Hayatta sırt üstü yatamam. Ben normal sağ tarafa dönüp uyuyordum.Hamile kalan arkadaslar transferden sonra geceleri sirt ustumu yatmak lazim saga sola donmEmem mi lazim siz nasil yattiniz
Anladim bende birsey olur diye uc gecedir sirt ustu yattim birsey olurmu diye yan tarafima yatamadim artik bende yatabilirim o zaman saolHayatta sırt üstü yatamam. Ben normal sağ tarafa dönüp uyuyordum.
Vala ben hep yan yattım. Rabbim bilir herşeyi. İnşallah sen de pozitif sonucunu görürsün.Anladim bende birsey olur diye uc gecedir sirt ustu yattim birsey olurmu diye yan tarafima yatamadim artik bende yatabilirim o zaman saol
canım allahım sabır ve bir dahaki deneme için sana ve eşine güç kuvvet versin her sonun bir başlangıcı var umarım bundan sonraki denemem son olur yüzün güler ...yolun sonundayım değerim 0.1. olmadı
Amin canim insallah rabbim seninde kucagina almayi nasip etsinVala ben hep yan yattım. Rabbim bilir herşeyi. İnşallah sen de pozitif sonucunu görürsün.
Hamile kalan arkadaslar transferden sonra geceleri sirt ustumu yatmak lazim saga sola donmEmem mi lazim siz nasil yattiniz
Amin canım inşallah.Amin canim insallah rabbim seninde kucagina almayi nasip etsin
Bugün 18.günümdü canım. Çok şükür yükseldi.
Amin canım inşallah.Canimmmm çok sevindim Rabbim kucaklarimiza almayi da Hayırlısiyla nasip etsin inşallah
Ptesi bizde dr dayız inşallah keselerimizi görücez rabbim inşallah kucağımıza aldığımız günleri nasip eder canım
Canım çok tebrik ederim gozun aydin, inşallah hayirlisiyla keseyi de görürsün. Tekrar kan baktiracakmisin yoksa kese için randevu verdiler miKızlar 255 olmuş değerim
İnşallah canım. Salı günü için randevu verdiler. Kan vericeksin bide ultrasonla bakıcaz dediler. Zaten heyecandan bişey soramadım.Canım çok tebrik ederim gozun aydin, inşallah hayirlisiyla keseyi de görürsün. Tekrar kan baktiracakmisin yoksa kese için randevu verdiler mi
gözün aydın canım.. :) darısı başımızaKızlar 255 olmuş değerim
86umut86 cok canim belirti hic bjrsey hissetmiyorum icimde kocaman bir bosluk var kizimda hissetmistim ama kacinci gun hissetmeye basladigimi hatirlamiyorum belki daha erken hayirlisi Allahtan. Ben 3. Gun embriyosu ve 2. Kalite
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahgözün aydın canım.. :) darısı başımıza
Belirtin neler oldu transferden sonra yattinmi hepİnşallah canım. Salı günü için randevu verdiler. Kan vericeksin bide ultrasonla bakıcaz dediler. Zaten heyecandan bişey soramadım.
Aynen benimde sirtim cok acimaya basladi ben yuz ustu yatmadimda ama sirtim agriyinca yan donmek istiyorum teretutte kaliyorum hayirlisi ne diyelimay canm aynı soruyu ben soracaktım ben yuzüstü yatmaya alışıgım bazen kendımı yuzustu buluyorum cogunluk sırt ustu yatıyorum saga sola mecburen donuluyo inş zarar olmaz sırtımda cıban cıkcak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?