- Konu Sahibi dermannuri
-
Bana kaç tane oldugunu söylemedi çok yumurtan var hepside iyi dedi.salı gunu sabah gidecem,bide igne verdi yine günde iki tane yapacakmışımIyidi canim 3_4 taneler büyüyorlar sen naptin pazartesi yine gitcem senin kaç gün oldu.
Kaçıncı gün bugun hangi ilaçlar ben.cmt başladım 8.gun bugun 2 toz bir su fostimon ve 1 toz 1 su merional yumurtalar için bird e cetrodite baskılayici igne kullaniomBana kaç tane oldugunu söylemedi çok yumurtan var hepside iyi dedi.salı gunu sabah gidecem,bide igne verdi yine günde iki tane yapacakmışım
Ben pazartesi başlamıştım 5 tane igne vuruldum.puregon bugunde orgalutran verdi salı gününe kadar dediKaçıncı gün bugun hangi ilaçlar ben.cmt başladım 8.gun bugun 2 toz bir su fostimon ve 1 toz 1 su merional yumurtalar için bird e cetrodite baskılayici igne kullaniom
2 gün var aramızda hayirlisiBen pazartesi başlamıştım 5 tane igne vuruldum.puregon bugunde orgalutran verdi salı gününe kadar dedi
Benimde 22 ekim test gunumBenim 21ekim test günü. Suan nasılsın belirti felan varmı? Bu arada benim dondurulmuş embriyo transfer edildi. Benim ilk gunden bugün e sancılarım oluyor ve inanılmaz derecede ates basıyor.
Ben varim cnmİstanbuldan kimse yok mu
Bende istanbuldayim. Ama dr.um bekleyelim hsg sonrasi dedu adet olmayi bekliymBen varim cnm
Asena post: 43062511, member: 693817"]İstanbuldan kimse yok mu
Hsg niye tuplerinemi bakicaklarBende istanbuldayim. Ama dr.um bekleyelim hsg sonrasi dedu adet olmayi bekliym
Hsg niye tuplerinemi bakicaklar
Bu belirsizlik mahvediyor yaa aynı gün öğrenicez hayırlısı olsun herkes için...Benimde 22 ekim test gunumburdan paylasalim kizlar 2 blastokist transferi 10 gun sayicam iste 5 gun oldu son 5 gunu nasi sayicam bilmiyorum
Amin canim ama ben dayanamam heralde 3 gun kala hersabah bi idrar testi yaparim galiba. her arayan bi degisiklik varmi goguste hassasiyet kararma lekelenme vs sorularindan biktim artik sorular gekdikce dahada stress oluyorum:'(Bu belirsizlik mahvediyor yaa aynı gün öğrenicez hayırlısı olsun herkes için...
Idrar testi kesin sonuç vermiyor maalesef ki...ama yine de sen bilirsin kan testini bekle derim... birde yakınlar var tabii keşke kimse bilmese...ama olmuyor Söylemek zorunda kalıyoruz bizim stresimiz bize yetmezmiş gibi..vay ütü yapma vay süpürge tutma çamaşır asma kim yapacaksaAmin canim ama ben dayanamam heralde 3 gun kala hersabah bi idrar testi yaparim galiba. her arayan bi degisiklik varmi goguste hassasiyet kararma lekelenme vs sorularindan biktim artik sorular gekdikce dahada stress oluyorum:'(
benimde 23 ekim test günün hadi bakalım arka arakaya güzel haberleri verelim burda hayırlısıylaBenimde 22 ekim test gunumburdan paylasalim kizlar 2 blastokist transferi 10 gun sayicam iste 5 gun oldu son 5 gunu nasi sayicam bilmiyorum
İnsaAllah canim bakalim nasip baska bisey bulamiyorum soyleyecekbenimde 23 ekim test günün hadi bakalım arka arakaya güzel haberleri verelim burda hayırlısıyla
benimde 23 ekim test günün hadi bakalım arka arakaya güzel haberleri verelim burda hayırlısıyla
benimde 23 ekim test günün hadi bakalım arka arakaya güzel haberleri verelim burda hayırlısıyla
Benimde ayın 28 inde tahlil günüİnsa
İnsaAllah canim bakalim nasip baska bisey bulamiyorum soyleyecek
Merhaba arkadaşım bizim seninle aynı gidiyor sanırım tedavi benimde transferim dün yapıldı test günüm 28 ekimBenimde ayın 28 inde tahlil günü
Karın ağrısı normalmi kızlar
Aynen dayanilmayacak gibi deil ama insan tedirgin oluyorMerhaba arkadaşım bizim seninle aynı gidiyor sanırım tedavi benimde transferim dün yapıldı test günüm 28 ekim
Benimde kasıklarımda ağrı var ama dayanılmayacak gibi değil bu şekilde olması normal dediler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?