz bi iki gune giderim herhalde
Senin 4 aralik degil miydi zaten. Acele edip heyacan yapma :)

Sabah yap ya o kadar bekledin zaten.otur sinema izle. Düğün dernek var saat 8 de tv de onu izle. Ben ders çalışıyorum. Size tavsiyem filmi izleyin.

ayy senden daha cok heycanlandim simdi yaaaa farketmez cnm nezaman istiyosan yap yaz mutlaka

Sabah yap ya o kadar bekledin zaten.otur sinema izle. Düğün dernek var saat 8 de tv de onu izle. Ben ders çalışıyorum. Size tavsiyem filmi izleyin.

Canim iyi hatırlattin gecende yayınlamadılar bekledik acayim teşekkür ederim şekerim muck buarada kan testini tekrarladin mi 160dan sonra canim

Iyi gidiyor cok sukur transferimin 2. Gunundeyim, 13 aralik buyuk gun. Seninle 1 hafta aramiz vardi aynen oyle devam ediyor. Seninde 8 araliktaguzel haberlerini bekliyorum takipteyim haaaa unuttum sanma. :)
Insallah peşpeşe guzel haberler veririz. Progestana takilma. Oda sicakliginda tutmaya ozen goster. Daha az yakiyor ve sertlesiyor tecrübeyle sabit.

Canım ben yatak bile açmadım. Test tarihim gelmeden uzandım egildim yürüdüm 35 dk. İgeneye gittim. Bununla alakası yok.kafana takılıp uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…