Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Teşekkürler canım antalya tüp bebek merkezinde oldu tedavimiz
Hayirli olsun cmm bende ilk negatifimi orda almistim. Murat isimli bir doktor yapmisti. Hic memnun kalmamistim uzerine bide negatif alinca degistirdim memorial antalyaya gectim. Kizima kavustum. Simdi kardes icin 3. Deneme yine memorial a gidiyorum ama eskiye oranla kalitesini dusurdugune inaniyorum. Senin doktorun kimdi. Bide Murat beye dogum yapana kadar kızdım cunku bana transfer yaparken hamile kalirsan rahik agzina dikis atilmasi gerekir dedi. Kizima hamileyken 4 farkli doktora muayene oldum herkes rahim agzin normal dedi ama ben 9 ay boyunca erken dogum yapacagim diye korktum

Sağol bir tanem ptesi tekrar kendi doktoruma gideceğim ordada test yapılacak ona göre kese için konuşacağız inşallah
Çarşamba yada perşembe görülebilir aslinda, benim dış gebelik suphem olduğu için tam 1500 olunca çağırdı doktor ama ben 1 gün geç gittim korkudan, şimdide sol kasigim agiriyo tuhaf bi şekilde korkuyorum o yüzden

Hayır canım asla öyle düşünme sen sürekli moralini yüksek tut kasik ağrısı gayet normal bebeğimiz gelişiyor çok şükür bak ezan okuyor YA RABBIM SEN MURATLARIMIZI HAYIRLI EYLE PEYGAMBER EFENDİMİZİN YÜZÜ SUYU HÜRMETINE EVLATLARIMIZI HAYIRLI SAĞLIKLI BIR ŞEKİLDE KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASIP EYLE İNŞALLAH AMIN

Amin canim insallah pozitifi bende gorurum ve diger sonuc bekleyen arkadaslarimda gorur amin ilk ucgun olan batma ince bi sizimiydi yoksa kuvvetlimiydi benim ince sizi olup cikiyordu

evet cnm kuvvetli bi ağrı değil. batma şeklinde bikaç dakka. ama ben o belirtileri ilaçlara yoruyorum zaten. O kadar ilacı kocama da verseler onda da olur bence o belirtiler

Amin canım inşallah herkese nasip etsin Rabbim. Valla sürekli yatiyorum hala bugünde işyerine gittim ocağa kadar daha gelmek istemiyorum diye inşallah kabul ederler

kızlar testi tekrarladım
pzts:32
çarş:47
cuma:98

şimdilik her sey yolunda ama 1500lere gelince kese görünmeden tedavi başarılı diyemiyoruz diyorlar
yani 10 gün daha bu stres devam edecek
Canım güzel artmış değerin inşallah boyle devam eder stresini çok iyi anlıyorum ama moralini yuksek tut. Sana tek embriyomu transfer edilmisti

evet cnm kuvvetli bi ağrı değil. batma şeklinde bikaç dakka. ama ben o belirtileri ilaçlara yoruyorum zaten. O kadar ilacı kocama da verseler onda da olur bence o belirtiler
Allah seni guldurdun beni dogrusun canim cok ilac kullaniyoruz dedigin gibi mevlam neylerse guzel eyler rabbim insallah ol demistir benim bebislerimde tutunmuslardir insallah rabbim bilir artik nasipte varsa olur

kızlar testi tekrarladım

şimdilik her sey yolunda ama 1500lere gelince kese görünmeden tedavi başarılı diyemiyoruz diyorlar
Canım moralini bozma çok daha güzel olacak inşallah. Bende telefon bekliyorum hayırlısıyla.

kızlar testi tekrarladım

Gayet güzel artmış canım, gözün aydın. Benim ilk test 2066 tıydı. Kese görünmez mi dedim. Kese görmenin hiçbir anlamı yok, 2 haftasonra kalp atışı için gel dedi doktor. Yani bu iş böyle beklemekle geçecek canım.

İnsallah canim insallah rabbim bizide sevindirmeyi nasip etsin belirtin varmi ben hala ayniyim degisiklik yok

yok cnm aynı seyler adet olcakmısım gıbı ara ara kasıkların agrıyo şişkinlik var biraz goğüs agrısıda hafif inş adet belırtısı degıldır senın adetın ne zaman test tarıhınden öncemı sonra mı

Anlıyorum ne duygu icinde oldugunu buyuk bir hayal kırıklığı Çarşamba günü bende senin gibi negatif sonucu aldim ama iki hakkim daha var insallah o zaman olucak diye kendimi avuttuyorum yani yapcak hic biseymiz yok allah bizim icin bunu hayırlı gormus uzulme bi sonraki tedavilerde hayirli haberler aliriz insallah

Ben adet tarihimi suan bilmiyorum 22 ekimdi yumurta toplanmasi 2 kasimdi 7 kasimda erken kanamam geldi lucrin depot vuruldum o ignede 45 gun adet yapmiyormus koruyormus beni ben esterofeme adetsiz basladim bilmiyorum ne zaman olurum ben ancak kan testinde hamileligimi ogrenebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…