Allah tamamına erdirsin canım kalp atışlarınıda duyarsın inşKızlar az önce iki tane mercimeğimi gördüm rabbim hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder inşallah güzel allahım herkese nasip etsin
Benim 3. Denemem 2. Denememde Rabbimin nasip ettigi 2 yasinda bi kizim var. Bende ne yazikki rezerv azligi var diger bi kotu adiyla erken menopoz henuz 26 yasindayim ancak yumurta sayım az ve kaliteside dusuk. Daha dogrusu bu denemede dusuk oldu kizimda 2 iyi kalite transfer olmustu. Bunda 1 tane 2. Kalitede transfer olduDoktorunun söylediğini çok kafana takma onlar haklı olarak iyiyede kötüyede alıştırıyolar doğru söylüyosun bi yerde anneler hissediyo ama yanılma payımızda var sonuçta 3 gebeliğimde de hiçbişey hissetmedim biraz psikolojik bunlar kendinde belirti arama canım o yüzden sizin sorun neydi kaçıncı denemen
Canım zaten buna hazırlamıştım kendimi kanamam devam edince. Ama bugün kamerada kesemi gördüm ama maalesef sağlıklı bi gebelik değilmiş. Dediğin gibi hamile kalabildiğimi gördüm 3 yıldır hep negatifi görmüştüm. Şimdi normal şekilde bi kaç ay deneyeceğim olmazsa donmuşlarım var,nasip böyleymiş demek ki.
Bak kızında varmış olma ihtimali yüksek o zaman tabiki herkes 2.kez anne olmak ister ama en azından sana ihtiyacı olan bi kızın var o yüzden olsada olmasada bence çok üzülme kızına sarılBenim 3. Denemem 2. Denememde Rabbimin nasip ettigi 2 yasinda bi kizim var. Bende ne yazikki rezerv azligi var diger bi kotu adiyla erken menopoz henuz 26 yasindayim ancak yumurta sayım az ve kaliteside dusuk. Daha dogrusu bu denemede dusuk oldu kizimda 2 iyi kalite transfer olmustu. Bunda 1 tane 2. Kalitede transfer oldu
Benimde donmuşum olsa hemen başlardım benimde senin gibi malesef hiç donmuşum yok herşey sil baştan maddi manevidondurulmuş rahatlık veriyor insana di mi? benim hiç yok malesef ve bu tutmazsa her seye baştan başlayacagımı düşünmek cok üzüyor beni..
canım benim, seni üzmek istemem ama dr neden olabilecegi ile ilgili bir sey dedi mi?
hani hareket etme vs gibi
Evet dediğin gibi dondurulmuş rahatlatıyor. Nasıl olduğuyla ilgili de bizimde senin de yaptığın bişey yok dedi. Düşmesini bekleyeceğim eğer düşmezse kürtaj olacağım. Hep diyorum hayırlısıysa olsun,demek ki değilmiş sağlık olsun.dondurulmuş rahatlık veriyor insana di mi? benim hiç yok malesef ve bu tutmazsa her seye baştan başlayacagımı düşünmek cok üzüyor beni..
canım benim, seni üzmek istemem ama dr neden olabilecegi ile ilgili bir sey dedi mi?
Sen bi daha ne zaman kan vereceksin canım.dondurulmuş rahatlık veriyor insana di mi? benim hiç yok malesef ve bu tutmazsa her seye baştan başlayacagımı düşünmek cok üzüyor beni..
Evet dediğin gibi dondurulmuş rahatlatıyor. Nasıl olduğuyla ilgili de bizimde senin de yaptığın bişey yok dedi. Düşmesini bekleyeceğim eğer düşmezse kürtaj olacağım. Hep diyorum hayırlısıysa olsun,demek ki değilmiş sağlık olsun.
İnşallah canım. Rabbim herkesin gönlüne göre olanı versin, inşallah Çarşamba güzel sonuçlar alırsın. Dualarım hep sizlerle.çol olgun ve metanetlisin, gönlüne göre olsun her sey inşallah..
