Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Evet canım Pazartesi oldum ben.. Dün çok ağrım oldu..2 gündür göğüslerim çok acıyor sağa sola dönemiyorum.. Sende belirti oldu mu

EVET CNM BENDE PAZARTESİ OLDUM BENIM DE GÖGÜS ACISI VE ADET OLCAKMISIM GIBI KASIK AGRISI BELIRTIM VAR BAŞKA BİŞEY YOK HENÜZ GÖGÜS AGRISI BILE SIDDETLİ DEĞİL YANİ

Degerin canim kat kat artsin benimde bugun biraz adet agrim var bende 6. Gun test yaptim 27 cikti ama endise ediyorum agridan siddetli degil ama yarin doktor bidaha tahlil istedi yaein tekrarliycam kismet olursa

EVET CANM BENDE ENDİŞELİYİM DOKTOR NE HAMILESIN NE DEĞİLSİN DIYEBILIRIM DEDI IKI GUNDE BIR TESTI TEKRARLA DEDI AMA BEN 3 . GUN PERŞEMBE YAPTIRACAGIM İNŞ KAT KAT ARTMIŞTIR DEĞERLERİMİZ

tünaydın sevgili anne adayları ve mercimekleri... ekim kasım topiğini opera nın dediği gibi terketti galiba herkes:) 6. haftanın içinde olmasına rağmen sık tuvalete çıkma ve halsizlik dışında hiçbir belirtisi olmayan yalnızca ben miyim aranızda? Daha ilk muayeneye de gidemedim günler yine geçmiyor sanki transfer sonrası gibi. hamilelik fikrine de çok alıştırmak istemiyorum kendimi görmeden duymadan varlığını hissetmeden. Anneler dışında kimseye de söyleyemedik. heyecanını bile yaşayamıyoruz yani... sizde de durum aynı mı? yoksa ben biraz fazla mı evhamlıyım?

ben yarın testi tekrarlayacagım, bende de kasık ağrısı dışında bir numara yok..
acaba diyorum tüp bebek hamileleri diye topik mi açsam diyorum??

ben yarın testi tekrarlayacagım, bende de kasık ağrısı dışında bir numara yok..
acaba diyorum tüp bebek hamileleri diye topik mi açsam diyorum??

o da var canım forumda, tüp bebek hamileleri birlikte gün sayalım diye ama burda birbirimize çok yakın ya transfer tarihlerimiz ondan kopmayalım istedim. ben en son cuma akşam yaptırdım 977 çıktı, bida yaptırmadım. zaten perşembe muayeneye gidicem. hayırlısıyla bir görsem rahatlasam...

Aynı durumdayım bende. Görmeden duymadan inanamıyorum. Transferin ilk Günü'nden beri hissettiğim şeylerin aynısı devam ediyor. Cuma bir gelse, bir nebze rahatlayacağım.

ama senin pzar günü bile kese görünürdü neden perşembeyi bekliyorsun?

inşallah o bekleyen bikaç kişinin de pozitif haberlerini alıcaz. ondan sonra kese görmelerden kalp atışlarından devam eder artık muhabbet:)

ama senin pzar günü bile kese görünürdü neden perşembeyi bekliyorsun?

ya bilmiyorum ki doktorum niye o kadar geçe verdi. acaba diyorum kalp atışını da mı görücez anlamadım. gittiğimde bhcg muhtemelen 8000 lerde falan olucak. sen ne zaman gidiyosun ilk randevuya?

ya bilmiyorum ki doktorum niye o kadar geçe verdi. acaba diyorum kalp atışını da mı görücez anlamadım. gittiğimde bhcg muhtemelen 8000 lerde falan olucak. sen ne zaman gidiyosun ilk randevuya?

ben yarın kan vericem işte ona göre muayene randevusu vericek
hala tereddütleri var sanırım doktorun

ben yarın kan vericem işte ona göre muayene randevusu vericek
hala tereddütleri var sanırım doktorun
Bazı doktorlar kese görmeyi anlamsız buluyor. Boşuna muayene ücreti diyor benim ki:) Ama gel de bana sor tabii. İçinde kalp atışını görmedikten sonra bir anlamı yok dedi. O Yüzden test Günü'nden 15 gün sonraya gün verdi.

bizim tüp bebek paketi kese görünene kadar demişlerdi
keseyi gösterip sonrasına karışmıyorlar, başarılı ya da başarısız diye de keseye göre söylüyorlarmış
ama bence de kalp atışı olmalı

bana da test gününden 10 gün sonraya verdi. acaba benimki de mi öyle düşündü opera cım sen içini ferah tut. doktorlar doğuma kadar her gebeliğe tereddütle bakıyorlar sana özgü bir durum değil. belki sen de ilk gidişinde kalp atışını da göreceksin. off hayırlısıyla bir görsek de bir nebze tereddütler azalsa. Artık ben de normal hamileler gibi keyfini sürmek, bebeğim için hayaller kurmak, alışveriş yapmak istiyorum. şimdiye kadarki tedirginlik ve üzüntüleri bi kenara bırakmak istiyorum

Ben testi tüp bebek merkezinde yapmıştım. Sonucu alınca da direk doktorla görüşmüştük. Ben tabii burda okuduklarımda eee kese dedim. Değerim 2066 Ne kesesi dedi:) Değer 1000 üstü gözüküyormuş dedim. Sen bakma 15 gün sonra gel dedi. Yolladı beni. Ilaçları da yarı doza indirdi. Bebek sağlıksızsa düşecek bebeği ilaçlarla daha fazla anne karnında tutmak istemeyiz dedi. Düşeceği varsa düşmeli dedi. Adam çok mantıklı, peki dedim çıktım:)

off ii ki bana öle bişi demedi:) mantıklı tabii de biraz fazla net olmuş :) opera senin son bhcg kaç çıkmıştı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…