Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun allah tez zamanda seninde yüzünü güldürür inşallah hakkında hayırlısı olsun

7. Gunde kanda cikar mi acaba???
bu arada 9. Gunde test yaptigim icin bana 9 ay bekleyemez erkenden dogurur diyen arkadaslar benden sabirsizlari varmis

aynen canım ben normalde gunumu bekleyecektım idrar testı öylesıne yaptım çıkmazsada üzülmem nasılsa erken dıye düşündüm ama silik çizgiyi görünce dayanamadım hastane işyerımın dıbınde gıttım hemen kan verdım inş yanılmamışımdır

Belli oldu mu?

Bende 7. Gün yapmıştım silik çıkmıştı büyük ihtimal vardır umarım güzel sonuçlarla gelirsin

evet cnm 10.86 cıktı sanırım var gebelık ama degerın artmasını beklıcez artık

hcg 5'n üzerindeyse hamile kabul ediliyor, hayırlı olsun diyelim sana
ama erken yaptıgın için 2 günde bir kontrol et bakalım ikiye katlıyor mu? pozitif aldıktan sonra hayatı daha da gerilimli olanlar kulübüne hoşgeldin :)

saol cnm bnm çok haklısın gergın bı surec beklıyo bizi inş güzel geer

çok saol cnm güzel dileklerın için senın nasıl dvam edıyor surec
Ben dinlenmedeyim canım şimdi 2hafta önce bebeğim gelişmediği için düşük yaptım 14.gün 854le pozitifi gördüm ama nasip olmadı şubat adetimden sonra çağırdı doktorum mart gibi başlıcaz tekrar sanırım 2tane de doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan rabbim ol demeyince zamanı gelmeyince naparsak boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…