cnmmm ALLAH en kısa sürede nasip eder inşallahyolun sonundayım değerim 0.1. olmadı
Nasıl gidiyor bir sıkıntı yok insallah.test yapmadin dimicnmmm ALLAH en kısa sürede nasip eder inşallah
hyr cnm yrn yapıcm bugün aksama kdr dersim var okulda bide nöetçiyim ağrı sızı bişi hissetmiyorm yoğun geciyo çok ayakta kalmamaya dikkat ediyorm inş yrn pozitifi görürümNasıl gidiyor bir sıkıntı yok insallah.test yapmadin dimi
Ptesi bizde dr dayız inşallah keselerimizi görücez rabbim inşallah kucağımıza aldığımız günleri nasip eder canımPtesi tekrar gideceğim hastaneye bakalım Dr ne diyecek canım
dikkat et kendine ben gecenkinde calisiyordum.arada unutuyordum.sonra bisey olurmu diye korkuyordum.Allah buyuk.Yuzumuzu guldurur insallah. Ben evdeyim o yuzden zaman zor geciyor. Ama sikayetci degilim sonu guzel olsunhyr cnm yrn yapıcm bugün aksama kdr dersim var okulda bide nöetçiyim ağrı sızı bişi hissetmiyorm yoğun geciyo çok ayakta kalmamaya dikkat ediyorm inş yrn pozitifi görürüm
5. Gün embriyosu 1 tane transfer canım..var mı belirti sende bugün 5. Gün sabahtan beri ayaklarım buzz gibi buzzBenimde 3. Gunum bitti cnm. Kac embriyo transfer edildi sana kaliteleri nasildi
kızlar az önce kan verdim sonuç st:11 gibi Allah yüzüme baksın güldürsün.....[/QUOTE
yolun sonundayım değerim 0.1. olmadı( canım benim Umudu kaybetmek yok..burda sana ne yazsak boş biliyoruz
Insallah sende de iyiye isarettir canim ben son zamanlarda hic isitamiyodum ayaklarimi 2 tane ust uste corap bile fayda etmiyodi:) hayirlisi olsunn insallah5. Gün embriyosu 1 tane transfer canım..var mı belirti sende bugün 5. Gün sabahtan beri ayaklarım buzz gibi buzz
Masallah canimm kacincu gun degerin seninnKızlar 255 olmuş değerim
Bugün 18.günümdü canım. Çok şükür yükseldi.Masallah canimm kacincu gun degerin seninn
Benim histeroskopimi ve yumurta takiplerimi Ali Fuat Şengör yaptı yumurta toplama ve transferimi Hasan Bulut yaptı canım rabbim bugüne nasip etmiş hamileliģi bana ben 14 bitiyor 15.yılıma giriyorum evliliģimde aslında ben dr hatası sonucu bu kadar yıl mağdur oldum 11yaşımda apandist ameliyatı oldum ameliyatı yapan dr sağ yumurtalığıma zarar vermiş ve rahmimi dikmiş bu sorun evliliğimin 5.yılında rahim röntgeniyle ortaya çıktı ameliyat oldum ama o zamana kadar ilaçlar ve hormonlar yüzünden ben kilo aldım PKO hastası oldum ameliyattan sonra gene tedaviler oldu ama hamilelik olmadı 2009 ankarada ilk tüp bebek tecrübemi yaşadım ve bir akrabam sayesinde Ali Fuat beyden bahsetti nasip dedik düştük yola eylül ayından beri Antalya-Eskişehir arasında mekik dokuduk rabbim bugüne nasip etmiş akrabamıda bu işe vesile etmiş dr larda aracı olmuş bazen sana kötü gelen şey başkasına umut oluyor canım bu işte tek bir etken var oda allah o ol derse olur gerisi sadece araçHayirli olsun cmm bende ilk negatifimi orda almistim. Murat isimli bir doktor yapmisti. Hic memnun kalmamistim uzerine bide negatif alinca degistirdim memorial antalyaya gectim. Kizima kavustum. Simdi kardes icin 3. Deneme yine memorial a gidiyorum ama eskiye oranla kalitesini dusurdugune inaniyorum. Senin doktorun kimdi. Bide Murat beye dogum yapana kadar kızdım cunku bana transfer yaparken hamile kalirsan rahik agzina dikis atilmasi gerekir dedi. Kizima hamileyken 4 farkli doktora muayene oldum herkes rahim agzin normal dedi ama ben 9 ay boyunca erken dogum yapacagim diye korktum
