Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Aynen benimde sirtim cok acimaya basladi ben yuz ustu yatmadimda ama sirtim agriyinca yan donmek istiyorum teretutte kaliyorum hayirlisi ne diyelim
Canım bence bu kadar takılma bunlara, ben sırtüstü hic yatmadim hep yüzüstü bi bacagimi kendime doğru çekerek kollarimi yastığın altına koyarak uyudum hep

selam arkadaslar,
demin doktorum aradi. opu+16 transfer+14 gün degerim 352 cok sükür hamileyim:):):) darisi tüm bekleyenlere allahim tez vakitte saglikli sihhatli bebisler versin. amin dualarimdasiniz
Amin canim cok sevindim darisi basima insallah herkezin basinada transferde nelere dikkat ettin belirti oldumu ne zaman basladi cok soru sordum ama merak ediyorum

selam arkadaslar,
demin doktorum aradi. opu+16 transfer+14 gün degerim 352 cok sükür hamileyim:):):) darisi tüm bekleyenlere allahim tez vakitte saglikli sihhatli bebisler versin. amin dualarimdasiniz
tebriklerrr.... gözün aydın canım allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

selam arkadaslar,
Canım gözün aydin Allah kucağına almanıza nasip etsin inşallah

selam arkadaslar,

Cok tebrik ederim, saglikla kucagina al insallah..
bir daha ne zamana randevu verdi doktorun?

cok sagolun canim arkadaslarim,
allahim tez vakitte tüm bebis isteyenlere bu duyguyu yasatsin ve bize saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin. amin

belirtim opu haftasi cok oldu ama hafif ohss oldum karnim sisti yumurtaliklarim cok büyümüstü midem kötüydü o yüzden pek ayirt edemicem. ama opudan bi hafta sonra bir kac gece agizim cok kurudu sanki cölde susuz kalmisim o derece yani. kasik agrim hep vardi ama onlarda büyük yumurtaliklardan kaynaklanmistir sanirim. bide opudan on gün sonra felan cok sevdigim colayi icemedim. baska belirtim olmadi.
fazlada yatamadim. transfer günü aksam kaynanamla görümcem yatiliya geldiler haberleri yok tüp bebek yaptigimizdan. öglen transfer oldu aksam kalkip yemek yaptim hismet ettim bir kac saat sandalye tepesinde oturdum. yarinsi gün yayan kaynanam hizli yürür kostur kostura restorana yemege gittik geldik. gittiler anca o zaman yatabildim. o haftasi yakin arkadasim kan kanseri teshisi konuldu ona cok üzüldüm. ama rabbim ol dedikten sonra oluyor elhamdulillah. allahim herseyin hayirlisini versin cümlemize. amin

doktorum sali günü gel dedi Yumurtaliklara bakalim ne durumdalar. bebek icinde ilk ultrasonu cuma günü yapariz dedi insaallah. allahim herkese nasip etsin. amin

bana niye bu kadar geçe randevu verdi doktor yaa.... herkes gitti. 13. gün değerini söylediğimde 10 gün sonrasına gün verdi. 6. haftada olucam sanırım. kalp atışını görebilir miyiz acaba? kafamda deli sorular...

Benim de bugun 13. Gunum, 18. Gun yani carsamba tekrar kan ver dedi bana
S saniye1988 e doktoru haftaya pzts ultrasina gel dedi direkt.
Senin 13. Gun degerin ne? Benim 98,93. Bi 100 olamadi yaa

Benim de bugun 13. Gunum, 18. Gun yani carsamba tekrar kan ver dedi bana
S saniye1988 e doktoru haftaya pzts ultrasina gel dedi direkt.
Senin 13. Gun degerin ne? Benim 98,93. Bi 100 olamadi yaa

değerlerim;
10. gün 64
12. gün 125
14. gün 245

12. gün pazara geldiği için pazartesi aradım merkezi. 10 gün sonrasına verdi. Acaba hem kese hem kalp tışı için mi o kadar geç çağırdı anlamadım. şimdi zaman geçmiyo tabi. seninki de 100 olmuştur şimdi:) geç tutundu sanırsam annesi seninki ne zaman çağırdı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…