yaa kızım sen şimdi gidicen kanı vericen 1 saat sonra güzel bi değerlede çıkıcan işte bu kadar. ilkini hatırla ilkini heyecandan öldürdün beni şappadanak kan verdiydin :)
Katılıyorum sana eurofertil de de bana aynı şeyi yaptılar ve ogün çok üzülmüştüm yani nereye kaçıcam doktorunu görmeden geliyorlar sizi muhasebeye yönlendirelim diye arkadaş bidurun bakalım ya demiştim hatta ama oldu bikere işte fiyat çok yüksek değilmiş. Kendimi toparladıktan sonra görüşmeye gideceğimi söyledim zaten sağolsun kız çok yardımcı oldu kafanıza takılan birşey olursa muhakkak arayın dedi.histereskopi için 1500 tl ödedik cnm. Ama para konusunda diğer merkezler gibi açgözlü tavırları yok. seni sıkboğaz etmiyorlar. Bahçecide beni en çok rahatsız eden şey sürekli bir para muhabbetinin dönmesiydi. bi kadınla gişede tartışmışlardı. bugün ödeme gününüz, yapmanız gerekiyor diye. Sanki kaçacak kadın.. kadın diyo ki bana söylenmedi bugün ödeme yapacağım, ben hazırlıksız geldim. zaten o tartışmayı görünce vazgeçtim orda başlamaktan. İnsanın böyle zamanlarda duymak istediği en son şey para
cnım aret bey ordaki en yoğun doktor. sanırım merkezin kurucusu. o yüzden haklı olabilir. benim doktorum beni orda bir dakika olsun yalnız bırakmadı. OPU transfer histeroskopi hepsini kendi yaptı. o önemli tabi.
tabii en bastan sona kadar aynı kişinin olması cok önemli
aret beyin hemşiresi de cok lakayt konusmuştu bizimle
ama merkez co profesyonel, sonucları psikolog açıklıyor demişlerdi, negatifi de pozitifi de onlar söylüyormuş. öyle mi yaptılar gercekten?
yok ben embriyologla ve doktorun asistanıyla görüşmüştüm. negatif sonuçtan sonra çağırdılar Suzan Hanımla görüştük doktorumla. Ama son transfere psikolog da girdi. Tarnsfer öncesi odaya geldi falan. Ama o an insanı rahatlatan en büyük etken kendi doktoru. Ve doktorun yüzündeki umut dolu gülümsemeişte benim terapim oydu ...
ben maslak tarafında oturuyorum ama genelde işten çıkıp gidiyordum öğlene arasına denk getirip. işim de esenler tarafında. ya da sabah erken saatte alıyodum randevuyu. ordan işe geçiyordum. valla trafik istanbulda başlı başına sıkıntı ama güven duyduktan sora trafiğe falan bakmıyorsun. şimdi gebelik takibi için gitmeyi düşündüğüm yer de fulya. orası da trafiğin göbeği ama içim rahat etsin napiim
haftanın ilk iki günü kutlama, sonraki iki günü endişeyle gecti benim testler yüzünden
yarın 10 gibi kan verip 12 gibi sonucu alcam ben de inşallah..
ın benim içinde büyük gün 11. günüm :) ve sabah kan vericem :)haftanın ilk iki günü kutlama, sonraki iki günü endişeyle gecti benim testler yüzünden
yarın 10 gibi kan verip 12 gibi sonucu alcam ben de inşallah..
fulyada nereye gideceksin?
ben hamileliğim devam ederse aynı doktora devam edeyim diyorum
biz şişlideyiz, doktor nişantaşında
Canım ben Kartal da oturuyorum ama metroyla falan Taksim okadar da uzak değil sürekli gittiğimiz yerler. Dediğin gibi güven olduktan sonra nerelere gider insanlar.Bakalım aklıma yattı benimde açıkcası şimdi şu genetik testleri falan halledeyim daha zamanım var ondan sonra da görüşme yapacağım iki donmuş var çok şükür hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Fulya'da adını internetten çok duyduğum ve hakkında en ufak kötü bir yorum okumadığım Ebru Saraçı düşünüyorum. Normal doğum yanlısı olduğu için özellikle düşünüyorum. Çünkü özel hastanelerin çoğu sezeryana teşvik edip duruyor. Allah hayırlısını versin tabi ama herşeyin doğalı makbul
fulyada nereye gideceksin?
