hiii tmm cnm hadi hayirlisi.olsun insallahhhcanım ben beklemedeyim şuan ilaç kullanıyorum doktorum ek takviye vitaminler verdi onları kullanıyorum bitince tekrar deneye başlıyacağız...
amin canım inşallah...Aynen canım Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım İnşallah son tedavin olur
Evet ct gunu herkes cay bahcesine :)))Eeeee Cumartesi test yaptırıyoruz galiba
Nasilsin arkadasim. Nasil gidiyor. Insallah hayirli haberlerini alacagiz.Evet ct gunu herkes cay bahcesine :)))
Bende hep aynni soruyoyorum ve progestan diyorum :),ahhh progestan sen mi büyüksün ben miii ?
Iyi gidiyor cok sukur transferimin 2. Gunundeyim, 13 aralik buyuk gun. Seninle 1 hafta aramiz vardi aynen oyle devam ediyor. Seninde 8 araliktaguzel haberlerini bekliyorum takipteyim haaaa unuttum sanma. :)Nasilsin arkadasim. Nasil gidiyor. Insallah hayirli haberlerini alacagiz.
Yaptın mı kız hahahaa yoldan çıkarıyosun beni duramıyorummmmm :)
Arkadaşım böyle rahatlıyorsan yada bunu böyle yapmak istiyorsan yap ya canın nasıl istiyorsa öyle yap bu bebekler senin bu tedavi senin kimin ne yaşadağını kişi kendi bilir başka kimsede ne olursa olsun anlayamaz.
Takipçinim kuzum :)
Canım benim 1-5 arası çıksa bile beni üzmez canım ben kendimi herşeye hazırladım işimiz Rabb'ime kalmışsa olmuş biliriz elhamdulillah diyerek başladım ben bu tedavim ne olursa olsun Hakkımda hayırlısı diyeceğim o yüzden siz bakmayın bana ama haber vericem hepinize Cumartesi günü ve Rabbimin izniylede hepinize hayırlı haber vericem ben o gün ben inanıyorum kızlar dua edelim bol bol Rabbim hepimizin emeğini bosa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlâtlara sahip olalım ve hepimizin bu son tedavisi olsun
Senin 4 aralik degil miydi zaten. Acele edip heyacan yapma :)Bnm bugun 10. Gunum bitti kizlar vermedim kan korkuyorum cok gidip kan verecek cesaretim yok henuz bi iki gune giderim herhalde
Sabah yap ya o kadar bekledin zaten.otur sinema izle. Düğün dernek var saat 8 de tv de onu izle. Ben ders çalışıyorum. Size tavsiyem filmi izleyin.Iyi aksamlar kizlar esim tum israrlarima dayanamadi testi aldi ama test su an arabada. Sabah idraryla dha kesin olur ve kan testinede bi gun kalmis olur die yarin yap dio. Ama ben o test arabada die rahat duramiyorumnabsamki asagi insinde alsnmi testi yoksa sabahmi yapsam hem dha kesin olur naslsa test tarhm persmbe. Sabah dhami iyi farke ediomu smdi yapsam
ayy senden daha cok heycanlandim simdi yaaaaIyi aksamlar kizlar esim tum israrlarima dayanamadi testi aldi ama test su an arabada. Sabah idraryla dha kesin olur ve kan testinede bi gun kalmis olur die yarin yap dio. Ama ben o test arabada die rahat duramiyorumnabsamki asagi insinde alsnmi testi yoksa sabahmi yapsam hem dha kesin olur naslsa test tarhm persmbe. Sabah dhami iyi farke ediomu smdi yapsam
Neyse yarin yapim en iisi hem varsa cikar zaten yarin yoksa cikmaz cnku yarin son gun ckmasi lazmSabah yap ya o kadar bekledin zaten.otur sinema izle. Düğün dernek var saat 8 de tv de onu izle. Ben ders çalışıyorum. Size tavsiyem filmi izleyin.
Yarin yazarm umarm yillardr bekledgm o cift cizgiyi yarin gorurum insallahayy senden daha cok heycanlandim simdi yaaaafarketmez cnm nezaman istiyosan yap yaz mutlaka
Sabah yap ya o kadar bekledin zaten.otur sinema izle. Düğün dernek var saat 8 de tv de onu izle. Ben ders çalışıyorum. Size tavsiyem filmi izleyin.
hadi insallah insallahh Rabbim yaninda olsun yuzun gulsun insallah :)Yarin yazarm umarm yillardr bekledgm o cift cizgiyi yarin gorurum insallah
Ya özür dilerim canım, senin daha sonravsaniyordum. Yarın kanda bastırmaya çok merak ettim, benimki de 5. Gündü 10. Gün sonucu aldımBeni unuttun canım perşembe günü test günüm benimde 5.gün blast rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bol dua edin
Insallah peşpeşe guzel haberler veririz. Progestana takilma. Oda sicakliginda tutmaya ozen goster. Daha az yakiyor ve sertlesiyor tecrübeyle sabit.Iyi gidiyor cok sukur transferimin 2. Gunundeyim, 13 aralik buyuk gun. Seninle 1 hafta aramiz vardi aynen oyle devam ediyor. Seninde 8 araliktaguzel haberlerini bekliyorum takipteyim haaaa unuttum sanma. :)
O testlerde hep sabah idrari tavsiye edilir. Uy bence.Neyse yarin yapim en iisi hem varsa cikar zaten yarin yoksa cikmaz cnku yarin son gun ckmasi lazm
Canım ben yatak bile açmadım. Test tarihim gelmeden uzandım egildim yürüdüm 35 dk. İgeneye gittim. Bununla alakası yok.kafana takılıp uzulmeya şöyle bi okuyorum da forumu eşime pasta yapsam bişey olur mu diyen bile var yıkılıyorum ben çok hoyrat mı davrandım diye. sadece transferin ertesi günü yatıp sonra işe başladım araba kullandım namazımı kıldım çok teferruatlı olmasa da yemeğimi yaptım bulaşığımı yıkadım. ha ertesi gün duşumu da aldım. ama hepsini de doktoruma sormuştum. sadece ağır işlerden sakın normal hayatına devam et demişti. ben de daha dikkatli olsam düşmez miydi aceba kahroluyorum düşündükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?