bnde elimden geldiğince dikkat ediyorm cnm ağır kaldırcak zaten bişi yok eğilmemeye calışıyorm derslerde oturmaya calışıyorm ama iğnelerden sanırım karnımda acaip şişkinlik vardikkat et kendine ben gecenkinde calisiyordum.arada unutuyordum.sonra bisey olurmu diye korkuyordum.Allah buyuk.Yuzumuzu guldurur insallah. Ben evdeyim o yuzden zaman zor geciyor. Ama sikayetci degilim sonu guzel olsun
Amin canim insallah dedigin dogru yaradanim ol diycek olucak gerisi bos vakti geldiyse olur zatenmrb arkadaşlar rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine bizlere gönüllerimizin muradını tez zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah:)arkadaşlar ne gittiğimiz hastanenin kalitesi ne içtiğin ilaçlar ne de belirtiler hepsi birer sebep Allah ol dediyse her şekilde her durumda olur:)ben geçen sene bu zamanlar ki 2. tüp denemem de yumurta toplama işleminde enfeksyon kapmıştım okadar hastaydım ki ama bebeğim tutunmuştu kafanız rahat olsun lütfen dediğim gibi ne çalışmanız ne kullandığınız ilaçlar nede erken gelen kanama hiçbiri engel değil:) Allah ol dediyse olur canlar:)
Benimde kontrolumu Ali fuat yapmisti cnm birde histeroskopi oldum Ali Fuat beye. Ancak bana çok yüksek ilac uyguladı. Raporumda olmasina ragmen 2500 tl ilac parasi verdim 7 tane yumurtam olustu ama hepsi kotu kaliteydi tutmadi. Sonra batu beye gittim o sadece 600 tl raporsuz ilac verdi. 4 tane ama 3 u iyi kalitede yumurtam olustu. Bunda ise bir oncekinin yarisi kadat verdi hatta spk şaşırdım neden bu kadar az verdi diye ama bu sefer umdugu gibi olmadi ve 2 yumurta olustu yalniz 1i dollendi oda 2. Kalite. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ben 1 sene olmayinca hemen tedaviye basladim cubku halam ve teyzeminde cocuklari olmadi ve gec kaldıkları icin tup bebekte tutmadi ilk 2 tup bebegi 23 yasinda yaptirdim. Cok sukur 2. De kizim oldu. Simdi 26 yasindayim umidim az ama Allahtan umit kesilmez. Olmazsa 3 ay sonra tekrar denemeyi düşünüyorumBenim histeroskopimi ve yumurta takiplerimi Ali Fuat Şengör yaptı yumurta toplama ve transferimi Hasan Bulut yaptı canım rabbim bugüne nasip etmiş hamileliģi bana ben 14 bitiyor 15.yılıma giriyorum evliliģimde aslında ben dr hatası sonucu bu kadar yıl mağdur oldum 11yaşımda apandist ameliyatı oldum ameliyatı yapan dr sağ yumurtalığıma zarar vermiş ve rahmimi dikmiş bu sorun evliliğimin 5.yılında rahim röntgeniyle ortaya çıktı ameliyat oldum ama o zamana kadar ilaçlar ve hormonlar yüzünden ben kilo aldım PKO hastası oldum ameliyattan sonra gene tedaviler oldu ama hamilelik olmadı 2009 ankarada ilk tüp bebek tecrübemi yaşadım ve bir akrabam sayesinde Ali Fuat beyden bahsetti nasip dedik düştük yola eylül ayından beri Antalya-Eskişehir arasında mekik dokuduk rabbim bugüne nasip etmiş akrabamıda bu işe vesile etmiş dr larda aracı olmuş bazen sana kötü gelen şey başkasına umut oluyor canım bu işte tek bir etken var oda allah o ol derse olur gerisi sadece araç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?