- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
İnşallah görünür canım kese, okeseyi görünce daha çok inanıyor insanİnşallah canım. Salı günü için randevu verdiler. Kan vericeksin bide ultrasonla bakıcaz dediler. Zaten heyecandan bişey soramadım.
Ammmmmiiiiiiiiiinİnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
Canım bence bu kadar takılma bunlara, ben sırtüstü hic yatmadim hep yüzüstü bi bacagimi kendime doğru çekerek kollarimi yastığın altına koyarak uyudum hepAynen benimde sirtim cok acimaya basladi ben yuz ustu yatmadimda ama sirtim agriyinca yan donmek istiyorum teretutte kaliyorum hayirlisi ne diyelim
Amin canim cok sevindim darisi basima insallah herkezin basinada transferde nelere dikkat ettin belirti oldumu ne zaman basladi cok soru sordum ama merak ediyorumselam arkadaslar,
demin doktorum aradi. opu+16 transfer+14 gün degerim 352 cok sükür hamileyim:):):) darisi tüm bekleyenlere allahim tez vakitte saglikli sihhatli bebisler versin. amin dualarimdasiniz
tebriklerrr.... gözün aydın canım allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsinselam arkadaslar,
demin doktorum aradi. opu+16 transfer+14 gün degerim 352 cok sükür hamileyim:):):) darisi tüm bekleyenlere allahim tez vakitte saglikli sihhatli bebisler versin. amin dualarimdasiniz
Canım gözün aydin Allah kucağına almanıza nasip etsin inşallahselam arkadaslar,
Gercektenmi ne bileyim ya kendimi cok sikiyorum 4 denemem bu insallah yuzum bu denememde gulerCanım bence bu kadar takılma bunlara, ben sırtüstü hic yatmadim hep yüzüstü bi bacagimi kendime doğru çekerek kollarimi yastığın altına koyarak uyudum hep
Canım inşallah bu sefer pozitif görürsün bol bol dua et Rabbim inşallah yüzünü guldursun.Gercektenmi ne bileyim ya kendimi cok sikiyorum 4 denemem bu insallah yuzum bu denememde guler
Amin insallahCanım inşallah bu sefer pozitif görürsün bol bol dua et Rabbim inşallah yüzünü guldursun.
selam arkadaslar,
Hamile kalan arkadaslar transferden sonra geceleri sirt ustumu yatmak lazim saga sola donmEmem mi lazim siz nasil yattiniz
Sadece 2 gün yattım yattımda sayılmaz uzandım,oturdum. Annemde kaldım zaten. Hiç bir iş yapmadım ama,hep pozitif düşündüm. Rabbime sığındım ben inanıyorum olacak dedim. Ama en kötüsünede hazırladım kendimi.Belirtin neler oldu transferden sonra yattinmi hep
İnşallah Rabbim o günleri görmeyi de nasip eder.İnşallah görünür canım kese, okeseyi görünce daha çok inanıyor insan
bana niye bu kadar geçe randevu verdi doktor yaa....herkes gitti. 13. gün değerini söylediğimde 10 gün sonrasına gün verdi. 6. haftada olucam sanırım. kalp atışını görebilir miyiz acaba? kafamda deli sorular...
Geç olsun güç olmasın canım. İnşallah bir an önce artar değerlerin.Benim de bugun 13. Gunum, 18. Gun yani carsamba tekrar kan ver dedi bana
S saniye1988 e doktoru haftaya pzts ultrasina gel dedi direkt.
Senin 13. Gun degerin ne? Benim 98,93. Bi 100 olamadi yaa
Benim de bugun 13. Gunum, 18. Gun yani carsamba tekrar kan ver dedi bana
S saniye1988 e doktoru haftaya pzts ultrasina gel dedi direkt.
Senin 13. Gun degerin ne? Benim 98,93. Bi 100 olamadi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?