Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canım ben transferden sonra 23 günü gördüm keseyi, degerim düzensiz arttığı için dış gebelik suphem vardı, 18. Gün 460 olduğunu söyledim doktora cumaydi günlerden doktorum pazar 900 olsa salı 1800 olur salı yada çarşamba gel keseye bakalım dedi. Çünkü ona gore tedavi başlayacaktı sanirim

Evet 1500 civariyken cagiriyorlar normalde ama kalp atisi ne zaman duyuluyo tam bilmiyorum..
benimki geriden geliyor evet, aman saglikli gelissin de acelem yok benim..

Bu arada 5+3 te ben kese gördüm 6+4 dede kalp atışı gorecegim insallah, dinlemeyecegiz göreceğiz yani oylemi dedim dediki erken dinlemek sağlıklı değil o yüzden gorecegiz olmazmi dedi, göreyim de geç duysamda farketmez dedim

Aynen benide tranferden sonra 23. Gun cagirmis oldular.
10. Gun 36
11. Gun 61
13. Gun 114. Daha test istemedi ama insan yapmadan durabilirmii acabaaa

peki ondan sonra ne zamana randevu verdi canım?

Benden 2 gündür kahverengi lekeler gelmeye başladı. Progestan fitil kullanıyorum. Benimle aynı şeyi yaşayan var mı?

Aslında sabah hemşireye'de sordum oda fitilden kaynaklanabileceğini söyledi. Ama akşama doğru hafif pembe gibi hissedince korktum açıkçası.
Doktoruna haber vermeni tavsiye ederim ben taa amerikayı aramıştım orda kongredeydi. Proluton depot yaptır düşüğü erngelleyelim demişti canım

Meraba canim benim dün dondurulmuş transferim oldu.adetimin 21.gunu oldu.adetin 2.gunu cagirdi ultrasonda bakti sonra 11.gun 14.gun 18.gun ultrason kontrolu oldu 21.gunde transferim oldu

Aynen benide tranferden sonra 23. Gun cagirmis oldular.
10. Gun 36
11. Gun 61
13. Gun 114. Daha test istemedi ama insan yapmadan durabilirmii acabaaa
Duramiyo ben duramadim her gün baktirdim ama burada yazmadım, ya keşke bizde normal hamile kalsak adet tarihimiz geçse ve doktora gittiğimizde hem keseyi hem kalp atışlarını görsel bu stresi yasamadan

Acaba bn ve bnm gbi negatf almis arkadslar bizde deger arttimi kese gordjk mu kalp atisi gordukmu diye panik yapacakmiyiz ya :)
Canım inşallah yaparsınız ama ben ilkinde çok kotu bir tecrübe yaşadığım için çok korkuyorum şuan, elime almadan inanmayacagim, Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu güzel ama bu tadı aldıktan sonra kaybetmek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…