Canm belirtilerini ve neler yasadigini yazarmisin kacinci gun embriypsu ve kaç tane transfer eddildi sizden oolumlu sonuçlar alinca çok umutlaniyorum benimde önümüzdeki cuma tşest gunumKizlar kagün em
onucum 107 Allah tamamina erdirir isteyen herkese nadip eder insallah
Amin canimKızlar dışarıda olduğm için tek tek yazamiyomtelden bu kdr oluyo hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin bnm 3.günoembriyosu 2 adet 8 er hücreli idi dr gayet sağlıklı demişti ilk 3 gün az ağrı olup gecti 9 günden itibaren daha şiddetli ağrılr oldu bunun dişinda hiç belirti yoktu
Hamile kalan arkadaslar bacaklarinizda agri olmusmuydu bugun cok agriyor da merak ettim
Kizlar disardaydim valla iki mujdeli haberi okudum keyfim yerine geldi. Coook tebrik ediyorum, degerleriniz katlansin, bebislerinizi saglikla kucaginiza alin insallah..
Ben de carsi pazar islerini hallettim, hicbi sey tasimadim ama epey ayakta kaldim, bizim susama bisey olmamistir di mi
Sonucta ise gidip calisanlar var yani :)
mrb arkadaşlar tüm pozitif arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı sağlıklı kucaklarına almalarını diliyorum darısı negatif olan arkadaşlara tez zamanda inşallah:)bende geçen ay başladım yumurta toplandı 4 yumurtadan 2 si döllendi donduruldu bu ay başladım:) estrofem ve elevit.estrofem lk beş gün günde 1 adet dün sondu diğer beş gün 2 şer tane dedi bu gün başlıcam doktor arka arkaya mı 2 tane sabah akşam mı iki tane dedi bilmiyorum bilgisi olan var mı.birde bundan sonraki süreç hakkında bilgisi olan varsa rica etsem bilgilendirebilirmi :)
Hayırlı olsun canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallahKızlar 210.4 sonucu aldım dr ile görüşücm inş hersey yolundadr
Benim geceleri yatakta çok ağrıyordu uyuyamıyordum ilk zaman şimdi kalmadı canımHamile kalan arkadaslar bacaklarinizda agri olmusmuydu bugun cok agriyor da merak ettim
Transfer gununu saymazsak 5. Gunum bugun bacaklarim cok agriyor kotu dusunmek istemiyorum insallah pozitifin isaretleridirBenim geceleri yatakta çok ağrıyordu uyuyamıyordum ilk zaman şimdi kalmadı canım
Tesekkur ediyorum cok sagolGozun aydin canim rabbim kucaginada almayi nasip etsin ammmmmin
Tesekkur ediyorum Allah hepimizin yuzunu guldursuncanım hayırlısı olsun
Cok sagolun Allah istryen herkese nasip etsin tamamina erdirsinTebrikler cnm devami gelsin ins darisu bize olsun dua bekliyoruz
İnşallah canım pozitiftir olumlu düşün olumlu olsunTransfer gununu saymazsak 5. Gunum bugun bacaklarim cok agriyor kotu dusunmek istemiyorum insallah pozitifin isaretleridir
Gözün aydın canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallahKizlar kan sonucum 107 Allah tamamina erdirir isteyen herkese nadip eder insallah
çok teşekkür edrim bilglendirdiğin için 3. denemem ve ilk dondurulmuş tedavim sanki ilk defa tüp bebek yaptırıyo gibi acemiyim:)devlet hastanesinde yaptırıyorum ankara cebeci tıp fakültesi kız kardeşim kadın doğumda ameliyathane hemşiresi hocam özel ama ücret almıyo manevi çok emek maddi 1 buçuk milyara bebek yapıyorum:)aranızda en ucuz bebek benim :)ama sizin kadar rahat değilim öyle doktor ara falan her şeyin bedeli var:)banada progestan,prednol,tetradox ve coraspin verdi aldım ama heralde transferden sonra kullancam.bant falan yok senin ilaçlar farklı.benim geçen sene tutmuştu ama yumurta toplama işleminde enfeksyon kaptım bebeğide aldılar benide:) senin adına da çok sevindim inşallah sağlıklı kucağına alırsın:)canım ben de günde ikiyle başladım sabah akşam. sonra günde 3 oldu, uzun süreden beri de günde 4 içiyorum. doktor istersen sabah akşam 2şer tane istersen sabah öğlen akşam ve yatarken 1er tane iç demişti. istersen doktoruna sor ama sabah akşam daha dengeli geliyor bana hormonal açıdan.
süreç olarak da estrofem, folik ve coraspin kullandım. adetin 3. günü ilk muayene idi. 2. muayeneye 10 gün sonra çağırdı. sonra da rahim duvarı kalınlığını kontrol ederek transfer tarihi belirledi. genellikle adetin 17.-22. günleri arasında transfer oluyo. transferden iki üç gün önce progestan iğne, clexan iğne ve climare ford göbek bandı ve crinone jele başladım. ki bunlara pozitifi gördükten sonra da hala devam ediyorum. transferim 25 kasımda olmuştu. Dualarım seninle cnm. Umarım sağlıklı transferlerin müjdeli haberlerin olur
çok teşekkür edrim bilglendirdiğin için 3. denemem ve ilk dondurulmuş tedavim sanki ilk defa tüp bebek yaptırıyo gibi acemiyim:)devlet hastanesinde yaptırıyorum ankara cebeci tıp fakültesi kız kardeşim kadın doğumda ameliyathane hemşiresi hocam özel ama ücret almıyo manevi çok emek maddi 1 buçuk milyara bebek yapıyorum:)aranızda en ucuz bebek benim :)ama sizin kadar rahat değilim öyle doktor ara falan her şeyin bedeli var:)banada progestan,prednol,tetradox ve coraspin verdi aldım ama heralde transferden sonra kullancam.bant falan yok senin ilaçlar farklı.benim geçen sene tutmuştu ama yumurta toplama işleminde enfeksyon kaptım bebeğide aldılar benide:) senin adına da çok sevindim inşallah sağlıklı kucağına alırsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?