EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Iyidi canim 3_4 taneler büyüyorlar sen naptin pazartesi yine gitcem senin kaç gün oldu.
Bana kaç tane oldugunu söylemedi çok yumurtan var hepside iyi dedi.salı gunu sabah gidecem,bide igne verdi yine günde iki tane yapacakmışım

Bana kaç tane oldugunu söylemedi çok yumurtan var hepside iyi dedi.salı gunu sabah gidecem,bide igne verdi yine günde iki tane yapacakmışım
Kaçıncı gün bugun hangi ilaçlar ben.cmt başladım 8.gun bugun 2 toz bir su fostimon ve 1 toz 1 su merional yumurtalar için bird e cetrodite baskılayici igne kullaniom

Kaçıncı gün bugun hangi ilaçlar ben.cmt başladım 8.gun bugun 2 toz bir su fostimon ve 1 toz 1 su merional yumurtalar için bird e cetrodite baskılayici igne kullaniom
Ben pazartesi başlamıştım 5 tane igne vuruldum.puregon bugunde orgalutran verdi salı gününe kadar dedi

Benim 21ekim test günü. Suan nasılsın belirti felan varmı? Bu arada benim dondurulmuş embriyo transfer edildi. Benim ilk gunden bugün e sancılarım oluyor ve inanılmaz derecede ates basıyor.
Benimde 22 ekim test gunum burdan paylasalim kizlar 2 blastokist transferi 10 gun sayicam iste 5 gun oldu son 5 gunu nasi sayicam bilmiyorum

Bu belirsizlik mahvediyor yaa aynı gün öğrenicez hayırlısı olsun herkes için...
Amin canim ama ben dayanamam heralde 3 gun kala hersabah bi idrar testi yaparim galiba. her arayan bi degisiklik varmi goguste hassasiyet kararma lekelenme vs sorularindan biktim artik sorular gekdikce dahada stress oluyorum:'(

Amin canim ama ben dayanamam heralde 3 gun kala hersabah bi idrar testi yaparim galiba. her arayan bi degisiklik varmi goguste hassasiyet kararma lekelenme vs sorularindan biktim artik sorular gekdikce dahada stress oluyorum:'(
Idrar testi kesin sonuç vermiyor maalesef ki...ama yine de sen bilirsin kan testini bekle derim... birde yakınlar var tabii keşke kimse bilmese...ama olmuyor Söylemek zorunda kalıyoruz bizim stresimiz bize yetmezmiş gibi..vay ütü yapma vay süpürge tutma çamaşır asma kim yapacaksa

Ya erken yaparim dedim cunku 2 embriyo bide 6 .gun embriyosu belki once cikabilir diye bi umut anliycagin.aynn bana da herkes sunubyapma uzanma sen tutma vs pratikte olmuyo o evin icinde iste ayrica dr um da spor bilevyapabilirsin dedi ben transfer oldum odama hejen kalkip yuruyerek gttim.10 dk sonra wc ye gidebilursin dedi.5 .dk. Bn dayanamiyorum dedim gulduler tamam dediler 10. Dk dan sonrada hic yatmadan eve gttim dr um soyleye soyleye dilinde tuy bitti adamin bunun normal bir hamilelikten hic bi farki yok normal hayatiba devam et diye ama etrafimdakilere anlatamiyorum iste

İnsa
benimde 23 ekim test günün hadi bakalım arka arakaya güzel haberleri verelim burda hayırlısıyla
İnsaAllah canim bakalim nasip baska bisey bulamiyorum soyleyecek
benimde 23 ekim test günün hadi bakalım arka arakaya güzel haberleri verelim burda hayırlısıyla

Benimde ayın 28 inde tahlil günü
Karın ağrısı normalmi kızlar
Merhaba arkadaşım bizim seninle aynı gidiyor sanırım tedavi benimde transferim dün yapıldı test günüm 28 ekim
Benimde kasıklarımda ağrı var ama dayanılmayacak gibi değil bu şekilde olması normal dediler bana

Aynen dayanilmayacak gibi deil ama insan tedirgin oluyor
Siz nerdesiniz

Kizlar test gunum 22 ekim bugun 6.gunum adet olma gunumde 20 ekim ayni adet sancisi gibi ara ara kasiklarimda sanci oluyo odum kopuyo tabi normalmi dersiniz test gunu bana yakin olan arkadaslar varmi szdede buna benzer durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…