- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Canım çok sevindim senin adına :) inşallah çarşamba keseyise görürsün hayirlisiyla. Benim astimim var çok kotu bir haftasını geçirdimKızlar Merhaba hastaneden şimdi geldim değerim 1200 küsür olmuş çok şükür çarşamba Keseyi görmeye gideceğim inşallah dualarinizi esirgemeyin
Rabbim tüm kardeslerime nasip etsin inşallah amin :)
cnmm bnm de olmuştu içini rahat tut bişi olmz inş pozitf düşünKızlar merhaba bugün transferimin 7. Günü ve adet ağrım var ayağa kalkınca uzanınca geçiyor.. Bana bir şeyler söyleyin korkuyorum
cnmm bnm de olmuştu içini rahat tut bişi olmz inş pozitf düşün
yok cnm duymadm hiç doğru olabilirInşallah tatlım bebişim tutunmuştur onun ağrısıdır.. Bi yerde okumuştum eğer bebek tutunduysa o da progestron salgılarımış o da adet ağrısı yaparmış.. Bir bilgin var mı
Kızlar merhaba bugün transferimin 7. Günü ve adet ağrım var ayağa kalkınca uzanınca geçiyor.. Bana bir şeyler söyleyin korkuyorum
Canım çok sevindim senin adına :) inşallah çarşamba keseyise görürsün hayirlisiyla. Benim astimim var çok kotu bir haftasını geçirdimtikandim bitmeyen oksurugum var, dun aksam lekelenmem oldu hafif gittim doktora gece kesenin altında kanama alanı varmis prolutron depot yaptırdı çarşamba bidaha yaptıracağım, crinone jel 2 tane günde, estrofem 3 kez günde içmeye devam, öksürüğün çok olduğu ve sesim felan gittiği için göğüs hastaliklarina git dedi, gittim bugün 7 tane prednol 40 mg iğne verdi, antibiyotik ve şurup verdi, doktorun kullan diyo internetten baktım çocuğa zararı var benim durumum iyi değil öksürük fena özellikle ilaçları aldım duruyor kullanmayacağım sanırım
Hayırlısı olsun canım umarı. Değeri kat kat artar...saol cnm sonucum 10,86 inş hızla artar guzel olur hrsey..
Benimde bugün transferimin 7. günü kasıklarıma doğru şişlik ve sancı hissettim umarım bebeğim tutunmaya çalışıyordur. Otururken sorun yok ama ayakta iş yaparken oluyor. Anlaşılan bebeğimde benim gibi tembel iş yapmayı sevmiyor :)
Canım k. Doğum doktoru rapor verdi zaten düşük tehdidim var diyeCanimsin yaa kiyamam sana dikkat et kendine çalışıyorsan bir iki gün rapor al evde yada annenlere git dinlen sıcak tut kendini güzelim keşke elimden birsey gelsede yapabilsem senin için buradan Rabbim biran once şifa versin inşallah kardeşime
Canım k. Doğum doktoru rapor verdi zaten düşük tehdidim var diyeyatiyorum isi gücü eşim yapıyor çok zor başladi bu sefer umarim sonu güzel biter. Perşembe de inşallah kalbinin attığını görürüm bebegimin.
Evet çok zormuş gercektenÇok iyi yapmışsın canım güzelce dinlen asla ama asla iş yapma sakın dikkat et kendine sürekli dua et yattığın yerden sürekli tespih çek Allah cumlemizin yardımcısı olsun inşallah benimde sol bacağım dizimin altına kadar ağrıyor eşarp bağladımeve geldiğimden beri böyle ayrica doktora kabızlık ve baş ağrısını dedim ilaç şu aşamada yazamam dedi günde iki litre su içiyorum bolbol kayısı yiyiyorum ama çaresiz baş ağrısıda dayanılmaz ağrı oluyor benim için herşeyin hayırlısı kolay bir süreç değil yaşadıklarımiz Rabbim bebeklerimizi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
Ben dinlenmedeyim canım şimdi 2hafta önce bebeğim gelişmediği için düşük yaptım 14.gün 854le pozitifi gördüm ama nasip olmadı şubat adetimden sonra çağırdı doktorum mart gibi başlıcaz tekrar sanırım 2tane de doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan rabbim ol demeyince zamanı gelmeyince naparsak boş
Kızlar merhaba bugün transferimin 7. Günü ve adet ağrım var ayağa kalkınca uzanınca geçiyor.. Bana bir şeyler söyleyin korkuyorum
cnm benmde 7. gunum ve adet agrım var korkma ıdrar yaptım ıkıncı çızgı sılık cıktı kan tahlılı verdım 10,86 çıktı şimdi değerın artmasını beklıcem rabbım ol deyınce oluyor..
Oyy canım benim inşallah değerin artar.. allahım pozitifi görmeyi bana da nasip eder..
Degerin canim kat kat artsin benimde bugun biraz adet agrim var bende 6. Gun test yaptim 27 cikti ama endise ediyorum agridan siddetli degil ama yarin doktor bidaha tahlil istedi yaein tekrarliycam kismet olursacnm benmde 7. gunum ve adet agrım var korkma ıdrar yaptım ıkıncı çızgı sılık cıktı kan tahlılı verdım 10,86 çıktı şimdi değerın artmasını beklıcem rabbım ol deyınce oluyor..
Evet canım Pazartesi oldum ben.. Dün çok ağrım oldu..2 gündür göğüslerim çok acıyor sağa sola dönemiyorum.. Sende belirti oldu muinş canım sanırım aynı gün transfer olduk hayırlısı guzel sonuclar alman dılegıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?