Benimde persembe transferim oldu.bugun 4.gundu.bende de herhangi bir belirti yok canim dondurulmus transferdi benimki.3.gun dondurulmustu transfer gunu cozulup transfer edildi.23 aralik sali gunu test gunu dendiBana da 2. Kalite tek embriyo transfer edildi. Bende ne yazikki umutsuzum bugun 6. Gunum ama hic birsey hissetmiyorum içimde kocaman bir bosluk var sanki senin kacinci günün. Kacinci gun embriyosu
Canım benim dondurulmuş değildi.mrb okudukca acaba diyip durdumsenin neden hemen transfer olmadı.bide ne kadar dondurulmuş kaldı opu dan hemen sonraki adetindemi başladın tedaviye.devlet mi özel hastenede mi yaptırdın:kısaca bi bahsedersmisin rica etsem
Bence gebelik belirtisi olabilir bende ne gebelik belirtisi ne de adet belirtisi var. Bombos hicbirsey hissetmiyorum
Ya canım benim de baldırlarıma kramp giriyor bugün başladı 7. GünümHamile kalan arkadaslar bacaklarinizda agri olmusmuydu bugun cok agriyor da merak ettim
:)bende senin de dondurulmuş sandım:) dondurulmuş tdvi de farrklı ilaç oluyo tamamen değil ama alma süreleri falan:) neyse sağlıkla kucağına al inşallah:)Canım benim dondurulmuş değildi.
Benimde oyle ara ara agriyor canimYa canım benim de baldırlarıma kramp giriyor bugün başladı 7. Günüm
Amin canım hepiniz dualarımdasınız. Ama şu an hamileliğin keyfinş değil tedirginliğini yaşıyoruz. Buna binlerce şükür tabi. Imarım hepberaber leyfini süreceğimiz günler de gelir..çok güzel yaa rabbim bizlerede nasip etsin inşallah o güzel duyguyu:)hamilelik çok zor ama çok özle bir duygu:)dibine kadar yaşayın inşallah sağlıklı kucağınızada almayı nasip eder güzel rabbim:)
Amin canım hepiniz dualarımdasınız. Ama şu an hamileliğin keyfinş değil tedirginliğini yaşıyoruz. Buna binlerce şükür tabi. Imarım hepberaber leyfini süreceğimiz günler de gelir..
çok doğru söylemişsin, tedirginliğim kaygılarım her gecen gün artıyor, deger katlayacak mı, kseyi görebilecek miyiz,kalp atışını duyacak mıyız?
kimselere söyleyemiyorum bir aksilik olursa diye, tedavi aşamasını bilenler dışında ne insanlara ne de kendime daha "hamileyim" diyemedim..
Şu anda bende dr bekliyorum keseleri görmek için heyecan,korku, stres hepsi birarada aynı duyguları paylaşıyoruz daha anneme söylemedim bugün güzel haberler alınca müjdeyi vericem inşallah hayırlısıyla doğup kucağımıza alıncaya kadarda heyecanlarımız ve korkularımız bitmeyecek allaha emanet olsun bebeklerimiz canımdoğru söylemişsin, tedirginliğim kaygılarım her gecen gün artıyor, deger katlayacak mı, kseyi görebilecek miyiz,kalp atışını duyacak mıyız?
kimselere söyleyemiyorum bir aksilik olursa diye, tedavi aşamasını bilenler dışında ne insanlara ne de kendime daha "hamileyim" diyemedim..
Ben varim cnm test gunum cuma ama icimde bi negatiflik var Allahtan hayirlisitopic ne kadar tenhalaştı
test yapacak kalmadı galiba
Negatif düşünüpte kötüyü çağırma canım belkide hamilesin böyle yapıp bebeğinide kendinide üzmeBen varim cnm test gunum cuma ama icimde bi negatiflik var Allahtan hayirlisi
Yani pozitif dusunursem hayal kurarsam sanki cok uzulecekmisim gibi hissediyorum. Bugun transferim 7. Gunu ama hic birsey hissetmiyorum. Ne agri ne sizi ne sanci ne batma ne dolgunluk hicbirsey. Bi yerlerim agrisa mutlu olcam en azindan test gunune kadar mutlu olcam. Kadınlar hisseder bence, ben varlığını hissedemiyorum. Birazda doktorum olumsuz konustugu icin sanirim keske umut verseydiNegatif düşünüpte kötüyü çağırma canım belkide hamilesin böyle yapıp bebeğinide kendinide üzme
Kızlar Günaydın. Hafta sonu giremedim ki benim için zor bir hafta sonu oldu. Kanamam başladı cumartesi akşam,az az devam ediyordu ve bugün doktoruma göründüm. Maalesef düşük yapıyorum,kesem yırtılmış. Hayırlısı böyleymiş. Hamile olan arkadaşlarıma iyi şanslar diliyorum,Negatif alan arkadaşlarım da üzülmesin ki pozitifi görüp kaybetmek sanırım daha acı. Herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
Doktorunun söylediğini çok kafana takma onlar haklı olarak iyiyede kötüyede alıştırıyolar doğru söylüyosun bi yerde anneler hissediyo ama yanılma payımızda var sonuçta 3 gebeliğimde de hiçbişey hissetmedim biraz psikolojik bunlar kendinde belirti arama canım o yüzden sizin sorun neydi kaçıncı denemenYani pozitif dusunursem hayal kurarsam sanki cok uzulecekmisim gibi hissediyorum. Bugun transferim 7. Gunu ama hic birsey hissetmiyorum. Ne agri ne sizi ne sanci ne batma ne dolgunluk hicbirsey. Bi yerlerim agrisa mutlu olcam en azindan test gunune kadar mutlu olcam. Kadınlar hisseder bence, ben varlığını hissedemiyorum. Birazda doktorum olumsuz konustugu icin sanirim keske umut verseydi
Canım zaten buna hazırlamıştım kendimi kanamam devam edince. Ama bugün kamerada kesemi gördüm ama maalesef sağlıklı bi gebelik değilmiş. Dediğin gibi hamile kalabildiğimi gördüm 3 yıldır hep negatifi görmüştüm. Şimdi normal şekilde bi kaç ay deneyeceğim olmazsa donmuşlarım var,nasip böyleymiş demek ki.canım benim çok üzüldüm gercekten..
işte tam da bahsettiğimiz gibi, risk her zaman var, en azından hamile kalabildigini gördün, bana hemsire öyle demişti, bebegi kaybedersen bile en azından hamile kalabildigini görmüş olursun demişti. tabi teselli degil bunlar ama ne desem bilemedim
Kalp atışlarını da duyarsın canım ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Kızlar az önce iki tane mercimeğimi gördüm rabbim hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder inşallah güzel allahım herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?