Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Arkadaşlar mrb,benim dondurulmuş transferim olcak 30 kasımda toplanmıştı yumurtaların bugün adet oldum bu ay yapılacak sanıyodum ama 21.gunu lucrin kullanmaya başlayıp bidahaki adetle başlancak dendi yine beklicemkimlerin dondurulmuş transferi oldu bana bilgi verebilir mi süreç hakkında

Hamile kalan arkadaslar transferden sonra geceleri sirt ustumu yatmak lazim saga sola donmEmem mi lazim siz nasil yattiniz

ay canm aynı soruyu ben soracaktım ben yuzüstü yatmaya alışıgım bazen kendımı yuzustu buluyorum cogunluk sırt ustu yatıyorum saga sola mecburen donuluyo inş zarar olmaz sırtımda cıban cıkcak artık

Canım çok tebrik ederim gozun aydin, inşallah hayirlisiyla keseyi de görürsün. Tekrar kan baktiracakmisin yoksa kese için randevu verdiler mi
İnşallah canım. Salı günü için randevu verdiler. Kan vericeksin bide ultrasonla bakıcaz dediler. Zaten heyecandan bişey soramadım.

86umut86 cok canim belirti hic bjrsey hissetmiyorum icimde kocaman bir bosluk var kizimda hissetmistim ama kacinci gun hissetmeye basladigimi hatirlamiyorum belki daha erken hayirlisi Allahtan. Ben 3. Gun embriyosu ve 2. Kalite

ya herşey bir teselli bir umut aslında :)) Eabbim hakkımızda hayırlısını versin :)

ay canm aynı soruyu ben soracaktım ben yuzüstü yatmaya alışıgım bazen kendımı yuzustu buluyorum cogunluk sırt ustu yatıyorum saga sola mecburen donuluyo inş zarar olmaz sırtımda cıban cıkcak artık
Aynen benimde sirtim cok acimaya basladi ben yuz ustu yatmadimda ama sirtim agriyinca yan donmek istiyorum teretutte kaliyorum hayirlisi ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…