Selam canim cikmadjmi sonuc hala hadi guzel guzel artislar olmustur insallahkizlar ikinci beta hcg testimi almaya gitcem birazdan dua edin bana lutfen yukselmis olsun.olcem meraktan ilkinde bu kadar heyecanlanmamistim
cnm bn normalde vajinal muayeneyi bile zorla oluyorm kendimi çok kasıyorm o spekulum denen aletin takılmasına hiç dayanamıyorm o yüzdenKizlar bisey merak ettim neden transferler anesteziyle oldu sizin
233.60 olmus canim degerim simdi geldim eve.doktorumun esi aradi oda docent ayni hastanede calisyorlar hersey yolundaymis 3 hafta sonra kontrole gitmemi soyledi.darisi yarin ve sonraki gunler test yaptiracak arkadaslarimin basina insallah.Selam canim cikmadjmi sonuc hala hadi guzel guzel artislar olmustur insallah
233.60 olmus canim degerim simdi geldim eve.doktorumun esi aradi oda docent ayni hastanede calisyorlar hersey yolundaymis 3 hafta sonra kontrole gitmemi soyledi.darisi yarin ve sonraki gunler test yaptiracak arkadaslarimin basina insallah.
Canim benimde anesteziyle oldu.ben idrarimi mumkun degil tutamam ondan kendim istedim.Ama iyi ki istemisim rahim agzim gerideymis benim canin cok yanardi anestezi almasaydin dedi doktorum.Kizlar bisey merak ettim neden transferler anesteziyle oldu sizin
ben kendim istedim çok kasıyordum kendimiKizlar bisey merak ettim neden transferler anesteziyle oldu sizin
Ohh maşallah darısı benim başıma.233.60 olmus canim degerim simdi geldim eve.doktorumun esi aradi oda docent ayni hastanede calisyorlar hersey yolundaymis 3 hafta sonra kontrole gitmemi soyledi.darisi yarin ve sonraki gunler test yaptiracak arkadaslarimin basina insallah.
oohh oh maaşallah darısı bize olsun inşallah :)ohhh maşallahsağlıkla kucagına al inşallah
darısı başımıza inşallah..
Kızlar yarın kan testi yaptırcam tekrar ama çok korkuyodum. Dayanamayıp bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi az silik çıktı inşallah değerimde artmıştır
bn hsg yi devlette çektrdim anestezi yok dedi dr ama dr a laf yetiştirdm hsg sırasında az kalsn bırakıp gidecekti beni bağırıp çağırdm yani az daha sürse bayılcaktmay ben gıkımı cıkarmadım yaaa, hsg cekiminden sonra bunları hissetmedim bile ben
Aynen bnde anestesi almadan hsg cekilmisti banada cok şükür dayanmistim ama idrara sıkışık olmak cok zor zayif oldugum icin yaptirdilar biraz ama islem sonunda 15dk snra tuvaletinizi yapin dediler 10dk durabildim gittim tuvalete.sonra 20dk da bir 2 kere daha girdim.1.5 saat snrada ciktim hastanedenay ben gıkımı cıkarmadım yaaa, hsg cekiminden sonra bunları hissetmedim bile ben
Canım bana 1 gibi falan haber veriyolar.kaçta alcan sonucu
benim 12 gibi belli olacak..
Canım ben 21 agustosta düşük yaptım, 11 gün surdu sanirim, 30 eylülde adet oldum sonra ki adetim 2 kadındı tedaviye başladım.canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeşini hatırlatmak istemem ama seninle aynı durumdayım şu an 6+3 de düşük yaptım sormak istediğim düşükten bi sonraki adetin kaç gün sonra oldu benim 35. günüm hala bişey yok
Amin canim insallah bizim basimiza rabbim kucaginada almayi nasip etsin233.60 olmus canim degerim simdi geldim eve.doktorumun esi aradi oda docent ayni hastanede calisyorlar hersey yolundaymis 3 hafta sonra kontrole gitmemi soyledi.darisi yarin ve sonraki gunler test yaptiracak arkadaslarimin basina insallah.
Bahçeci de tedaviye başlayınca en başta bir kağıt imzalatıyorlar. Orada ödemelerin ne zaman yapılacağı yazıyor. Transfer olmazsa iade şartları yazıyor. Fiyata dahil olan olmayan herşey yazıyor. Bana belirtilmedi diyen kadın bahane ediyormuş gibi geldi. Ödeme sistemi en başından belli yani.
ay ben gıkımı cıkarmadım yaaa, hsg cekiminden sonra bunları hissetmedim bile ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?