EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Mantıkli gerçekten..bisey sorcam.böylePpmamizizPpmamizi
Mantıkli gerçekten.. Bisey sorcam.yatinca böyle hemen tuvaletimizi yapmamizin transfere bi zararı olmaz değil mi ? Saçma bi soru belki ama, malum kılı kırk yarıyoruz artık..

Araştırma hastanesinde canım.. Çok sağol..inş.öyle olur..herkesin kolay geçsin ve bebislerimiz gelsin inş.

Canım senin doktorun kim.. Hangi hastanede tedavi görüyorsun.. Bende aynı ilaçları kullanıyorum.. Bugün 4. İğnemi oldum.. Cumartesi günü kontrolüm var..
Canım Acıbadem maslak bulent hoca aramızda iki gün var sanirim

Arkadaşlar herkes özelde mi yaptırıyor tedavisini..devlette yaptıran var mi? Opu esnasında mutlaka uyutuyorlar değilmi? Transferde ağrı sizi oluyormu peki.. Paniğimde biraz ben bu konularda ..
Canım opu illa ki anestezi ile.transfere kolay diyorlar ama ben on da da anestezi aldim panik oldugumdan

yok canım olmaz ama kalkmaman lazım o yüzdeb sürgü veriyorlar ben ona yapamadım tuttum bu defa bez alacam bu arada transfer ağrısız sadece spekulumu takarken acıyor o kadar ve 5 10 sürüyor hemen cıkıyorsun

transferde anestezi aldın idrarını nasıl tuttun bide bana hareket etme dediler ayılırken hareket filan etmedinmi
canım valla geceden başladım idrara cıkmamamya epey zor oldu zaten ayılınca dayanamadım azıcık yatarken yaptım :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…