- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Canım doktoruna haber ver ve dua et çok uzuldum, gerçi kanaması olup gebeliği devam eden bir sürü insan var bence iyi olacak dediğim gibi dua et ve gönlünü ferah tutslm arkadaşlar benim lekelenmelerim devM EDİYOR ve korkularım hala devam ediyor...
AminnnCanım inşallah yaparsınız ama ben ilkinde çok kotu bir tecrübe yaşadığım için çok korkuyorum şuan, elime almadan inanmayacagim, Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu güzel ama bu tadı aldıktan sonra kaybetmek çok zor
hayırlı olsun canım inşallah tutunur bebeğin,bir önceki adetin 21.gunuMeraba canim benim dün dondurulmuş transferim oldu.adetimin 21.gunu oldu.adetin 2.gunu cagirdi ultrasonda bakti sonra 11.gun 14.gun 18.gun ultrason kontrolu oldu 21.gunde transferim oldu
Kullandim canim 24 ekim ader olmustum.adetin 21.gunu yani 13 kasimda tek vurunluk lucrin depot vuruldum dedigin gibi kasim ayini gecmis olduk.aralikta transfer oldu.benim sorunum pko zaten kmdiligimden adet olamiyorum normalde de adet olmak icin ilac kullaniodum duphaston.o yuzden kasim ayinda da duphaston kullandim o sekilde adet olmustum sonrada dedigim gibi adetten snra kontrolüm oldu 21.gunu transfer icin uygun oldum.hayırlı olsun canım inşallah tutunur bebeğin,bir önceki adetin 21.gunu
lucrin iğne kullanmış mıydın,yoksa hemen başlandı mı,ben bu ay başlar sanıyorum ama bidahaki adetten sonra yapılacakmış transferim
anladım canım çok sağol cvp için inşallah güzel haberler alırsın:)bende bir ay daha beklicem hayırlısı olur inşallahKullandim canim 24 ekim ader olmustum.adetin 21.gunu yani 13 kasimda tek vurunluk lucrin depot vuruldum dedigin gibi kasim ayini gecmis olduk.aralikta transfer oldu.benim sorunum pko zaten kmdiligimden adet olamiyorum normalde de adet olmak icin ilac kullaniodum duphaston.o yuzden kasim ayinda da duphaston kullandim o sekilde adet olmustum sonrada dedigim gibi adetten snra kontrolüm oldu 21.gunu transfer icin uygun oldum.
Insallah canim saolasin.olsun beklersin gec olsun güc olmasin hakkinda hayirlisi olsun insallahanladım canım çok sağol cvp için inşallah güzel haberler alırsın:)bende bir ay daha beklicem hayırlısı olur inşallah
tabili yapıcaksınız canım...hemde en kısa zamanda inşallah...Acaba bn ve bnm gbi negatf almis arkadslar bizde deger arttimi kese gordjk mu kalp atisi gordukmu diye panik yapacakmiyiz ya :)
Tebrik ederim canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin.hayili evlat olsunselam arkadaslar,
demin doktorum aradi. opu+16 transfer+14 gün degerim 352 cok sükür hamileyim:):):) darisi tüm bekleyenlere allahim tez vakitte saglikli sihhatli bebisler versin. amin dualarimdasiniz
Tebrik ederim canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin.hayili evlat olsun
Allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip edip saaglikla kucagimiza almamizi nasip etsin canlartabili yapıcaksınız canım...hemde en kısa zamanda inşallah...
gerçekten pozitifle iş bitmiyor.
emek verilerek ve yıllarca beklediğin için her an en ufak bişeyde tedirgin oluyorsun.
ayrıca hamile kaldıktan sonra sağlıklı doğum yapma oranı % 80 miş...
Canim tebrik ederim kucaginada almak nasip olsun darisi bize neler yaptin transfer sonrasi belirtilerin oldumu olduysa nezaman basladiallah razi olsun arkadasim. amin tüm hamislere insaallahallahim herkese nasip etsin. amin
Canim tebrik ederim kucaginada almak nasip olsun darisi bize neler yaptin transfer sonrasi belirtilerin oldumu olduysa nezaman basladi
Hadi bakalim canim hayirli haberlerini bekliyorum bugun.insallah pozitif olsun sonucun.hep beraber sevinelimkızlarr yrn test günümm inş pozitiftir ama şimdi bi ağrı girdi kasıklarıma
Hadi bakalim hayirlisiii:) guzel haberlerle dön insallah..İnşallah kizlar kan verdim öğlene doğru cikar dediler merak heyecan ve korku ile bekliyoruz
çok sevindim canım.Kızlar 210.4 sonucu aldım dr ile görüşücm inş hersey yolundadr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?