Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Benim 3. Denemem 2. Denememde Rabbimin nasip ettigi 2 yasinda bi kizim var. Bende ne yazikki rezerv azligi var diger bi kotu adiyla erken menopoz henuz 26 yasindayim ancak yumurta sayım az ve kaliteside dusuk. Daha dogrusu bu denemede dusuk oldu kizimda 2 iyi kalite transfer olmustu. Bunda 1 tane 2. Kalitede transfer oldu

dondurulmuş rahatlık veriyor insana di mi? benim hiç yok malesef ve bu tutmazsa her seye baştan başlayacagımı düşünmek cok üzüyor beni..
canım benim, seni üzmek istemem ama dr neden olabilecegi ile ilgili bir sey dedi mi?
hani hareket etme vs gibi

Bak kızında varmış olma ihtimali yüksek o zaman tabiki herkes 2.kez anne olmak ister ama en azından sana ihtiyacı olan bi kızın var o yüzden olsada olmasada bence çok üzülme kızına sarıl
İnan bana baştan negatif olması daha iyi 2tane doğal yolla 1tane tüp bebekle hamile kaldım ama kucağıma almak nasip olmadı bulup kaybetmek çok daha zor

Benimde donmuşum olsa hemen başlardım benimde senin gibi malesef hiç donmuşum yok herşey sil baştan maddi manevi

Evet dediğin gibi dondurulmuş rahatlatıyor. Nasıl olduğuyla ilgili de bizimde senin de yaptığın bişey yok dedi. Düşmesini bekleyeceğim eğer düşmezse kürtaj olacağım. Hep diyorum hayırlısıysa olsun,demek ki değilmiş sağlık olsun.

Sen bi daha ne zaman kan vereceksin canım.

çol olgun ve metanetlisin, gönlüne göre olsun her sey inşallah..

Haklisin cnm Rabbim tex zamanda saglikla kucagina almayi buyutmeyi nasip etsin. Anne olmak kadin olmak ne kadar zormus

topic ne kadar tenhalaştı
test yapacak kalmadı galiba
şöyle bi gezindim de aralık ocak topikleri açılmış bura artık yavaş yavaş kaybediyor canlılığını. rabbim inşallah hamiş topiklerinde buluştursun bizi. benim de beklenen regl 40. günde geldi yarın gideceğim inşallah dondurulmuş tedavime başlamak üzere. 3 tane donmuşum var bi daha deneyelim bakalım

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.
inşallah canım,geçmiş olsun sanada dediğin gerçekten doğru pozitifi görüp sonradan kaybetmek eminim çok daha zordur.Dua ederkende hayırlısıyla nasip etsin diyorum.Olumsuz olursa evet illaki üzüleceğim ama herşeyin sonu değil.Rabbim bizi meleğimize kavuşturmak için en iyi zamanı biliyordur sabırla bekleyeceğim.Olmazsa yılmayacağım maddi-manevi toparlanıp tekrar deneyeceğim.Biliyorum sonucu almadan direk negatif düşünmek iyi birşey değil ama herşeye hazırlıklı olmak için kendimi bu şekilde hazırlamam gerekiyor.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

hakkında hayırlısı olsun canım.birşey soracağım 3tane donmuşun bir arada mı donduruldu yani çözülünce hepsi çözülecek bir deneme hakkın mı olacak yoksa 3 kere daha deneme hakkın var mı

canım yaa seni en iyi anlayanlardanım ben de demiştim keşke hiç olmasaydı hiç umutlanmasaydım diye ama sınav işte çalışmadığımız yerden de gelebiliyor:) hepsinde var bi hayır biz bilemeyiz ki. rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallahhhh

Ben hep sonucumu alacağım güne kadar hep pozitiftim ama negatifide hep düşündüm. İlk kan sonucumu 11 aldığımda kendimi kötüye hazırlamıştım,Cuma 255'i gördüğümde bile hayırlısıyla olsun dedim. Hayırlısı da böyleymiş hep pozitif düşün ama güçlü ol ki olumsuz olduğunda da atlatabilesin bunu. Rabbim inşallah herkese nasip eder evlat sahibi olmayı.

Amin canım inşallah. Şuan kanamamla parçayı bekliyorum resmen,daha acı ne olabilir acaba.

Merhaba arkadaşlar. Perşembe günü transferim yapıldı bugün 5.günüm. ctesi belli olacak inşş belirtileri okuyorum ama kişiden kişiye değişiyo sanırım. Allahım herkezin gönlüne göre versin inşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…