Ohh masallah hadi gozun aydin canim cokk sevindim233.60 olmus canim degerim simdi geldim eve.doktorumun esi aradi oda docent ayni hastanede calisyorlar hersey yolundaymis 3 hafta sonra kontrole gitmemi soyledi.darisi yarin ve sonraki gunler test yaptiracak arkadaslarimin basina insallah.
Canım ilk günler bende de böyle ağrılar olmuştu.arkadaslar benım pazartesi transferrım oldu transferden sonra 3. gunum ama adet olacakmısım gıbı sağ kasıgım agrıyo korkuyorum acıkcası sizdede böle blırtıler oldumu yaaaa
Haklısın canım. Zaten insan oraya çıktığı an psikolojisi tamamen değişiyor.ben transferde en çok, ameliyathaneye ilk girip çatala yattığımda ortalarda başka kimse yokken üstümdeki örtüyü pat diye çekip bakalım mesane dolu mu diye ultrason cihazıyla bakan hastabakıcı çocuğu gıcık oldum. Transferden çıktığımda hala sinirliydim. Gerizekalı yaa. Mahremiyet diye bişey var, o örtüyü boşuna mı örtüyolar. sanırım kıpkırmızı olmuştumbak düşündükçe bile sinirleniyorum.
evet cnm bnde oldu ilk 3 gün snr geçtiarkadaslar benım pazartesi transferrım oldu transferden sonra 3. gunum ama adet olacakmısım gıbı sağ kasıgım agrıyo korkuyorum acıkcası sizdede böle blırtıler oldumu yaaaa
evet cnm bnde oldu ilk 3 gün snr geçti
ben transferde en çok, ameliyathaneye ilk girip çatala yattığımda ortalarda başka kimse yokken üstümdeki örtüyü pat diye çekip bakalım mesane dolu mu diye ultrason cihazıyla bakan hastabakıcı çocuğu gıcık oldum. Transferden çıktığımda hala sinirliydim. Gerizekalı yaa. Mahremiyet diye bişey var, o örtüyü boşuna mı örtüyolar. sanırım kıpkırmızı olmuştumbak düşündükçe bile sinirleniyorum.
Canim çok tesekkur ederim, inşallah artmistir ama sen konusunda benim içim çok rahat artmıştır mutlakaCanim çok sevindim çok şükür bende bugün kan verdim akşam 4 gibi çıkacak sonucum inşallah değerim artmıştır öpüyorum cnm internetin çok az sana bakıp çıkacaktım muck
Amin canım Allahım herkese nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlatlar insallahOyy sukur ya cnm bende bugün bebegimi ve kalp atisini gördüm rabbim hepimize nasip etson insallahh
Ayni gun transfer olmusuz canim benimde goguslerimde hasaslik var ama ilaclar yapiyor diye dusunuyorum arada kasik agrim oluyor ama hafif oluyorPek belirtim yok sayilir yanliz midemden cok guruk guruk ses geliyor ilaclardanmi bilmiyorumarkadaslar benım pazartesi transferrım oldu transferden sonra 3. gunum ama adet olacakmısım gıbı sağ kasıgım agrıyo korkuyorum acıkcası sizdede böle blırtıler oldumu yaaaa
Canım neresindesin maslagin, bende İstinye parkın orada oturuyorumben maslak tarafında oturuyorum ama genelde işten çıkıp gidiyordum öğlene arasına denk getirip. işim de esenler tarafında. ya da sabah erken saatte alıyodum randevuyu. ordan işe geçiyordum. valla trafik istanbulda başlı başına sıkıntı ama güven duyduktan sora trafiğe falan bakmıyorsun. şimdi gebelik takibi için gitmeyi düşündüğüm yer de fulya. orası da trafiğin göbeği ama içim rahat etsin napiim
Canım neresindesin maslagin, bende İstinye parkın orada oturuyorum
Ben iyiyim canim sen nasılsın? Esinle tartışıyordum sürekli, en son 13 kasımda ise gittim o tarihten sonra hic gitmedim, pazartesi baslayayim diyorum rapor alalım diyo ocağa kadar bilemedim ne yapsamAyy ne sanslisin
Bennnnn :)Simdi yarin test yaptiracak kimler var?
çok geçmiş olsun canım...şimdi nasılsınKizlar bir iki gündür giremiyorum pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin negatif sonuç alanlara da rabbim tez zaman da mutlu haberler almalarını nasip etsin ben iki gün ateşim 38 dereceye yükseldi dünde ishal ve karın ağrısı başladı gece acildeydik enfeksiyon kapmışım bhcg testimi tekrardan yaptılar 4314 çıktı bu kadar sıkıntının içinde en güzeli buydu sizinde böyle sıkıntılarınız oldumu hepinizi öpüyorum kızçeler
Kizlar bir iki gündür giremiyorum pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin negatif sonuç alanlara da rabbim tez zaman da mutlu haberler almalarını nasip etsin ben iki gün ateşim 38 dereceye yükseldi dünde ishal ve karın ağrısı başladı gece acildeydik enfeksiyon kapmışım bhcg testimi tekrardan yaptılar 4314 çıktı bu kadar sıkıntının içinde en güzeli buydu sizinde böyle sıkıntılarınız oldumu hepinizi öpüyorum kızçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?