Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

amin canım hepimiz alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza. prednolü 5 gün kullandırttılar bana. o sürekli kullanılan bir ilaç değil galiba.
rahim kalınlığın ne kadar dı biliyormusun ben 18 de gidicem inşallah adetin 4. günü gitmiştim

Canım tetradox ve prednole opu olduğun gün başlanan lazim diye biliyorum ben opu günü başlayıp 5 gün boyunca içtim, progesteronada opudan 1 gün önce başlamıştım, corasprin e de tedaviye başladığımda baslamistim, sen transferden sonra olduğuna eminmisin?

Canm belirtilerini ve neler yasadigini yazarmisin kacinci gun embriypsu ve kaç tane transfer eddildi sizden oolumlu sonuçlar alinca çok umutlaniyorum benimde önümüzdeki cuma tşest gunum
Canim senin kac embriyo kaliteleri hucreleri nasil test gunun ne zaman

Aynı yerde tedavı gryoruz.ostrofemı 12 saate 1 aldım.dondurulmuş tedıvımde8. Gundeyım; prednolu teste kadar kullan dedi hemsıre amaz icim hıc rahat degıl ılk transferde 5gun kullanmıstım.bu dondurulmuş oldugundan mı böyle..of yaa

Canim meraba benimde dondurulmus tranaferim oldu persembe gunu.prednola pazartesi baslatmisti 7 gun kullanilcak dedi pazar kullanip birakcam

Ya olması gereken o bence benım embrıyo tutunmuş;o kortızon su an embrıyo ya neler yapar bende yrn içmiyim bari .saol!

Dr.u aramaya cekınıyorum;4-5gundur kortızonu bosuna kullandım bence;neyse allahım korusun bebışi

Meraba kizlar burdan hamilelik haberimi vermistim bugun kalp atisini duymaya gittik bi baktik şok olduk bana bi tane 5. Gun embriyo transfer edilmisti bugun bi kesede iki kalp attigini gorduk doktor bolunmus dedi tek yumurta ikizi dedi. ama bu cok riskliymis sevinsem mi uzulsem mi bilemedim vardir elbet bi hayir Allahima cok sukrediyorum insallah bebeklerimi sag saglim kucagma alabilirim dua edin lutfen.

Aaaa sansa bak
Neden riskliymis anlamadim, burdan sonrasi normal gebelik gibi degil mi?

Ne kadar güzel canım bir beklerken 2 tane vardır bunda da bi hayır sen kötü düşünüp etkileme bebeklerini umarım sağ salim kucagına alırsın tatlım

Benden 2 gündür kahverengi lekeler gelmeye başladı. Progestan fitil kullanıyorum. Benimle aynı şeyi yaşayan var mı?
Seni ümitlendirmek istemem ama hastaneden bir arkadaşında o şikayeti oldu ve testide pozitif çikti doktorda o lekenin hamilelik işareti oldugunu soylemis cnm

Ne guzel ya maşallah!içini bozma hiç;hayırlı doğumlar cnm!

Canim ben acibadem bursada yaptirdim persembe transferim oldu beklemedeyim sen nerde yaptirdin kacinci gunun
Ank ünv.9.gun dayanamadım;cuma baktırdım50lerde.umarım kımyasal değildir.9ay sonra kucağıma almak (sağlıkla)nasıp olur.tum isteydnler;bu yolda maddı mânevî emek harcayan hepimiz!

Valla benim gecen yil yumurta toplama isleminde enfeksyon kapmistim bebegimde tutmustu bu sefer yumurta toplanmadan obcede antibiyotik yüklemesi yapildi toplanirkende damardan antibiyotik yapildi damar yolum 3 gün acikkaldi sabah aksam 2kere antibiyotik aldim ve 1 ay sonra baslayalim vucut dinlensin dendi 15 gun sonra falan adet gordum 4.gun gittim ultrasona tamam baslayalim dedi ve estrefom ilk bes gun 1 tane diger 5gun 2tane bide elevite baslatti diger ilaclarida yazdi ama 10gun sadece bunlari kullan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…