Canım sen gönlünü ferah tut ve belirti arama,hakkında hayırlısı olsun inşallah.Merhaba arkadaşlar. Perşembe günü transferim yapıldı bugün 5.günüm. ctesi belli olacak inşşbelirtileri okuyorum ama kişiden kişiye değişiyo sanırım. Allahım herkezin gönlüne göre versin inşş...
Tebrik edetim canim.cok mutlu oldum.saglikla kucagina al insallahKızlar 210.4 sonucu aldım dr ile görüşücm inş hersey yolundadr
canım ya benim yaşım 36 yani 2 embriyo transfer edilebiliyor. hatta ilkinde dr um o riski aldık demişti 3 embriyo transfer etmişti ama bu sefer tek tek 3 kez mi denesek diyorum bende yarın konuşacağım. ama ilkinde sormuştum böylesi daha garanti yaşınızdan dolayı demiştihakkında hayırlısı olsun canım.birşey soracağım 3tane donmuşun bir arada mı donduruldu yani çözülünce hepsi çözülecek bir deneme hakkın mı olacak yoksa 3 kere daha deneme hakkın var mı
Tebrik edeiyorum canim.Hayirlusiyla kucagina al insallah.Rabbim herkese tattirsin nasip etsin tum isteyenlere...Kizlar kan sonucum 107 Allah tamamina erdirir isteyen herkese nadip eder insallah
benimde transferim perşembe günü yapıldı.benim hiç bir belirtim yok şuanMerhaba arkadaşlar. Perşembe günü transferim yapıldı bugün 5.günüm. ctesi belli olacak inşşbelirtileri okuyorum ama kişiden kişiye değişiyo sanırım. Allahım herkezin gönlüne göre versin inşş...
anladım canım benimde 3 tane donmuş vardıda onlar birarada dondurulmuştu.Doktoruma çözüldükten sonra kullanılmayacakları tekrar dondurabiliyormuyuz diye sormuştum çok verimli olmuyor bu yüzden dondurmuyoruz demişti.benimde o 3 donmuştan ikinci kalite 1 embriyo transfer edildi.diğerleri gitmiş olducanım ya benim yaşım 36 yani 2 embriyo transfer edilebiliyor. hatta ilkinde dr um o riski aldık demişti 3 embriyo transfer etmişti ama bu sefer tek tek 3 kez mi denesek diyorum bende yarın konuşacağım. ama ilkinde sormuştum böylesi daha garanti yaşınızdan dolayı demişti
İnşallah Rabbim kucağına almayı da nasip eder.Kızlar Merhaba hastaneden şimdi geldim değerim 1200 küsür olmuş çok şükür çarşamba Keseyi görmeye gideceğim inşallah dualarinizi esirgemeyin
Rabbim tüm kardeslerime nasip etsin inşallah amin :)
canım benim sakın o şekilde kullanma
bana hemşire tembihlemişti, sakın jeli sürüp yatma diye, ayakta dur yürü demişti
ilacın vajina duvarından aşağı süzülerek akması gerekiyormuş, yatarsan öylece kalacagı için etkinliği azalırmış
Ben hep sonucumu alacağım güne kadar hep pozitiftim ama negatifide hep düşündüm. İlk kan sonucumu 11 aldığımda kendimi kötüye hazırlamıştım,Cuma 255'i gördüğümde bile hayırlısıyla olsun dedim. Hayırlısı da böyleymiş hep pozitif düşün ama güçlü ol ki olumsuz olduğunda da atlatabilesin bunu. Rabbim inşallah herkese nasip eder evlat sahibi olmayı.
Banada hemsire yatmadan ince kullan yat demistiBanada hemşire yatarken kullan demişti. Jeli kullan ve yat dedi.
Amin canım inşallah.cnm Allah en kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah...
bana da kullandıktan sonra en az 10 dk evin içinde dolaş demişti:)Banada hemşire yatarken kullan demişti. Jeli kullan ve yat dedi.
Ayy ne guzel masallah saglikla kucagina al. Senin 5. Gun embriyosu mu bide iki tanemiydi transferinkızlar bugün transfer hariç 7. günüm dayanamadım idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı hemen gıttım kan verdım 5 gibi çıkacak sonuç inş hamileyimdir cok umutlandım rabbım nasip etsin heyecanlıyım cok
Guzel haberlerini bekliyoruz canim benimde 7. Gunum bugunkızlar bugün transfer hariç 7. günüm dayanamadım idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı hemen gıttım kan verdım 5 gibi çıkacak sonuç inş hamileyimdir cok umutlandım rabbım nasip etsin heyecanlıyım cok
Benim 6. Gunum kizimda 10. Gun 113 cikmasina ragmen 20. Gun sirf heves olsun diye idrar testi yaptigimda cok silik cikmisti bu yuzden guvenemiyorum negatif cikarsa cok uzulurum ilaclara devam edemem diye korkuyorumGuzel haberlerini bekliyoruz canim benimde 7. Gunum bugun
inş canm benım 3. gün embrıyosu iki tane transfer edildi inş hayırlısı olsun..Ayy ne guzel masallah saglikla kucagina al. Senin 5. Gun embriyosu mu bide iki tanemiydi transferin
inş canm benım 3. gün embrıyosu iki tane transfer edildi inş hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?