benimde haftaya salı ama sanırım haftaya pazartesi yaparımtopic ne kadar tenhalaştı
test yapacak kalmadı galiba
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.benimde haftaya salı ama sanırım haftaya pazartesi yaparım
Haklisin cnm Rabbim tex zamanda saglikla kucagina almayi buyutmeyi nasip etsin. Anne olmak kadin olmak ne kadar zormusBak kızında varmış olma ihtimali yüksek o zaman tabiki herkes 2.kez anne olmak ister ama en azından sana ihtiyacı olan bi kızın var o yüzden olsada olmasada bence çok üzülme kızına sarıl
İnan bana baştan negatif olması daha iyi 2tane doğal yolla 1tane tüp bebekle hamile kaldım ama kucağıma almak nasip olmadı bulup kaybetmek çok daha zor
şöyle bi gezindim de aralık ocak topikleri açılmış bura artık yavaş yavaş kaybediyor canlılığını. rabbim inşallah hamiş topiklerinde buluştursun bizi. benim de beklenen regl 40. günde geldi yarın gideceğim inşallah dondurulmuş tedavime başlamak üzere. 3 tane donmuşum var bi daha deneyelim bakalımtopic ne kadar tenhalaştı
test yapacak kalmadı galiba
inşallah canım,geçmiş olsun sanada dediğin gerçekten doğru pozitifi görüp sonradan kaybetmek eminim çok daha zordur.Dua ederkende hayırlısıyla nasip etsin diyorum.Olumsuz olursa evet illaki üzüleceğim ama herşeyin sonu değil.Rabbim bizi meleğimize kavuşturmak için en iyi zamanı biliyordur sabırla bekleyeceğim.Olmazsa yılmayacağım maddi-manevi toparlanıp tekrar deneyeceğim.Biliyorum sonucu almadan direk negatif düşünmek iyi birşey değil ama herşeye hazırlıklı olmak için kendimi bu şekilde hazırlamam gerekiyor.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.
hakkında hayırlısı olsun canım.birşey soracağım 3tane donmuşun bir arada mı donduruldu yani çözülünce hepsi çözülecek bir deneme hakkın mı olacak yoksa 3 kere daha deneme hakkın var mışöyle bi gezindim de aralık ocak topikleri açılmış bura artık yavaş yavaş kaybediyor canlılığını. rabbim inşallah hamiş topiklerinde buluştursun bizi. benim de beklenen regl 40. günde geldi yarın gideceğim inşallah dondurulmuş tedavime başlamak üzere. 3 tane donmuşum var bi daha deneyelim bakalım
canım yaa seni en iyi anlayanlardanım ben de demiştim keşke hiç olmasaydı hiç umutlanmasaydım diye ama sınav işte çalışmadığımız yerden de gelebiliyor:) hepsinde var bi hayır biz bilemeyiz ki. rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallahhhhKızlar Günaydın. Hafta sonu giremedim ki benim için zor bir hafta sonu oldu. Kanamam başladı cumartesi akşam,az az devam ediyordu ve bugün doktoruma göründüm. Maalesef düşük yapıyorum,kesem yırtılmış. Hayırlısı böyleymiş. Hamile olan arkadaşlarıma iyi şanslar diliyorum,Negatif alan arkadaşlarım da üzülmesin ki pozitifi görüp kaybetmek sanırım daha acı. Herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
Ben hep sonucumu alacağım güne kadar hep pozitiftim ama negatifide hep düşündüm. İlk kan sonucumu 11 aldığımda kendimi kötüye hazırlamıştım,Cuma 255'i gördüğümde bile hayırlısıyla olsun dedim. Hayırlısı da böyleymiş hep pozitif düşün ama güçlü ol ki olumsuz olduğunda da atlatabilesin bunu. Rabbim inşallah herkese nasip eder evlat sahibi olmayı.inşallah canım,geçmiş olsun sanada dediğin gerçekten doğru pozitifi görüp sonradan kaybetmek eminim çok daha zordur.Dua ederkende hayırlısıyla nasip etsin diyorum.Olumsuz olursa evet illaki üzüleceğim ama herşeyin sonu değil.Rabbim bizi meleğimize kavuşturmak için en iyi zamanı biliyordur sabırla bekleyeceğim.Olmazsa yılmayacağım maddi-manevi toparlanıp tekrar deneyeceğim.Biliyorum sonucu almadan direk negatif düşünmek iyi birşey değil ama herşeye hazırlıklı olmak için kendimi bu şekilde hazırlamam gerekiyor.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Amin canım inşallah. Şuan kanamamla parçayı bekliyorum resmen,daha acı ne olabilir acaba.canım yaa seni en iyi anlayanlardanım ben de demiştim keşke hiç olmasaydı hiç umutlanmasaydım diye ama sınav işte çalışmadığımız yerden de gelebiliyor:) hepsinde var bi hayır biz bilemeyiz ki. rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?