Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Nasıl gidiyor bir sıkıntı yok insallah.test yapmadin dimi
hyr cnm yrn yapıcm bugün aksama kdr dersim var okulda bide nöetçiyim ağrı sızı bişi hissetmiyorm yoğun geciyo çok ayakta kalmamaya dikkat ediyorm inş yrn pozitifi görürüm

hyr cnm yrn yapıcm bugün aksama kdr dersim var okulda bide nöetçiyim ağrı sızı bişi hissetmiyorm yoğun geciyo çok ayakta kalmamaya dikkat ediyorm inş yrn pozitifi görürüm
dikkat et kendine ben gecenkinde calisiyordum.arada unutuyordum.sonra bisey olurmu diye korkuyordum.Allah buyuk.Yuzumuzu guldurur insallah. Ben evdeyim o yuzden zaman zor geciyor. Ama sikayetci degilim sonu guzel olsun

mrb arkadaşlar rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine bizlere gönüllerimizin muradını tez zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah:)arkadaşlar ne gittiğimiz hastanenin kalitesi ne içtiğin ilaçlar ne de belirtiler hepsi birer sebep Allah ol dediyse her şekilde her durumda olur:)ben geçen sene bu zamanlar ki 2. tüp denemem de yumurta toplama işleminde enfeksyon kapmıştım okadar hastaydım ki ama bebeğim tutunmuştu kafanız rahat olsun lütfen dediğim gibi ne çalışmanız ne kullandığınız ilaçlar nede erken gelen kanama hiçbiri engel değil:) Allah ol dediyse olur canlar:)

Benim histeroskopimi ve yumurta takiplerimi Ali Fuat Şengör yaptı yumurta toplama ve transferimi Hasan Bulut yaptı canım rabbim bugüne nasip etmiş hamileliģi bana ben 14 bitiyor 15.yılıma giriyorum evliliģimde aslında ben dr hatası sonucu bu kadar yıl mağdur oldum 11yaşımda apandist ameliyatı oldum ameliyatı yapan dr sağ yumurtalığıma zarar vermiş ve rahmimi dikmiş bu sorun evliliğimin 5.yılında rahim röntgeniyle ortaya çıktı ameliyat oldum ama o zamana kadar ilaçlar ve hormonlar yüzünden ben kilo aldım PKO hastası oldum ameliyattan sonra gene tedaviler oldu ama hamilelik olmadı 2009 ankarada ilk tüp bebek tecrübemi yaşadım ve bir akrabam sayesinde Ali Fuat beyden bahsetti nasip dedik düştük yola eylül ayından beri Antalya-Eskişehir arasında mekik dokuduk rabbim bugüne nasip etmiş akrabamıda bu işe vesile etmiş dr larda aracı olmuş bazen sana kötü gelen şey başkasına umut oluyor canım bu işte tek bir etken var oda allah o ol derse olur gerisi sadece araç

dikkat et kendine ben gecenkinde calisiyordum.arada unutuyordum.sonra bisey olurmu diye korkuyordum.Allah buyuk.Yuzumuzu guldurur insallah. Ben evdeyim o yuzden zaman zor geciyor. Ama sikayetci degilim sonu guzel olsun
bnde elimden geldiğince dikkat ediyorm cnm ağır kaldırcak zaten bişi yok eğilmemeye calışıyorm derslerde oturmaya calışıyorm ama iğnelerden sanırım karnımda acaip şişkinlik var

sonucu yazmamışım:) bebeği aldılar bende ameliyat oldum:) 13 ekimde tedaviye başladım ve 4 yumurtam çıktı 2 si döllendi dondurdular antibiyotik yüklemesi yapıldı bir daha enfeksyona karşı adet oldum gittim ve başladık tedaviye inşallah estrofem i 5 gün 1 adet diğer 5 gün 2 şer adet içicem bugün ilk beş bitiyo bir beş gün sonra hastaneye gidicem ha birde elevit kullanıyorum:)

Amin canim insallah dedigin dogru yaradanim ol diycek olucak gerisi bos vakti geldiyse olur zaten

Benimde kontrolumu Ali fuat yapmisti cnm birde histeroskopi oldum Ali Fuat beye. Ancak bana çok yüksek ilac uyguladı. Raporumda olmasina ragmen 2500 tl ilac parasi verdim 7 tane yumurtam olustu ama hepsi kotu kaliteydi tutmadi. Sonra batu beye gittim o sadece 600 tl raporsuz ilac verdi. 4 tane ama 3 u iyi kalitede yumurtam olustu. Bunda ise bir oncekinin yarisi kadat verdi hatta spk şaşırdım neden bu kadar az verdi diye ama bu sefer umdugu gibi olmadi ve 2 yumurta olustu yalniz 1i dollendi oda 2. Kalite. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ben 1 sene olmayinca hemen tedaviye basladim cubku halam ve teyzeminde cocuklari olmadi ve gec kaldıkları icin tup bebekte tutmadi ilk 2 tup bebegi 23 yasinda yaptirdim. Cok sukur 2. De kizim oldu. Simdi 26 yasindayim umidim az ama Allahtan umit kesilmez. Olmazsa 3 ay sonra tekrar denemeyi düşünüyorum

86umut86 cok canim belirti hic bjrsey hissetmiyorum icimde kocaman bir bosluk var kizimda hissetmistim ama kacinci gun hissetmeye basladigimi hatirlamiyorum belki daha erken hayirlisi Allahtan. Ben 3. Gun embriyosu ve 2. Kalite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…