- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Canım ben transferden sonra 23 günü gördüm keseyi, degerim düzensiz arttığı için dış gebelik suphem vardı, 18. Gün 460 olduğunu söyledim doktora cumaydi günlerden doktorum pazar 900 olsa salı 1800 olur salı yada çarşamba gel keseye bakalım dedi. Çünkü ona gore tedavi başlayacaktı sanirimbana niye bu kadar geçe randevu verdi doktor yaa....herkes gitti. 13. gün değerini söylediğimde 10 gün sonrasına gün verdi. 6. haftada olucam sanırım. kalp atışını görebilir miyiz acaba? kafamda deli sorular...
değerlerim;
10. gün 64
12. gün 125
14. gün 245
12. gün pazara geldiği için pazartesi aradım merkezi. 10 gün sonrasına verdi. Acaba hem kese hem kalp tışı için mi o kadar geç çağırdı anlamadım. şimdi zaman geçmiyo tabi. seninki de 100 olmuştur şimdi:) geç tutundu sanırsam annesiseninki ne zaman çağırdı?
Bu arada 5+3 te ben kese gördüm 6+4 dede kalp atışı gorecegim insallah, dinlemeyecegiz göreceğiz yani oylemi dedim dediki erken dinlemek sağlıklı değil o yüzden gorecegiz olmazmi dedi, göreyim de geç duysamda farketmez dedimbana niye bu kadar geçe randevu verdi doktor yaa....herkes gitti. 13. gün değerini söylediğimde 10 gün sonrasına gün verdi. 6. haftada olucam sanırım. kalp atışını görebilir miyiz acaba? kafamda deli sorular...
Aynen benide tranferden sonra 23. Gun cagirmis oldular.Canım ben transferden sonra 23 günü gördüm keseyi, degerim düzensiz arttığı için dış gebelik suphem vardı, 18. Gün 460 olduğunu söyledim doktora cumaydi günlerden doktorum pazar 900 olsa salı 1800 olur salı yada çarşamba gel keseye bakalım dedi. Çünkü ona gore tedavi başlayacaktı sanirim
Canım ben transferden sonra 23 günü gördüm keseyi, degerim düzensiz arttığı için dış gebelik suphem vardı, 18. Gün 460 olduğunu söyledim doktora cumaydi günlerden doktorum pazar 900 olsa salı 1800 olur salı yada çarşamba gel keseye bakalım dedi. Çünkü ona gore tedavi başlayacaktı sanirim
hee ok yazmışsın zatenpeki ondan sonra ne zamana randevu verdi canım?
Aynen benide tranferden sonra 23. Gun cagirmis oldular.
10. Gun 36
11. Gun 61
13. Gun 114. Daha test istemedi ama insan yapmadan durabilirmii acabaaa
Benden 2 gündür kahverengi lekeler gelmeye başladı. Progestan fitil kullanıyorum. Benimle aynı şeyi yaşayan var mı?
Aslında sabah hemşireye'de sordum oda fitilden kaynaklanabileceğini söyledi. Ama akşama doğru hafif pembe gibi hissedince korktum açıkçası.Pembe veya kahverengiyse korkma
kirmizi ise doktorunu ara
Doktoruna haber vermeni tavsiye ederim ben taa amerikayı aramıştım orda kongredeydi. Proluton depot yaptır düşüğü erngelleyelim demişti canımAslında sabah hemşireye'de sordum oda fitilden kaynaklanabileceğini söyledi. Ama akşama doğru hafif pembe gibi hissedince korktum açıkçası.
Meraba canim benim dün dondurulmuş transferim oldu.adetimin 21.gunu oldu.adetin 2.gunu cagirdi ultrasonda bakti sonra 11.gun 14.gun 18.gun ultrason kontrolu oldu 21.gunde transferim olduArkadaşlar mrb,benim dondurulmuş transferim olcak 30 kasımda toplanmıştı yumurtaların bugün adet oldum bu ay yapılacak sanıyodum ama 21.gunu lucrin kullanmaya başlayıp bidahaki adetle başlancak dendi yine beklicemkimlerin dondurulmuş transferi oldu bana bilgi verebilir mi süreç hakkında
İgne vermedilermi canim yat sen sureklislm arkadaşlar benim lekelenmelerim devM EDİYOR ve korkularım hala devam ediyor...
Duramiyo ben duramadim her gün baktirdim ama burada yazmadım, ya keşke bizde normal hamile kalsak adet tarihimiz geçse ve doktora gittiğimizde hem keseyi hem kalp atışlarını görsel bu stresi yasamadanAynen benide tranferden sonra 23. Gun cagirmis oldular.
10. Gun 36
11. Gun 61
13. Gun 114. Daha test istemedi ama insan yapmadan durabilirmii acabaaa
Haftaya çarşamba yada perşembe gel dedi ben persembeye randevu aldım, 6+4 olacağım o zaman istepeki ondan sonra ne zamana randevu verdi canım?
Canım inşallah güzel haberler alırsın yarinkızlarr yrn test günümm inş pozitiftir ama şimdi bi ağrı girdi kasıklarıma
Canım inşallah yaparsınız ama ben ilkinde çok kotu bir tecrübe yaşadığım için çok korkuyorum şuan, elime almadan inanmayacagim, Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu güzel ama bu tadı aldıktan sonra kaybetmek çok zorAcaba bn ve bnm gbi negatf almis arkadslar bizde deger arttimi kese gordjk mu kalp atisi gordukmu diye panik yapacakmiyiz ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?