- 22 Temmuz 2015
- 182
- 123
- 23
- 40
- Konu Sahibi dermannuri
-
Evet cnm benimde test günü 28 iKizlar test gunum 22 ekim bugun 6.gunum adet olma gunumde 20 ekim ayni adet sancisi gibi ara ara kasiklarimda sanci oluyo odum kopuyo tabi normalmi dersiniz test gunu bana yakin olan arkadaslar varmi szdede buna benzer durumlar
Hayirlisiolsun kızlar. Bakalım biz neler yapcaz transfer bir olaydi korkuom.Evet cnm benimde test günü 28 i
Şimdiden kasik karın ağrısı ve aşırı gaz oluyor ama güzel düşün güzel olsun bi arkadaşım bugün güzel belirtiler bunlar dedi
Hepsi normal canim merak etme ınsallah güzel sonuçlar olsun bebis ler gelsinKizlar test gunum 22 ekim bugun 6.gunum adet olma gunumde 20 ekim ayni adet sancisi gibi ara ara kasiklarimda sanci oluyo odum kopuyo tabi normalmi dersiniz test gunu bana yakin olan arkadaslar varmi szdede buna benzer durumlar
Valla cnm hiç korkma ve kimsenin ne dediğine bakma yaşayarak göreceksin bende çok tirstim ama bebişi düşün Allahın izniyle güzel olur herseyHayirlisiolsun kızlar. Bakalım biz neler yapcaz transfer bir olaydi korkuom.
Benimde transferin ilk biriki gunu oldu ole agrilar ama adet gunume yaklastigim ve adet sancisina benzedigi icin korktum ilk denememdede adet gunumden once ve 5 gunde gecikmisti tum o hafta boyunca adet sancisi cektim ona benzedigi icin korktum biraz gakiba bide dayanamadim su ucuz testlerden bi suru vardi 6 gunum olmasina ragmen yaptim tabiki bise cikmadi amaan ne bilim kizlar iste negatif sonuc alnaktan daha kotu bisey varsa kesinlikle belirsizlik derim beklemek derimEvet cnm benimde test günü 28 i
Şimdiden kasik karın ağrısı ve aşırı gaz oluyor ama güzel düşün güzel olsun bi arkadaşım bugün güzel belirtiler bunlar dedi
hayırlı olsun tedavin dedidiğin gibi şişma batma hatta ağrı olur normaldir sonuçta yumurtaların büyüyor normalinden 2 kat ve adet olarak çok fazla deiklerinin hepsi olurSelam Arkadaşlari bend eilk kontrolu Cuma günü atlattım. yarın tekrar kontrol var. iğneler başladı ama ben kendim yapamıyorum, eşim yapıyor iğnelerimi. şimdilik gonal-f sadece bi de folik asit. iğnelerden sonra kasıklarda hafif şişlik-batma hissediyor musunuz ya da hissettiniz mi arkadaşlar?
Kadınların çilesi bence...nasıl geçti ?günaydın bende bugun adet oldum yarın doktora gidecem 16 17 günsonrada transfer olur uff şu adetli muayeneyi hiç sevmiyorum yaaa
benimde 23 ekim canım test günüm ve benimde kasıklarım çok ağrıyor bugün doktoruma sordum normal dedi ama bende ara ara göğsüme iğne batırıyorlar gibi oluyor kendimizi dinledikçe çok belirti arıyoruzKizlar test gunum 22 ekim bugun 6.gunum adet olma gunumde 20 ekim ayni adet sancisi gibi ara ara kasiklarimda sanci oluyo odum kopuyo tabi normalmi dersiniz test gunu bana yakin olan arkadaslar varmi szdede buna benzer durumlar
Evet cnm senin cuma bnm persembe demekki senindemi blastokist bnm goguslerimde hicbi hassasiyet yok bu arada arada bi kasiklarima adet sancisi gibi bi agri giriyo oksdar zaten benide korkutan obenimde 23 ekim canım test günüm ve benimde kasıklarım çok ağrıyor bugün doktoruma sordum normal dedi ama bende ara ara göğsüme iğne batırıyorlar gibi oluyor kendimizi dinledikçe çok belirti arıyoruz
Bende aynı dertten muzdaripimbenimde 23 ekim canım test günüm ve benimde kasıklarım çok ağrıyor bugün doktoruma sordum normal dedi ama bende ara ara göğsüme iğne batırıyorlar gibi oluyor kendimizi dinledikçe çok belirti arıyoruz
Bn hic yatmadim hastanede transfer den hemen sonrasi da dahil evdeyim agir isler yapmiyorum ama yatmiyorundaBende aynı dertten muzdaripim
Sürekli yatiyormusunuz
Doktor konturolun nasil gecti.seninle ayni aşamadayız, bende yeni geldim konturolden.kızlar bugun son kontrol artık opu belli olur heralde e2 191 cıktı iyidir heralde akşamüstü gideicem inşallah
bugun gidecem saat 5 te evet neymiş çilemiz sabahtan beni de tahlil yaptırıyorum e2 kan pıhtılaşması filanKadınların çilesi bence...nasıl geçti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?