ben hamileliğim devam ederse aynı doktora devam edeyim diyorum
biz şişlideyiz, doktor nişantaşında
Canım ben Kartal da oturuyorum ama metroyla falan Taksim okadar da uzak değil sürekli gittiğimiz yerler. Dediğin gibi güven olduktan sonra nerelere gider insanlar.Bakalım aklıma yattı benimde açıkcası şimdi şu genetik testleri falan halledeyim daha zamanım var ondan sonra da görüşme yapacağım iki donmuş var çok şükür hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Guzel haberler verirsiniz insallah canim belirtilerin neler kacinci gunden sonra basladi belirtilerinın benim içinde büyük gün 11. günüm :) ve sabah kan vericem :)
İnşallah canım kısmet bakalım sende dikkat et kendine :)amin canım. Bnm annemler de kartalda oturuyor. tabi evlenene kadar ben de uzun yıllar oturdum. artık o taraflardan gidip gelmek kolaylaştı. bostancı sahilden deniz otobüsüyle kabataş bile yapabilirsin trafiğe girmeden. Zaten bi tedavinin başında gidiyosun. donmuşlarla denerken ikinci randevuyu 10 gün sonraya veriyo. çok sık gitmen gerekmiyor yani. Allah yardımcın olsun. İyi haberlerini bekliyoruz
canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeşini hatırlatmak istemem ama seninle aynı durumdayım şu an 6+3 de düşük yaptım sormak istediğim düşükten bi sonraki adetin kaç gün sonra oldu benim 35. günüm hala bişey yokCanım benim ben çok minik bir şey gördüm ekranda çok mutlu oldum ama korkuyorum işte çokgeçen hamileliğimde gayet güzel giderken herşey durup dururken kanamam başladı kalp atışını görmek için nasıl beklerim diyorken düşük yaptığımı öğrendim. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda hamile olanlara da sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin. tabi bizlerede
Bahçeci de tedaviye başlayınca en başta bir kağıt imzalatıyorlar. Orada ödemelerin ne zaman yapılacağı yazıyor. Transfer olmazsa iade şartları yazıyor. Fiyata dahil olan olmayan herşey yazıyor. Bana belirtilmedi diyen kadın bahane ediyormuş gibi geldi. Ödeme sistemi en başından belli yani.histereskopi için 1500 tl ödedik cnm. Ama para konusunda diğer merkezler gibi açgözlü tavırları yok. seni sıkboğaz etmiyorlar. Bahçecide beni en çok rahatsız eden şey sürekli bir para muhabbetinin dönmesiydi. bi kadınla gişede tartışmışlardı. bugün ödeme gününüz, yapmanız gerekiyor diye. Sanki kaçacak kadın.. kadın diyo ki bana söylenmedi bugün ödeme yapacağım, ben hazırlıksız geldim. zaten o tartışmayı görünce vazgeçtim orda başlamaktan. İnsanın böyle zamanlarda duymak istediği en son şey para
Aynı senin gibi düşünüyorum. Tüp bebek merkezine karnı burnumda gitmek orada bekleyenleri üzer diye düşünüyorum.ya ben bi de şimdi tüp bebek merkezi ya, hamileyken oraya gidip gelmek istemiyorum. Hem benim psikolojim için hem orada tedavi görenlerin psikolojisi için. Çünkü ben tedavi görürken rahatsız oluyosum karnı burnunda kadınlar girip çıkarken. Hani tüp bebek merkezi ya sanki doktorların bize ayıracağı zamandan yiyolarmış gibi geliyodu. Ne biliim belki hastalıklı bi düşünce ama zaten psikolojik olarak çok da iyi olduğum söylenemezdi o sıralar
Canim benimde anesteziyle oldu.bi uyandim kasiklarim catlicak nerdeyse.su kulot tipi hasta bezleri varya gecirdim onlardan bi tane yani esim giydirdi daha dogrusu ohhh siril siril yaptimbenimde anestezi ile oldu sondayla su verip şişirmişler mesaneyi. işlem bittikten sonrada verdikleri suyu geri çekmişler. 3 saat kadar hastanede yatıp dinlendim ayılıncada yatağımda bir güzel kahvaltımı yapıp televizyon seyrettim yaklaşık 6-7 saat tuvalet ihtiyacım olmadı. geceden aç olduğum için, çok rahattı yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?