Evet canım Pazartesi oldum ben.. Dün çok ağrım oldu..2 gündür göğüslerim çok acıyor sağa sola dönemiyorum.. Sende belirti oldu mu
Degerin canim kat kat artsin benimde bugun biraz adet agrim var bende 6. Gun test yaptim 27 cikti ama endise ediyorum agridan siddetli degil ama yarin doktor bidaha tahlil istedi yaein tekrarliycam kismet olursa
kaçıncı gün embriyosu transfer edildi sana canımEVET CNM BENDE PAZARTESİ OLDUM BENIM DE GÖGÜS ACISI VE ADET OLCAKMISIM GIBI KASIK AGRISI BELIRTIM VAR BAŞKA BİŞEY YOK HENÜZ GÖGÜS AGRISI BILE SIDDETLİ DEĞİL YANİ
tünaydın sevgili anne adayları ve mercimekleri... ekim kasım topiğiniopera nın dediği gibi terketti galiba herkes:) 6. haftanın içinde olmasına rağmen sık tuvalete çıkma ve halsizlik dışında hiçbir belirtisi olmayan yalnızca ben miyim aranızda? Daha ilk muayeneye de gidemedim günler yine geçmiyor sanki transfer sonrası gibi. hamilelik fikrine de çok alıştırmak istemiyorum kendimi görmeden duymadan varlığını hissetmeden. Anneler dışında kimseye de söyleyemedik. heyecanını bile yaşayamıyoruz yani... sizde de durum aynı mı? yoksa ben biraz fazla mı evhamlıyım?
Zaten var canım 2015 tüp bebek anneleri diye bir topik:)ben yarın testi tekrarlayacagım, bende de kasık ağrısı dışında bir numara yok..
acaba diyorum tüp bebek hamileleri diye topik mi açsam diyorum??
Zaten var canım 2015 tüp bebek anneleri diye bir topik:)
ben yarın testi tekrarlayacagım, bende de kasık ağrısı dışında bir numara yok..
acaba diyorum tüp bebek hamileleri diye topik mi açsam diyorum??
Aynı durumdayım bende. Görmeden duymadan inanamıyorum. Transferin ilk Günü'nden beri hissettiğim şeylerin aynısı devam ediyor. Cuma bir gelse, bir nebze rahatlayacağım.tünaydın sevgili anne adayları ve mercimekleri... ekim kasım topiğiniopera nın dediği gibi terketti galiba herkes:) 6. haftanın içinde olmasına rağmen sık tuvalete çıkma ve halsizlik dışında hiçbir belirtisi olmayan yalnızca ben miyim aranızda? Daha ilk muayeneye de gidemedim günler yine geçmiyor sanki transfer sonrası gibi. hamilelik fikrine de çok alıştırmak istemiyorum kendimi görmeden duymadan varlığını hissetmeden. Anneler dışında kimseye de söyleyemedik. heyecanını bile yaşayamıyoruz yani... sizde de durum aynı mı? yoksa ben biraz fazla mı evhamlıyım?
o da var canım forumda, tüp bebek hamileleri birlikte gün sayalım diye ama burda birbirimize çok yakın ya transfer tarihlerimiz ondan kopmayalım istedim. ben en son cuma akşam yaptırdım 977 çıktı, bida yaptırmadım. zaten perşembe muayeneye gidicem. hayırlısıyla bir görsem rahatlasam...
Şu kAlp atışlarını bir duyalım da Temmuz -Ağustos ta doğum yapacak tüp bebk anneleri açarız. Ekim- Kasım orada devam eder aynı kişilerle:)aaa ben bi bakınayım bari oraya..teşekkür ederim..
ama senin pzar günü bile kese görünürdü neden perşembeyi bekliyorsun?
ya bilmiyorum ki doktorum niye o kadar geçe verdi. acaba diyorum kalp atışını da mı görücez anlamadım. gittiğimde bhcg muhtemelen 8000 lerde falan olucak. sen ne zaman gidiyosun ilk randevuya?
Bazı doktorlar kese görmeyi anlamsız buluyor. Boşuna muayene ücreti diyor benim ki:) Ama gel de bana sor tabii. İçinde kalp atışını görmedikten sonra bir anlamı yok dedi. O Yüzden test Günü'nden 15 gün sonraya gün verdi.ben yarın kan vericem işte ona göre muayene randevusu vericek
hala tereddütleri var sanırım doktorun
Bazı doktorlar kese görmeyi anlamsız buluyor. Boşuna muayene ücreti diyor benim ki:) Ama gel de bana sor tabii. İçinde kalp atışını görmedikten sonra bir anlamı yok dedi. O Yüzden test Günü'nden 15 gün sonraya gün verdi.
Ben testi tüp bebek merkezinde yapmıştım. Sonucu alınca da direk doktorla görüşmüştük. Ben tabii burda okuduklarımda eee kese dedim. Değerim 2066 Ne kesesi dedi:) Değer 1000 üstü gözüküyormuş dedim. Sen bakma 15 gün sonra gel dedi. Yolladı beni. Ilaçları da yarı doza indirdi. Bebek sağlıksızsa düşecek bebeği ilaçlarla daha fazla anne karnında tutmak istemeyiz dedi. Düşeceği varsa düşmeli dedi. Adam çok mantıklı, peki dedim çıktım:)bizim tüp bebek paketi kese görünene kadar demişlerdi
keseyi gösterip sonrasına karışmıyorlar, başarılı ya da başarısız diye de keseye göre söylüyorlarmış
ama bence de kalp atışı olmalı
Ben testi tüp bebek merkezinde yapmıştım. Sonucu alınca da direk doktorla görüşmüştük. Ben tabii burda okuduklarımda eee kese dedim. Değerim 2066 Ne kesesi dedi:) Değer 1000 üstü gözüküyormuş dedim. Sen bakma 15 gün sonra gel dedi. Yolladı beni. Ilaçları da yarı doza indirdi. Bebek sağlıksızsa düşecek bebeği ilaçlarla daha fazla anne karnında tutmak istemeyiz dedi. Düşeceği varsa düşmeli dedi. Adam çok mantıklı, peki dedim çıktım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?