- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
18 canim test gunum hayirlisi insallah guzel sonuclar alirizevt cnm gogüs hassasıyeti daha tedavı asamasında basladı benım midemden benımde gurultular gelıyo ilaçlar etkı edıyodur muhakkak senın test gununde 19 umuydu cnm
Hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Nerede tedavi olmustunuzKizlar bir iki gündür giremiyorum pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin negatif sonuç alanlara da rabbim tez zaman da mutlu haberler almalarını nasip etsin ben iki gün ateşim 38 dereceye yükseldi dünde ishal ve karın ağrısı başladı gece acildeydik enfeksiyon kapmışım bhcg testimi tekrardan yaptılar 4314 çıktı bu kadar sıkıntının içinde en güzeli buydu sizinde böyle sıkıntılarınız oldumu hepinizi öpüyorum kızçeler
18 canim test gunum hayirlisi insallah guzel sonuclar alirizevt cnm gogüs hassasıyeti daha tedavı asamasında basladı benım midemden benımde gurultular gelıyo ilaçlar etkı edıyodur muhakkak senın test gununde 19 umuydu cnm
18 canim testim insallah pozitif olurevt cnm gogüs hassasıyeti daha tedavı asamasında basladı benım midemden benımde gurultular gelıyo ilaçlar etkı edıyodur muhakkak senın test gununde 19 umuydu cnm
Benimde 21 ama bende 19 da yapmayi dusunuyorum arka arkaya guzel haberler aliriz insallah18 canim test gunum hayirlisi insallah guzel sonuclar aliriz
Canım bende crione jel kullanıyorum. Gece yatarken yatağın içinde kullanıp bi süre sırt üstü yatıyorum. Sabah kalktığımda sıvı şeklinde akşama kadar beyaz akıntı geliyor. Jel ve fiiller hapa göre daha etkiliymiş.
Yumurta toplama ve transfer zamanı griptim ateşimi sürekli kontrol ediyordum ateş 38e yükselirse embriyo zarar görüyormuş. Benim 37.3 e yükselince duşa girdim düştü. Arasıra hafif ağrım oluyor kasıklarda zaten o da olmasa hiçbir şey hissetmeyecem :) hakkımızda hayırlısı bebeğimi kucağıma alacağım günün hayaliyle yaşıyorum Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..
kızlar az önce kan verdim sonuç st:11 gibi Allah yüzüme baksın güldürsün.....
yolun sonundayım değerim 0.1. olmadı
Canim biz ne soylesek sana suanda teselli olmayacak.hepimiz umutla baslayip sabirla bugunlere geldik simdiye kadar yasadiklarimizin basimiza gelecegini bilsek dayanamayiz derdik ama biz guclu insanlariz ve zor bir imtihanla sinaniyoruz.nasilki bugune kadar ki her olumsuzlukttan sonra tekrar ayaga kalktik ve tekrar deneme gucunu bulduk kendimizde eminim sende yine melegin icin savasacak ve ona kavusacaksin.kolay degil biliyorum ama once kendin sonrada kavusacagin evladin icin guclu olmak zorundasin.Rabbim cok buyuk o seni goruyor ve insallah en kisa zamanda verecek evladini canim arkadasimyolun sonundayım değerim 0.1. olmadı
Canım gönlüne inşirah versin. Ümidini kaybetme sakin. Rabbim ol dediği zaman olacak insyolun sonundayım değerim 0.1. olmadı
Rabbim insallah en kisa zamanda nasip ederyolun sonundayım değerim 0.1. olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?