Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ank ünv.9.gun dayanamadım;cuma baktırdım50lerde.umarım kımyasal değildir.9ay sonra kucağıma almak (sağlıkla)nasıp olur.tum isteydnler;bu yolda maddı mânevî emek harcayan hepimiz!
Amin canim insallah saglikla kucagina alirsin cok sevindim.kac embriyo transfer edilmisti.bana 2.kalite 1 embriyo transfer edildi pek umut vaad eden bir tablo diil ama Allah'tan umut kesilmez bekliceZ

Embrıyo cok ıyı dedı hemsıre sanırım1.dır.2tane.inan bana kalıte Golan onemlı degıl;Allah'ı M isterse olur.tevekkul!ilk denemede 1.kalıte2adettı;1ı tutmustı ancak8haftalık kalbı durdu.bı daha o kürtaj masasına yatmak istemiyorum

Tutmakla da bitmiyor dogru diyorsun Allah bir daha yasatmasin sana o gunleri.insallah hayirlisiyla ilerler gebeligin bu sefer Allah yardimcin olur ve yuzunu guldurur canim birbirimize dua edelim insallah hersey guzel olur

Tek yumurta ikizi cok riskliymis Allah korusun dusuk dogum ya da bebeklerde anomali 3 4 kat fazlaymis( insallah sag saglim kucagma alirim bebeklerimi

Sen kotu dusunme sakin, risk faktorleri onceden belirlenebiliyor artik.
dusuk riskin olursa yatarak gecirirsin hamileligini, anomali ise 3. Ayda ikili test, uclu test derken erkenden ortaya cikiyor.
bu forumdan arkadasim normal yolla hamile kalip tek yumurta ikizlerini dunyaya getirdi, masallah hepsi aslan gibiler

Sen doktorunun dediğini yap doğru olan bu hayırlısı olsun

Kizlar yaaaa adet olcakmisim gibi kasiklarim agriuo çok sürekli adet oluyom saniyorum çok korkuyorum yaaa adet gunum yaklasti inş olmam

Kızlar düştük yollara hayırlısıyla sabah seyit battal gazi türbesinden geçerken evlat isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, sıhhatli evlatlar versin opu ve transferi olanlara sorunsuz, kolay işlemleri olsun ben gibi bebeklerinin keselerini görmeye gidenlerede güzel görüntüler ve sonuçlar alsın diye seyit battal gazinin yüzü suyu hürmetine dua ettim rabbim inşallah dualarımızı kabul eder

Bugun transferden sonra 4.gunum hic birsey hissetmiyorum.sirf dinlenmek icin yatiyorum ama agri sizi hic biseyim yok

Bugun transferden sonra 4.gunum hic birsey hissetmiyorum.sirf dinlenmek icin yatiyorum ama agri sizi hic biseyim yok

Zaten agri ilerleyen gunlerde oluyor, adet yaklastikca adet olacakmissin gibi agrin oluyor. Sen cok yorma kendini ama surekli de yatma, her gun acik havada 30-40 dk yuruyus sansi % 10 arttiriyormus.

Zaten agri ilerleyen gunlerde oluyor, adet yaklastikca adet olacakmissin gibi agrin oluyor. Sen cok yorma kendini ama surekli de yatma, her gun acik havada 30-40 dk yuruyus sansi % 10 arttiriyormus.
Him saol canim surekli yatmiyorum ama disarida cikmadim yarindan itibaren biraZ yuruyus yapiyim ozamn yavas yavas cok yorulmadan yuriyim

yolun sonundayım değerim 0.1. olmadı
Birkac gündür gelememistim.az önce okudum paylaşımını. .uzulmemek elde degil gercekten. Ama geçiyor. Benim 1 hafta oldu bile.Simdi iyice dinlenmek ve yeniden her anlamda hazırlanmak zamanı..kendine iyi bak.

Valla sanırım 6. Haftanım içindeyim şu an ama perşembe doktora gidince netleşecek inşallah. İple çekiyorum randevuyu:)
çok güzel yaa rabbim bizlerede nasip etsin inşallah o güzel duyguyu:)hamilelik çok zor ama çok özle bir duygu:)dibine kadar yaşayın inşallah sağlıklı kucağınızada almayı nasip eder güzel rabbim:)

Allah yardımcın olsun her namazda ediyorum:)çokkk sevindim ne güzel bir haber öyle ya ne kadar güzel bir şans içini rahat tut bu güzel duyguyu yaşatan rabbim sağlıyıylada kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

mrb okudukca acaba diyip durdum senin neden hemen transfer olmadı.bide ne kadar dondurulmuş kaldı opu dan hemen sonraki adetindemi başladın tedaviye.devlet mi özel hastenede mi yaptırdın:kısaca bi bahsedersmisin rica etsem

Kizlar yaaaa adet olcakmisim gibi kasiklarim agriuo çok sürekli adet oluyom saniyorum çok korkuyorum yaaa adet gunum yaklasti inş olmam
Bence gebelik belirtisi olabilir bende ne gebelik belirtisi ne de adet belirtisi var. Bombos hicbirsey hissetmiyorum

Amin canim insallah saglikla kucagina alirsin cok sevindim.kac embriyo transfer edilmisti.bana 2.kalite 1 embriyo transfer edildi pek umut vaad eden bir tablo diil ama Allah'tan umut kesilmez bekliceZ
Bana da 2. Kalite tek embriyo transfer edildi. Bende ne yazikki umutsuzum bugun 6. Gunum ama hic birsey hissetmiyorum içimde kocaman bir bosluk var sanki senin kacinci günün. Kacinci gun embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…