Sadece parol kullandım birde acilde serum taktılar şimdi iyiyim allaha çok şükür canım sanada hayırlı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsinçok geçmiş olsun canım...şimdi nasılsın
ilaç nasıl kullandın.yediğin bişeyden mi
Bende hic olmadi canim. Bugun 12. Gunum pozitifi gorduk cok sukur ama degerlerin artisi icin beklemedeyiz:) yarin bi daha test varkızlar merak ettiğim bir şey burdan pozitif sonuç alan ve benim gibi bekleyenlere :) o pembemsi yada kahverengi leke hepinizde oldumu
ya aslında dediğim şey de bu. ödeme için kağıt imzalatmak falan yani bahçecinin paraya ve ödeme prosedürlerine verdiği önemin göstergesi işte. Zihniyetin yani. Ben gittiğim merkezde paramdan çok bana değer verilmesini isterim. üstelik öyle hassas bir dönemde ve psikolojideyken. Benim gittiğim merkez para kazanmıyor mu, hayrına mı yapıyor tabii ki hayır. Ama en azından bunu bana hissettirmiyor. Benim için önemli olan buydu. İkinci tedavimi, ilkinde döllenme olmadığı ve ciddi bir travma yaşadığım için ücretsiz yapmayı kendileri teklif ettiler.
Bahçecide transfer günü oraya giden kadınla danışma bankosunda diğer insanların yanında bu şekilde tartışmaya gireceklerine, sakin sakin hasta ilişkileri gibi bir bölüme alıp tatlı tatlı anlatabilirlerdi. Bir çözüm bulunabilirdi yani. Belki kadın da bahane ediyor olabilir ama dışardan gelen biri olarak beni çok rahatsız etti ve gitmedim.
teşekkür edrim canım.sağol....Sadece parol kullandım birde acilde serum taktılar şimdi iyiyim allaha çok şükür canım sanada hayırlı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin
İnşallah iyiler pazartesi keseleri görmeye gideceğiz antalyaya dinleniyorum canım sende dikkat etBebegin iyi ise diğerleri uzmemistir seni
cok dikkat et kendine, yat dinlen,bebisine iyi bak
Bende hic olmadi canim. Bugun 12. Gunum pozitifi gorduk cok sukur ama degerlerin artisi icin beklemedeyiz:) yarin bi daha test var
Tam net gununu hatirlamiyorum ama ya 6. Ya 7. Gunde sag ksigimda boyle icten bi gidiklanma sanki icerde tatli tatli bisey kaziliyo gibi hissettim:) ben de cok belirti aradim kendimde belkide psikolojikti:) bide teste 2 gun kala hep bi baski hissediyodum sık idrara cikiyodum , o gidiklanma hala devam ediyo canim hayirlisi olur umarim senin icin biliyorum o gunler cok zor ,uykusuz geciyo umarin sende rahat bi nefes alirsin guzel sonucunu gordugunde tabi o zamanda bitmiyomus bunu anladim acaba bebegim benimlemi endisesi basliyo bu seferde:) hayirlisi olsun insallahtutmanın işareti mi diye merak ettiğim için sordum, başka ne gibi durumlar yaşadın ? :) beenim bugün 4. gün bitti
Tam net gununu hatirlamiyorum ama ya 6. Ya 7. Gunde sag ksigimda boyle icten bi gidiklanma sanki icerde tatli tatli bisey kaziliyo gibi hissettim:) ben de cok belirti aradim kendimde belkide psikolojikti:) bide teste 2 gun kala hep bi baski hissediyodum sık idrara cikiyodum , o gidiklanma hala devam ediyo canim hayirlisi olur umarim senin icin biliyorum o gunler cok zor ,uykusuz geciyo umarin sende rahat bi nefes alirsin guzel sonucunu gordugunde tabi o zamanda bitmiyomus bunu anladim acaba bebegim benimlemi endisesi basliyo bu seferde:) hayirlisi olsun insallah
Ayy aminn insallah canim benimm hepimize nasip etsin rabbim bu duygulari:)allahım bebeğinle eşinle birlikte sağlıklı huzurlu musmutlu yıllar nasip etsin size :)
Yaaa kizlar az once cok korktum
benim dun sabah 1-2 da mla kahverengi lekelenmem okup durmustu, coraspini birak demisti doktor
crinone jel kullaniyorum ya, o bazen parca parca cikiyo wc gittigim zaman
neyse simdi wc gittim bir baktim jel kahverengi topak olmus ama erik buyuklugunde 2 parca dustu
Cok korktum yaaa..
bir de atesim tranferden sonra yukselmis 37,2 seviyesindeydi simdi 37,4 olmus
Hayirlisyla yarin deger artmis mi dusmus mu goreydim de kafamda netlesseydi bir seyler offfff
Gulsencim sonuç ne çiktı yükseldi dgerlerin cnmCanim çok sevindim çok şükür bende bugün kan verdim akşam 4 gibi çıkacak sonucum inşallah değerim artmıştır öpüyorum cnm internetin çok az sana bakıp çıkacaktım muck
Korkma canım crinone jelin öyle bir özelliği var maalesef ateşe gelince ben iki gün neler çektim parol al o yoksa minoset plus al Dr sadece o ikisine izin veriyor ılık duş al ama ateşin 37,5 üzerine çıkar ve düşmezse hemen Acile git ben gitmedim sonrada sıkıntı yaşadım dün akşam gittim en sonunda sen ihmal etme değerinde yükselecek Rabbimin izniyle merak etme canım allaha emanet olunYaaa kizlar az once cok korktum
benim dun sabah 1-2 da mla kahverengi lekelenmem okup durmustu, coraspini birak demisti doktor
crinone jel kullaniyorum ya, o bazen parca parca cikiyo wc gittigim zaman
neyse simdi wc gittim bir baktim jel kahverengi topak olmus ama erik buyuklugunde 2 parca dustu
Cok korktum yaaa..
bir de atesim tranferden sonra yukselmis 37,2 seviyesindeydi simdi 37,4 olmus
Hayirlisyla yarin deger artmis mi dusmus mu goreydim de kafamda netlesseydi bir seyler offfff
Ben ayaZağa oyal sitesindeyim cnmCanım neresindesin maslagin, bende İstinye parkın orada oturuyorum
Ayni gun transfer olmusuz canim benimde goguslerimde hasaslik var ama ilaclar yapiyor diye dusunuyorum arada kasik agrim oluyor ama hafif oluyorPek belirtim yok sayilir yanliz midemden cok guruk guruk ses geliyor ilaclardanmi bilmiyorum
Oyak yaniBen ayaZağa oyal sitesindeyim cnm
Benimde 3. Gunum bitti cnm. Kac embriyo transfer edildi sana kaliteleri nasilditutmanın işareti mi diye merak ettiğim için sordum, başka ne gibi durumlar yaşadın ? :) beenim bugün 4. gün bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?