Canım çok üzüldüm geçmiş olsun allah tez zamanda seninde yüzünü güldürür inşallah hakkında hayırlısı olsunKızlar Günaydın. Hafta sonu giremedim ki benim için zor bir hafta sonu oldu. Kanamam başladı cumartesi akşam,az az devam ediyordu ve bugün doktoruma göründüm. Maalesef düşük yapıyorum,kesem yırtılmış. Hayırlısı böyleymiş. Hamile olan arkadaşlarıma iyi şanslar diliyorum,Negatif alan arkadaşlarım da üzülmesin ki pozitifi görüp kaybetmek sanırım daha acı. Herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
Guzel haberlerini bekliyoruz canim benimde 7. Gunum bugun
Amin canım inşallah.Canım çok üzüldüm geçmiş olsun allah tez zamanda seninde yüzünü güldürür inşallah hakkında hayırlısı olsun
7. Gunde kanda cikar mi acaba???
bu arada 9. Gunde test yaptigim icin bana 9 ay bekleyemez erkenden dogurur diyen arkadaslar benden sabirsizlari varmis
aynen canım ben normalde gunumu bekleyecektım idrar testı öylesıne yaptım çıkmazsada üzülmem nasılsa erken dıye düşündüm ama silik çizgiyi görünce dayanamadım hastane işyerımın dıbınde gıttım hemen kan verdım inş yanılmamışımdır
Bende 7. Gün yapmıştım silik çıkmıştı büyük ihtimal vardır umarım güzel sonuçlarla gelirsinaynen canım ben normalde gunumu bekleyecektım idrar testı öylesıne yaptım çıkmazsada üzülmem nasılsa erken dıye düşündüm ama silik çizgiyi görünce dayanamadım hastane işyerımın dıbınde gıttım hemen kan verdım inş yanılmamışımdır
Belli oldu mu?
Hayırlısı olsun canım umarım değerin katlanırevet cnm 10.86 cıktı sanırım var gebelık ama degerın artmasını beklıcez artık
Zaten erken yaptırmışsın inşallah artar canım değerinevet cnm 10.86 cıktı sanırım var gebelık ama degerın artmasını beklıcez artık
evet cnm 10.86 cıktı sanırım var gebelık ama degerın artmasını beklıcez artık
İnan bana bundan sonraki süreç daha önemli pozitifi görmekle bitmiyo malesef herşey umarım bundan sonraki süreçte senin için çok güzel devam edersaol cnm sonucum 10,86 inş hızla artar guzel olur hrsey..
Zaten erken yaptırmışsın inşallah artar canım değerin
hcg 5'n üzerindeyse hamile kabul ediliyor, hayırlı olsun diyelim sana
ama erken yaptıgın için 2 günde bir kontrol et bakalım ikiye katlıyor mu? pozitif aldıktan sonra hayatı daha da gerilimli olanlar kulübüne hoşgeldin :)
Hayırlısı olsun hakkında canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.inş cnm erken yaptırdıgım için umudum var artacagına dair inş öle olur burda neler görduk okuduk korkmuyorda degıl ınsan
İnan bana bundan sonraki süreç daha önemli pozitifi görmekle bitmiyo malesef herşey umarım bundan sonraki süreçte senin için çok güzel devam eder
Hayırlısı olsun hakkında canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Canim degerin kat kat artsin insallah rabbim kucagimizada almayi nasip etsin bende dun yaptirdim kan testi 27 cikti simdi bende artacakmi diye dusunuyorum rabbim yuzumuzu guldursun insallahsaol cnm sonucum 10,86 inş hızla artar guzel olur hrsey..
Ben dinlenmedeyim canım şimdi 2hafta önce bebeğim gelişmediği için düşük yaptım 14.gün 854le pozitifi gördüm ama nasip olmadı şubat adetimden sonra çağırdı doktorum mart gibi başlıcaz tekrar sanırım 2tane de doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan rabbim ol demeyince zamanı gelmeyince naparsak boşçok saol cnm güzel dileklerın için senın nasıl dvam edıyor surec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?