EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Arkadaslar transferde hic korkulacak birsey yok. Muayene olur gibi oluyor. Tek sıkıntı idrara sıkısık gidiyorsun. Ama kisa surdugu icin transfer sorun olmuyor. Odaya cikinca dayanamazsaniz sürgü veriyorlar zaten

Kızlar sabah 7 30 da transferim gerçekleşecek
8 yumurtam sağlıklı bi şekilde duruyormus
Çok şükür

Super. Simdiden hayirli olsun. Stressiz gecirmen gereken gunler seni bekliyor :) insallah guzel sonuclarla burda bize haber verirsin. Tavsiyem, kendini dinleme.belirti arama. Sadece yat ve dinlen. Kitap oku muzik dinle

yok canım olmaz ama kalkmaman lazım o yüzdeb sürgü veriyorlar ben ona yapamadım tuttum bu defa bez alacam bu arada transfer ağrısız sadece spekulumu takarken acıyor o kadar ve 5 10 sürüyor hemen cıkıyorsun
Tşk.ler canım..

Allah yardımcımız olsun.
Hayırlı evlatlar nasip eder inşallah Ya Rabbim bizlere.

Merhabalar. 30 yaşındayım. 3 yıllık evliyim. Pkoluyum. Daha once 1 tup denedik. Bebisimin 11. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum. 1 dondurulmuş transferi yapıldı tutmadı. Karyotip analizimiz temiz çıktı. Bu ay histereskopi ve rahim içi yaralama yapılacak, gelecek ay da tüp bebege start vereceğiz insaallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…