EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Kizlar test gunum 22 ekim bugun 6.gunum adet olma gunumde 20 ekim ayni adet sancisi gibi ara ara kasiklarimda sanci oluyo odum kopuyo tabi normalmi dersiniz test gunu bana yakin olan arkadaslar varmi szdede buna benzer durumlar
Evet cnm benimde test günü 28 i
Şimdiden kasik karın ağrısı ve aşırı gaz oluyor ama güzel düşün güzel olsun bi arkadaşım bugün güzel belirtiler bunlar dedi

Kızlar yarın ignelerle 10.gun muhtemelen son kontrol olur heralde artık opu da belli olsun bitsin.

Kizlar test gunum 22 ekim bugun 6.gunum adet olma gunumde 20 ekim ayni adet sancisi gibi ara ara kasiklarimda sanci oluyo odum kopuyo tabi normalmi dersiniz test gunu bana yakin olan arkadaslar varmi szdede buna benzer durumlar
Hepsi normal canim merak etme ınsallah güzel sonuçlar olsun bebis ler gelsin

Kizlar bende adetimi bekliyorum 27si gibi olucam ve tedavim baslayacak.birde ben endometriozis hastasiyim.o yuzdende cok geriliyorum gunler gecmiyor ins allah hepimizin yuzunu guldursun.

Evet cnm benimde test günü 28 i
Şimdiden kasik karın ağrısı ve aşırı gaz oluyor ama güzel düşün güzel olsun bi arkadaşım bugün güzel belirtiler bunlar dedi
Benimde transferin ilk biriki gunu oldu ole agrilar ama adet gunume yaklastigim ve adet sancisina benzedigi icin korktum ilk denememdede adet gunumden once ve 5 gunde gecikmisti tum o hafta boyunca adet sancisi cektim ona benzedigi icin korktum biraz gakiba bide dayanamadim su ucuz testlerden bi suru vardi 6 gunum olmasina ragmen yaptim tabiki bise cikmadi amaan ne bilim kizlar iste negatif sonuc alnaktan daha kotu bisey varsa kesinlikle belirsizlik derim beklemek derim
TE="Asena2552, post: 43101991, member: 693817"]Evet cnm benimde test günü 28 i
Şimdiden kasik karın ağrısı ve aşırı gaz oluyor ama güzel düşün güzel olsun bi arkadaşım bugün güzel belirtiler bunlar dedi[/QUOTE]
Evet

kızlar bugun son kontrol artık opu belli olur heralde e2 191 cıktı iyidir heralde akşamüstü gideicem inşallah

günaydın bende bugun adet oldum yarın doktora gidecem 16 17 günsonrada transfer olur uff şu adetli muayeneyi hiç sevmiyorum yaaa

Selam Arkadaşlari bend eilk kontrolu Cuma günü atlattım. yarın tekrar kontrol var. iğneler başladı ama ben kendim yapamıyorum, eşim yapıyor iğnelerimi. şimdilik gonal-f sadece bi de folik asit. iğnelerden sonra kasıklarda hafif şişlik-batma hissediyor musunuz ya da hissettiniz mi arkadaşlar?

hayırlı olsun tedavin dedidiğin gibi şişma batma hatta ağrı olur normaldir sonuçta yumurtaların büyüyor normalinden 2 kat ve adet olarak çok fazla deiklerinin hepsi olur

benimde 23 ekim canım test günüm ve benimde kasıklarım çok ağrıyor bugün doktoruma sordum normal dedi ama bende ara ara göğsüme iğne batırıyorlar gibi oluyor kendimizi dinledikçe çok belirti arıyoruz

Evet cnm senin cuma bnm persembe demekki senindemi blastokist bnm goguslerimde hicbi hassasiyet yok bu arada arada bi kasiklarima adet sancisi gibi bi agri giriyo oksdar zaten benide korkutan o

Bende aynı dertten muzdaripim
Sürekli yatiyormusunuz

Kızlar bende bugün adetin ikinci günüydü.gittim muayene oldum,kan verdim,fsh duşmuş, ama bu ayda başlamadı iğne tedavim.doktorum bi hafta yokmuş,takip edemeyiz simdi yokum, bidaki ay başlayalım dedi. Biesteron yazdı yine. Kasim ayında başlayacaz inş. Hayrlisi Allah tan..heyecan yapiorum her gidişimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…