Ank ünv.9.gun dayanamadım;cuma baktırdım50lerde.umarım kımyasal değildir.9ay sonra kucağıma almak (sağlıkla)nasıp olur.tum isteydnler;bu yolda maddı mânevî emek harcayan hepimiz![/QUOTE
Amin canim insallah saglikla kucagina alirsin cok sevindim.kac embriyo transfer edilmisti.bana 2.kalite 1 embriyo transfer edildi pek umut vaad eden bir tablo diil ama Allah'tan umut kesilmez bekliceZ
Amin canim insallah saglikla kucagina alirsin cok sevindim.kac embriyo transfer edilmisti.bana 2.kalite 1 embriyo transfer edildi pek umut vaad eden bir tablo diil ama Allah'tan umut kesilmez bekliceZAnk ünv.9.gun dayanamadım;cuma baktırdım50lerde.umarım kımyasal değildir.9ay sonra kucağıma almak (sağlıkla)nasıp olur.tum isteydnler;bu yolda maddı mânevî emek harcayan hepimiz!
Tutmakla da bitmiyor dogru diyorsun Allah bir daha yasatmasin sana o gunleri.insallah hayirlisiyla ilerler gebeligin bu sefer Allah yardimcin olur ve yuzunu guldurur canim birbirimize dua edelim insallah hersey guzel olurEmbrıyo cok ıyı dedı hemsıre sanırım1.dır.2tane.inan bana kalıte Golan onemlı degıl;Allah'ı M isterse olur.tevekkul!ilk denemede 1.kalıte2adettı;1ı tutmustı ancak8haftalık kalbı durdu.bı daha o kürtaj masasına yatmak istemiyorum
Iyiymis benimde gwcen yil 9 bucukmus tutmustu☺kac haftalik gebeligin suancnm en son 9.1 di yanılmıyorsam ama ondan 3 gün sonra transfer oldu.
Tek yumurta ikizi cok riskliymis Allah korusun dusuk dogum ya da bebeklerde anomali 3 4 kat fazlaymisAaaa sansa bak
Neden riskliymis anlamadim, burdan sonrasi normal gebelik gibi degil mi?
Iyiymis benimde gwcen yil 9 bucukmus tutmustu☺kac haftalik gebeligin suan
Tek yumurta ikizi cok riskliymis Allah korusun dusuk dogum ya da bebeklerde anomali 3 4 kat fazlaymis( insallah sag saglim kucagma alirim bebeklerimi
Sen doktorunun dediğini yap doğru olan bu hayırlısı olsunValla benim gecen yil yumurta toplama isleminde enfeksyon kapmistim bebegimde tutmustu bu sefer yumurta toplanmadan obcede antibiyotik yüklemesi yapildi toplanirkende damardan antibiyotik yapildi damar yolum 3 gün acikkaldi sabah aksam 2kere antibiyotik aldim ve 1 ay sonra baslayalim vucut dinlensin dendi 15 gun sonra falan adet gordum 4.gun gittim ultrasona tamam baslayalim dedi ve estrefom ilk bes gun 1 tane diger 5gun 2tane bide elevite baslatti diger ilaclarida yazdi ama 10gun sadece bunlari kullan dedi
Bugun transferden sonra 4.gunum hic birsey hissetmiyorum.sirf dinlenmek icin yatiyorum ama agri sizi hic biseyim yok
Him saol canim surekli yatmiyorum ama disarida cikmadim yarindan itibaren biraZ yuruyus yapiyim ozamn yavas yavas cok yorulmadan yuriyimZaten agri ilerleyen gunlerde oluyor, adet yaklastikca adet olacakmissin gibi agrin oluyor. Sen cok yorma kendini ama surekli de yatma, her gun acik havada 30-40 dk yuruyus sansi % 10 arttiriyormus.
Birkac gündür gelememistim.az önce okudum paylaşımını. .uzulmemek elde degil gercekten. Ama geçiyor. Benim 1 hafta oldu bile.Simdi iyice dinlenmek ve yeniden her anlamda hazırlanmak zamanı..kendine iyi bak.yolun sonundayım değerim 0.1. olmadı
çok güzel yaa rabbim bizlerede nasip etsin inşallah o güzel duyguyu:)hamilelik çok zor ama çok özle bir duygu:)dibine kadar yaşayın inşallah sağlıklı kucağınızada almayı nasip eder güzel rabbim:)Valla sanırım 6. Haftanım içindeyim şu an ama perşembe doktora gidince netleşecek inşallah. İple çekiyorum randevuyu:)
Allah yardımcın olsun her namazda ediyorum:)çokkk sevindim ne güzel bir haber öyle ya ne kadar güzel bir şans içini rahat tut bu güzel duyguyu yaşatan rabbim sağlıyıylada kucağına almayı nasip etsin inşallah:)Meraba kizlar burdan hamilelik haberimi vermistim bugun kalp atisini duymaya gittik bi baktik şok olduk bana bi tane 5. Gun embriyo transfer edilmisti bugun bi kesede iki kalp attigini gorduk doktor bolunmus dedi tek yumurta ikizi dedi. ama bu cok riskliymis sevinsem mi uzulsem mi bilemedim vardir elbet bi hayir Allahima cok sukrediyorum insallah bebeklerimi sag saglim kucagma alabilirim dua edin lutfen.
mrb okudukca acaba diyip durdumCanım tetradox ve prednole opu olduğun gün başlanan lazim diye biliyorum ben opu günü başlayıp 5 gün boyunca içtim, progesteronada opudan 1 gün önce başlamıştım, corasprin e de tedaviye başladığımda baslamistim, sen transferden sonra olduğuna eminmisin?
Bence gebelik belirtisi olabilir bende ne gebelik belirtisi ne de adet belirtisi var. Bombos hicbirsey hissetmiyorumKizlar yaaaa adet olcakmisim gibi kasiklarim agriuo çok sürekli adet oluyom saniyorum çok korkuyorum yaaa adet gunum yaklasti inş olmam
Bana da 2. Kalite tek embriyo transfer edildi. Bende ne yazikki umutsuzum bugun 6. Gunum ama hic birsey hissetmiyorum içimde kocaman bir bosluk var sanki senin kacinci günün. Kacinci gun embriyosuAmin canim insallah saglikla kucagina alirsin cok sevindim.kac embriyo transfer edilmisti.bana 2.kalite 1 embriyo transfer edildi pek umut vaad eden bir tablo diil ama Allah'tan umut kesilmez bekliceZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?