- Konu Sahibi dermannuri
-
Özel mesaj alamıyorum sana telefon mo icin
Kızlar embriyolog arayacak heyecandan ölmek üzereyim dua edin hayırlı haberler gelsin
İstanbuldan kimse yok mu
Hangı hastaneye gidiyorsunuz
Evet opuda hafif keyifli bi anestezi veriyorlar
Transferi bende bilmiyorum cumartesi onuda yaşayacağım inşaAllah ☺
Ama ağrı sızı olmuyormuş
Rahat ol sakin olmak en güzeli
Panik yapacak hiç bir şey yokmuş gerçekten inan bana
Acıbadem Fulya hastanesi canmCanim bende istanbuldayim. Kadikoy sifa da yaptiriyorum. Seninki nerde
Kızlar sabah 7 30 da transferim gerçekleşecek
8 yumurtam sağlıklı bi şekilde duruyormus
Çok şükür
İnşaAllah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaAllahSuper. Simdiden hayirli olsun. Stressiz gecirmen gereken gunler seni bekliyor :) insallah guzel sonuclarla burda bize haber verirsin. Tavsiyem, kendini dinleme.belirti arama. Sadece yat ve dinlen. Kitap oku muzik dinle
İnşaAllah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaAllah
Tşk.ler canım..yok canım olmaz ama kalkmaman lazım o yüzdeb sürgü veriyorlar ben ona yapamadım tuttum bu defa bez alacam bu arada transfer ağrısız sadece spekulumu takarken acıyor o kadar ve 5 10 sürüyor hemen cıkıyorsun
Anladım canım..tşk.ler..Canım opu illa ki anestezi ile.transfere kolay diyorlar ama ben on da da anestezi aldim panik oldugumdan
Inşallah sıkı sıkı tutunurlar :)Slm kızlar transfer oldu
Hemde çift embriyo konuldu
İnşaAllah hayırlısıyla tutunurlar
konturolun nasil geçti benimde bugundüKızlar bugün kontrol var yine erkenden uyandim heyecandan uyuyamadim.
Iyidi canim 3_4 taneler büyüyorlar sen naptin pazartesi yine gitcem senin kaç gün oldu.Allah isteyen herkeze nasip etsin.
konturolun nasil geçti benimde bugundü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?