Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

kızlar merak ettiğim bir şey burdan pozitif sonuç alan ve benim gibi bekleyenlere :) o pembemsi yada kahverengi leke hepinizde oldumu

Ben de tam tersine en baştan neye ne kadar ödememiz gerektiğini bilirsem daha rahat ediyorum mesela. Demekki sende ters etki yaratıyor. Bu seyahat turu gibi bence. Ne dahil ne değil yazar ya. Büyük ihtimalle ödemelerde problem yaşamışlardır daha önce, dolayısıyla sistem getirmişlerdir.

Tartışma kısmına katılıyorum. Herkesin önünde hoş değil tabiiki. Ama o bayan da bahane etmiş ve sesini yükseltmiş olabilir. Çünkü gelmeden önce bir sonraki muayenenizde ödemeniz var, hatırlatmak isteriz diye arıyorlar zaten. Bu arada ödemeler en başta, opuda ve transfer günü olmak üzere 3e bölünüyor. Yani illa hatırlatmaya da gerek yok. Ben merkezi savunmuyorum bu arada yanlış anlama. Bence sistem doğru işliyor. Ben de bir işveren olarak hakveriyorum. Ha başka falsoları yok mu tabii ki var. Hiçbir yer mükemmel değil zaten.

Yaaa kizlar az once cok korktum
benim dun sabah 1-2 da mla kahverengi lekelenmem okup durmustu, coraspini birak demisti doktor
crinone jel kullaniyorum ya, o bazen parca parca cikiyo wc gittigim zaman
neyse simdi wc gittim bir baktim jel kahverengi topak olmus ama erik buyuklugunde 2 parca dustu
Cok korktum yaaa..
bir de atesim tranferden sonra yukselmis 37,2 seviyesindeydi simdi 37,4 olmus
Hayirlisyla yarin deger artmis mi dusmus mu goreydim de kafamda netlesseydi bir seyler offfff

tutmanın işareti mi diye merak ettiğim için sordum, başka ne gibi durumlar yaşadın ? :) beenim bugün 4. gün bitti
Tam net gununu hatirlamiyorum ama ya 6. Ya 7. Gunde sag ksigimda boyle icten bi gidiklanma sanki icerde tatli tatli bisey kaziliyo gibi hissettim:) ben de cok belirti aradim kendimde belkide psikolojikti:) bide teste 2 gun kala hep bi baski hissediyodum sık idrara cikiyodum , o gidiklanma hala devam ediyo canim hayirlisi olur umarim senin icin biliyorum o gunler cok zor ,uykusuz geciyo umarin sende rahat bi nefes alirsin guzel sonucunu gordugunde tabi o zamanda bitmiyomus bunu anladim acaba bebegim benimlemi endisesi basliyo bu seferde:) hayirlisi olsun insallah

allahım bebeğinle eşinle birlikte sağlıklı huzurlu musmutlu yıllar nasip etsin size :)

Canım bende crione jel kullanıyorum. Gece yatarken yatağın içinde kullanıp bi süre sırt üstü yatıyorum. Sabah kalktığımda sıvı şeklinde akşama kadar beyaz akıntı geliyor. Jel ve fiiller hapa göre daha etkiliymiş.
Yumurta toplama ve transfer zamanı griptim ateşimi sürekli kontrol ediyordum ateş 38e yükselirse embriyo zarar görüyormuş. Benim 37.3 e yükselince duşa girdim düştü. Arasıra hafif ağrım oluyor kasıklarda zaten o da olmasa hiçbir şey hissetmeyecem :) hakkımızda hayırlısı bebeğimi kucağıma alacağım günün hayaliyle yaşıyorum Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..

Korkma canım crinone jelin öyle bir özelliği var maalesef ateşe gelince ben iki gün neler çektim parol al o yoksa minoset plus al Dr sadece o ikisine izin veriyor ılık duş al ama ateşin 37,5 üzerine çıkar ve düşmezse hemen Acile git ben gitmedim sonrada sıkıntı yaşadım dün akşam gittim en sonunda sen ihmal etme değerinde yükselecek Rabbimin izniyle merak etme canım allaha emanet olun

Ayni gun transfer olmusuz canim benimde goguslerimde hasaslik var ama ilaclar yapiyor diye dusunuyorum arada kasik agrim oluyor ama hafif oluyorPek belirtim yok sayilir yanliz midemden cok guruk guruk ses geliyor ilaclardanmi bilmiyorum

evt cnm gogüs hassasıyeti daha tedavı asamasında basladı benım midemden benımde gurultular gelıyo ilaçlar etkı edıyodur muhakkak senın test gununde 19 umuydu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…