Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Nerede tedavi olmustunuz

canım benim sakın o şekilde kullanma
bana hemşire tembihlemişti, sakın jeli sürüp yatma diye, ayakta dur yürü demişti
ilacın vajina duvarından aşağı süzülerek akması gerekiyormuş, yatarsan öylece kalacagı için etkinliği azalırmış

yolun sonundayım değerim 0.1. olmadı

Canım sana şuan ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum. Biliyorum çok zor ben o haberi aldığımda içimde çok büyük bir boşluk olmuştu. Sonra dedimki Rabbim beni sevdi bana verdi bu imtihanı bende Sabırla tevekkülle bu sınavı aşıp meleğime kavuşmak için elimden geleni yapıcam dedim. Biraz dinlendim tatilimi yaptım hayatımdaki şükür sebebim olan çok şeyi fark ettim ve sonrada evet artık hazırım dedim başladım. Ağlama demicem ama kendini yıpratma çünkü bu olanları sorumlusu sen değilsin. kimse değil. Yaşanması gerekiyor ve yaşıyoruz.. Sevgiyle kal arkadaşım..

Canim biz ne soylesek sana suanda teselli olmayacak.hepimiz umutla baslayip sabirla bugunlere geldik simdiye kadar yasadiklarimizin basimiza gelecegini bilsek dayanamayiz derdik ama biz guclu insanlariz ve zor bir imtihanla sinaniyoruz.nasilki bugune kadar ki her olumsuzlukttan sonra tekrar ayaga kalktik ve tekrar deneme gucunu bulduk kendimizde eminim sende yine melegin icin savasacak ve ona kavusacaksin.kolay degil biliyorum ama once kendin sonrada kavusacagin evladin icin guclu olmak zorundasin.Rabbim cok buyuk o seni goruyor ve insallah en kisa zamanda verecek evladini canim arkadasim

arkadaslar söylenecek her seyi söylemiş..
ben sadece sunu ekleyeyim: yolun sonu değil daha başındasın.. hayatta her zaman önemli olan sensin, önce senin ruh ve beden sağlığın gelir..
bu sonuclara ne kadar hazırlasak da üzülmeden olmuyor ama güçlü olup yeniden başlayacak enerjiyi toplamak lazım.
sevgiyle, sağlıcakla kal arkadasım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…