Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Selam canim cikmadjmi sonuc hala hadi guzel guzel artislar olmustur insallah
233.60 olmus canim degerim simdi geldim eve.doktorumun esi aradi oda docent ayni hastanede calisyorlar hersey yolundaymis 3 hafta sonra kontrole gitmemi soyledi.darisi yarin ve sonraki gunler test yaptiracak arkadaslarimin basina insallah.

233.60 olmus canim degerim simdi geldim eve.doktorumun esi aradi oda docent ayni hastanede calisyorlar hersey yolundaymis 3 hafta sonra kontrole gitmemi soyledi.darisi yarin ve sonraki gunler test yaptiracak arkadaslarimin basina insallah.

ohhh maşallah sağlıkla kucagına al inşallah
darısı başımıza inşallah..

ay ben gıkımı cıkarmadım yaaa, hsg cekiminden sonra bunları hissetmedim bile ben
bn hsg yi devlette çektrdim anestezi yok dedi dr ama dr a laf yetiştirdm hsg sırasında az kalsn bırakıp gidecekti beni bağırıp çağırdm yani az daha sürse bayılcaktm

ay ben gıkımı cıkarmadım yaaa, hsg cekiminden sonra bunları hissetmedim bile ben
Aynen bnde anestesi almadan hsg cekilmisti banada cok şükür dayanmistim ama idrara sıkışık olmak cok zor zayif oldugum icin yaptirdilar biraz ama islem sonunda 15dk snra tuvaletinizi yapin dediler 10dk durabildim gittim tuvalete.sonra 20dk da bir 2 kere daha girdim.1.5 saat snrada ciktim hastaneden

Canım ben 21 agustosta düşük yaptım, 11 gün surdu sanirim, 30 eylülde adet oldum sonra ki adetim 2 kadındı tedaviye başladım.

Amin canim insallah bizim basimiza rabbim kucaginada almayi nasip etsin

ya aslında dediğim şey de bu. ödeme için kağıt imzalatmak falan yani bahçecinin paraya ve ödeme prosedürlerine verdiği önemin göstergesi işte. Zihniyetin yani. Ben gittiğim merkezde paramdan çok bana değer verilmesini isterim. üstelik öyle hassas bir dönemde ve psikolojideyken. Benim gittiğim merkez para kazanmıyor mu, hayrına mı yapıyor tabii ki hayır. Ama en azından bunu bana hissettirmiyor. Benim için önemli olan buydu. İkinci tedavimi, ilkinde döllenme olmadığı ve ciddi bir travma yaşadığım için ücretsiz yapmayı kendileri teklif ettiler.

Bahçecide transfer günü oraya giden kadınla danışma bankosunda diğer insanların yanında bu şekilde tartışmaya gireceklerine, sakin sakin hasta ilişkileri gibi bir bölüme alıp tatlı tatlı anlatabilirlerdi. Bir çözüm bulunabilirdi yani. Belki kadın da bahane ediyor olabilir ama dışardan gelen biri olarak beni çok rahatsız etti ve gitmedim.

ben transferde en çok, ameliyathaneye ilk girip çatala yattığımda ortalarda başka kimse yokken üstümdeki örtüyü pat diye çekip bakalım mesane dolu mu diye ultrason cihazıyla bakan hastabakıcı çocuğu gıcık oldum. Transferden çıktığımda hala sinirliydim. Gerizekalı yaa. Mahremiyet diye bişey var, o örtüyü boşuna mı örtüyolar. sanırım kıpkırmızı olmuştum bak düşündükçe bile sinirleniyorum.

arkadaslar benım pazartesi transferrım oldu transferden sonra 3. gunum ama adet olacakmısım gıbı sağ kasıgım agrıyo korkuyorum acıkcası sizdede böle blırtıler oldumu yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…