Diyecek bir şey bulamıyorum. İnşallah bir daha ki denemen son olur. Hayırlısı olsunyolun sonundayım değerim 0.1. olmadı
Teşekkürler canım antalya tüp bebek merkezinde oldu tedavimizHayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Nerede tedavi olmustunuz
Bence gayet iyi inşallah bende görürüm bu rakamlarıKızlar Merhaba
12. Gun değerim 135,56 idi
15.gun değerim 348,59
Sizce nasıl kızlar
Bence gayet iyi inşallah bende görürüm bu rakamları
Kızlar Merhaba
15.gun değerim 348,59
Sizce nasıl kızlar
Çok güzel maşallah ikiye hatta üçe katlamış rabbim hep böyle devam ettirsin inşallahKızlar Merhaba
15.gun değerim 348,59
Sizce nasıl kızlar
çok güzel artmış canım maşallah. Allah tamamına erdirsin. . Tam istendiği gibi. gün aşırı iki katı. benim de 17. gün oldu bgn. 10., 12. ve 14. günde yaptım. hatta 14e bile gerek yok dedi doktor ama görmeyince içim rahat etmiyor. herhangi bir belirtisi falan da yok. perşembe günü randevum. o zamana kadar belki bir daha yaptırırm ben de.
Çok güzel maşallah ikiye hatta üçe katlamış rabbim hep böyle devam ettirsin inşallah
Amin canım inşallah.Amin cnm inşallah Rabbim cumlemizin duasını kabul etsin inşallah
Bence güzel çıkmış degerin canım, inşallah keseyi de göreceksin kısa zamanda :)Kızlar Merhaba
15.gun değerim 348,59
Sizce nasıl kızlar
Canim ya nebilim 400 olması gerekmiyor mu sence korktum açıkçası birazcık
Canim hamilesin anladigim kadariyla bu zamana kadar belirtin olmadimi benimde yokta o yuzden soruyorum 4 gunum benim dahaçok güzel artmış canım maşallah. Allah tamamına erdirsin. . Tam istendiği gibi. gün aşırı iki katı. benim de 17. gün oldu bgn. 10., 12. ve 14. günde yaptım. hatta 14e bile gerek yok dedi doktor ama görmeyince içim rahat etmiyor. herhangi bir belirtisi falan da yok. perşembe günü randevum. o zamana kadar belki bir daha yaptırırm ben de.
Canım ne diyecegimi inan bilemiyorum, çünkü maalesef hicbir kelime şuan seni avutmayacak biliyorum amayolun sonundayım değerim 0.1. olmadı
Canim hamilesin anladigim kadariyla bu zamana kadar belirtin olmadimi benimde yokta o yuzden soruyorum 4 gunum benim daha
Cok guzel cnm 3 günde e ye katlamasi gerekirken 3 gunde normal artmis hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bizlerede dua et. Hamilelerin duasi kabul olur derlerKızlar Merhaba
15.gun değerim 348,59
Sizce nasıl kızlar
Benimde 4. Gunum ama hiç belirti yok. Umutsuzluga kapiliyorum. Kizimda ufak tefek belirtilerim olmustuCanim hamilesin anladigim kadariyla bu zamana kadar belirtin olmadimi benimde yokta o yuzden soruyorum 4 gunum benim daha
Cok guzel cnm 3 günde e ye katlamasi gerekirken 3 gunde normal artmis hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bizlerede dua et. Hamilelerin duasi kabul olur derler
Bence güzel çıkmış degerin canım, inşallah keseyi de göreceksin kısa zamanda :)
Amin canim insallah pozitifi bende gorurum ve diger sonuc bekleyen arkadaslarimda gorur amin ilk ucgun olan batma ince bi sizimiydi yoksa kuvvetlimiydi benim ince sizi olup cikiyorduevet cnm ama hamileliğimi kanıtlayan tek şey bhcg değeri şu an :) ondan gidip gidip kan tahlili yaptırıyorum. Transfer sonrası ilk iki üç gün kasıklarımda batma oldu o kadar. Bi de tabi ilaçlarda şişkinlik ve gaz. o hala var. Zaten aynı ilaçlara devam ediyorum. Darısı başına inşallah güzel haberlerini alıcaz burdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?