Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar Merhaba hastaneden şimdi geldim değerim 1200 küsür olmuş çok şükür çarşamba Keseyi görmeye gideceğim inşallah dualarinizi esirgemeyin
Rabbim tüm kardeslerime nasip etsin inşallah amin :)
Canım çok sevindim senin adına :) inşallah çarşamba keseyise görürsün hayirlisiyla. Benim astimim var çok kotu bir haftasını geçirdim tikandim bitmeyen oksurugum var, dun aksam lekelenmem oldu hafif gittim doktora gece kesenin altında kanama alanı varmis prolutron depot yaptırdı çarşamba bidaha yaptıracağım, crinone jel 2 tane günde, estrofem 3 kez günde içmeye devam, öksürüğün çok olduğu ve sesim felan gittiği için göğüs hastaliklarina git dedi, gittim bugün 7 tane prednol 40 mg iğne verdi, antibiyotik ve şurup verdi, doktorun kullan diyo internetten baktım çocuğa zararı var benim durumum iyi değil öksürük fena özellikle ilaçları aldım duruyor kullanmayacağım sanırım

Kızlar merhaba bugün transferimin 7. Günü ve adet ağrım var ayağa kalkınca uzanınca geçiyor.. Bana bir şeyler söyleyin korkuyorum

Benimde bugün transferimin 7. günü kasıklarıma doğru şişlik ve sancı hissettim umarım bebeğim tutunmaya çalışıyordur. Otururken sorun yok ama ayakta iş yaparken oluyor. Anlaşılan bebeğimde benim gibi tembel iş yapmayı sevmiyor :)

Canimsin yaa kiyamam sana dikkat et kendine çalışıyorsan bir iki gün rapor al evde yada annenlere git dinlen sıcak tut kendini güzelim keşke elimden birsey gelsede yapabilsem senin için buradan Rabbim biran once şifa versin inşallah kardeşime

Ahahahh benimki de öyle sanırım naz a çekiyor şuan hafifledi benim ama ayağa kalkınca sancı oluyor Sende başka bişey var mı

Canım k. Doğum doktoru rapor verdi zaten düşük tehdidim var diye yatiyorum isi gücü eşim yapıyor çok zor başladi bu sefer umarim sonu güzel biter. Perşembe de inşallah kalbinin attığını görürüm bebegimin.

Çok iyi yapmışsın canım güzelce dinlen asla ama asla iş yapma sakın dikkat et kendine sürekli dua et yattığın yerden sürekli tespih çek Allah cumlemizin yardımcısı olsun inşallah benimde sol bacağım dizimin altına kadar ağrıyor eşarp bağladım eve geldiğimden beri böyle ayrica doktora kabızlık ve baş ağrısını dedim ilaç şu aşamada yazamam dedi günde iki litre su içiyorum bolbol kayısı yiyiyorum ama çaresiz baş ağrısıda dayanılmaz ağrı oluyor benim için herşeyin hayırlısı kolay bir süreç değil yaşadıklarımiz Rabbim bebeklerimizi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin inşallah

Evet çok zormuş gercekten canım sanada çok geçmiş olsun, kalkamiyorumki yataktan is yapayim sadece duş almak için kalkabiliyorum konuda mecbur alıyorum çünkü çok terliyorum demin öyle bi terlemisimki carsafta vücudunun sekli çıkmış düşün o kadar yani, düş almakta istemiyorum ama hızlıca alıp çıkmak zorundayim

canım çok üzüldüm rabbim aratmasın en azından hamıle kalabılıyosun allah kucagına almayıda nasip etsin en kısa zamanda

Kızlar merhaba bugün transferimin 7. Günü ve adet ağrım var ayağa kalkınca uzanınca geçiyor.. Bana bir şeyler söyleyin korkuyorum

cnm benmde 7. gunum ve adet agrım var korkma ıdrar yaptım ıkıncı çızgı sılık cıktı kan tahlılı verdım 10,86 çıktı şimdi değerın artmasını beklıcem rabbım ol deyınce oluyor..

Oyy canım benim inşallah değerin artar.. allahım pozitifi görmeyi bana da nasip eder..

Degerin canim kat kat artsin benimde bugun biraz adet agrim var bende 6. Gun test yaptim 27 cikti ama endise ediyorum agridan siddetli degil ama yarin doktor bidaha tahlil istedi yaein tekrarliycam kismet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…