- 31 Mart 2014
- 288
- 351
- 53
Ohh masallahh canimm gozun aydinn cok guzeel degerin. Allah tamamina erdirsin insallahKızlar 210.4 sonucu aldım dr ile görüşücm inş hersey yolundadr
Super cok sevindim darisi tum bekleyenlere. Belirtin olmusmuydu musait bi zamn yazar misin. Ben bugunde hicbirsey hissetmiyorunKızlar 210.4 sonucu aldım dr ile görüşücm inş hersey yolundadr
Gozun aydin Allah tamamina erdirsin degerin gayet guzelKızlar 210.4 sonucu aldım dr ile görüşücm inş hersey yolundadr
canım cok sagol.dinlenmekten baska yapacak birşeyok Allaım korusun tüm kuzularıCanım doktoruna haber ver ve dua et çok uzuldum, gerçi kanaması olup gebeliği devam eden bir sürü insan var bence iyi olacak dediğim gibi dua et ve gönlünü ferah tut
Gozun aydin canim rabbim kucaginada almayi nasip etsin ammmmminKizlar kan sonucum 107 Allah tamamina erdirir isteyen herkese nadip eder insallah
canım gözün aydın çok sevindim tebrik ederimKızlar 210.4 sonucu aldım dr ile görüşücm inş hersey yolundadr
canım hayırlısı olsunKizlar kan sonucum 107 Allah tamamina erdirir isteyen herkese nadip eder insallah
Kızlar 210.4 sonucu aldım dr ile görüşücm inş hersey yolundadr
Kizlar kan sonucum 107 Allah tamamina erdirir isteyen herkese nadip eder insallah
Tebrik ederim,güzel bir hamilelik gecirirsin inşallah, Allah sağlıkla kucağına alanı nasip etsinKızlar 210.4 sonucu aldım dr ile görüşücm inş hersey yolundadr
Senide çok tebrik ederim Allah isteyen herkese nasip etsin insallahKizlar kan sonucum 107 Allah tamamina erdirir isteyen herkese nadip eder insallah
hayirli olsun arkadasim cok tebrik ederim. allahim saglikli sihhatli kucaginada almayi nasip etsin. aminKızlar 210.4 sonucu aldım dr ile görüşücm inş hersey yolundadr
Kizlar kan sonucum 107 Allah tamamina erdirir isteyen herkese nadip eder insallah
Kızlar 210.4 sonucu aldım dr ile görüşücm inş hersey yolundadr
Tebrikler cnm çok sevindim devami gelsin inş darisi basimizaKızlar 210.4 sonucu aldım dr ile görüşücm inş hersey yolundadr
Tebrikler cnm devami gelsin ins darisu bize olsun dua bekliyoruzKizlar kan sonucum 107 Allah tamamina erdirir isteyen herkese nadip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?