- 7 Eylül 2009
- 1.100
- 499
- 648
- Konu Sahibi dermannuri
-
Mantıkli gerçekten..bisey sorcam.böylePpmamizizPpmamiziben 2,5 saat tutmuştum normaldede tutabilen bi insanım sürgü bende istemedim hemşire en son yatağa yap dedi ama bu defa gidince bi tane hasta bezi alacam yatağ getirdiklerinde eşim koyacak ona yapacam sizde alın yanınıza kızlar dayanmak çok zor en az 1 - 2 saat kaldırmıyorlar yataktan
Mantıkli gerçekten.. Bisey sorcam.yatinca böyle hemen tuvaletimizi yapmamizin transfere bi zararı olmaz değil mi ? Saçma bi soru belki ama, malum kılı kırk yarıyoruz artık..ben 2,5 saat tutmuştum normaldede tutabilen bi insanım sürgü bende istemedim hemşire en son yatağa yap dedi ama bu defa gidince bi tane hasta bezi alacam yatağ getirdiklerinde eşim koyacak ona yapacam sizde alın yanınıza kızlar dayanmak çok zor en az 1 - 2 saat kaldırmıyorlar yataktan
Araştırma hastanesinde canım.. Çok sağol..inş.öyle olur..herkesin kolay geçsin ve bebislerimiz gelsin inş.Hangı hastaneye gidiyorsunuz
Evet opuda hafif keyifli bi anestezi veriyorlar
Transferi bende bilmiyorum cumartesi onuda yaşayacağım inşaAllah ☺
Ama ağrı sızı olmuyormuş
Rahat ol sakin olmak en güzeli
Panik yapacak hiç bir şey yokmuş gerçekten inan bana
Yani iğnelerin 6.gunu canimCanım 6.gün derken
Canım Acıbadem maslak bulent hoca aramızda iki gün var sanirimCanım senin doktorun kim.. Hangi hastanede tedavi görüyorsun.. Bende aynı ilaçları kullanıyorum.. Bugün 4. İğnemi oldum.. Cumartesi günü kontrolüm var..
Cumartesi canimPazartesi yaptım ilk igneyi siz?
Canım ben Acıbadem. Maslak istanbulda yasamiyorumİstanbuldan kimse yok mu
Canım opu illa ki anestezi ile.transfere kolay diyorlar ama ben on da da anestezi aldim panik oldugumdanArkadaşlar herkes özelde mi yaptırıyor tedavisini..devlette yaptıran var mi? Opu esnasında mutlaka uyutuyorlar değilmi? Transferde ağrı sizi oluyormu peki.. Paniğimde biraz ben bu konularda ..
Canım Acıbadem maslak bulent hoca aramızda iki gün var sanirim
Aaa süper görüşelim yaaaCanım bende acıbadem masşak Bülent hocadayım
Özel mesaj alamıyorum sana telefon mo icinCanım bende acıbadem masşak Bülent hocadayım
yok canım olmaz ama kalkmaman lazım o yüzdeb sürgü veriyorlar ben ona yapamadım tuttum bu defa bez alacam bu arada transfer ağrısız sadece spekulumu takarken acıyor o kadar ve 5 10 sürüyor hemen cıkıyorsunMantıkli gerçekten..bisey sorcam.böylePpmamizizPpmamizi
Mantıkli gerçekten.. Bisey sorcam.yatinca böyle hemen tuvaletimizi yapmamizin transfere bi zararı olmaz değil mi ? Saçma bi soru belki ama, malum kılı kırk yarıyoruz artık..
transferde anestezi aldın idrarını nasıl tuttun bide bana hareket etme dediler ayılırken hareket filan etmedinmiCanım opu illa ki anestezi ile.transfere kolay diyorlar ama ben on da da anestezi aldim panik oldugumdan
canım valla geceden başladım idrara cıkmamamya epey zor oldu zaten ayılınca dayanamadım azıcık yatarken yaptım :):):)transferde anestezi aldın idrarını nasıl tuttun bide bana hareket etme dediler ayılırken hareket filan etmedinmi
Bende Fulya Acıbadem Hastanesi neyim Dr.un Bülent Traş sanırımCanım ben Acıbadem. Maslak istanbulda yasamiyorum
Oyy canım sen daha zorunu seçmişsin ya...canım valla geceden başladım idrara cıkmamamya epey zor oldu zaten ayılınca dayanamadım azıcık yatarken yaptım :):):)
Bende Fulya Acıbadem Hastanesi neyim Dr.un Bülent Traş sanırım
valla canım ayılınca biraz durdum baktım tutamıom altta hasta bezi seriliydi :) :) :)Oyy canım sen daha zorunu seçmişsin ya...
hadi yahırlısı kuzum dualarım seninle.Kızlar embriyolog arayacak heyecandan ölmek üzereyim dua edin hayırlı haberler gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?