Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar Merhaba
12. Gun değerim 135,56 idi
15.gun değerim 348,59
Sizce nasıl kızlar

çok güzel artmış canım maşallah. Allah tamamına erdirsin. . Tam istendiği gibi. gün aşırı iki katı. benim de 17. gün oldu bgn. 10., 12. ve 14. günde yaptım. hatta 14e bile gerek yok dedi doktor ama görmeyince içim rahat etmiyor. herhangi bir belirtisi falan da yok. perşembe günü randevum. o zamana kadar belki bir daha yaptırırm ben de.

Canim ya nebilim 400 olması gerekmiyor mu sence korktum açıkçası birazcık

Canim hamilesin anladigim kadariyla bu zamana kadar belirtin olmadimi benimde yokta o yuzden soruyorum 4 gunum benim daha

Canim hamilesin anladigim kadariyla bu zamana kadar belirtin olmadimi benimde yokta o yuzden soruyorum 4 gunum benim daha

evet cnm ama hamileliğimi kanıtlayan tek şey bhcg değeri şu an :) ondan gidip gidip kan tahlili yaptırıyorum. Transfer sonrası ilk iki üç gün kasıklarımda batma oldu o kadar. Bi de tabi ilaçlarda şişkinlik ve gaz. o hala var. Zaten aynı ilaçlara devam ediyorum. Darısı başına inşallah güzel haberlerini alıcaz burdan.

Cok guzel cnm 3 günde e ye katlamasi gerekirken 3 gunde normal artmis hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bizlerede dua et. Hamilelerin duasi kabul olur derler

Canim dualarim hergün sizlerle Rabbim cumlenize o güzel duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah

Amin canim insallah pozitifi bende gorurum ve diger sonuc bekleyen arkadaslarimda gorur amin ilk ucgun olan batma ince bi sizimiydi yoksa kuvvetlimiydi benim ince sizi olup cikiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…