EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Evet cnm senin cuma bnm persembe demekki senindemi blastokist bnm goguslerimde hicbi hassasiyet yok bu arada arada bi kasiklarima adet sancisi gibi bi agri giriyo oksdar zaten benide korkutan o
evet canım benimde blastokist transferi. bugün daha önce tüp bebek yaptırmış ve doğum yağmış olan birisiyle konuştum hiçbir belirti arama olmaz zaten dedi. hiçbirşey hissedemezsin dedi.

Bende aynı dertten muzdaripim
Sürekli yatiyormusunuz
ben çalışıyorum canım 4 gün raporluydum pazartesi iş başı yaptım pazartesiden beri de evde işlerimi rahat rahat yapıyorum sadece yükseğe uzanmıyorum ani hareket yapmıyorum ve ağır kaldırmıyorum

evet canım benimde blastokist transferi. bugün daha önce tüp bebek yaptırmış ve doğum yağmış olan birisiyle konuştum hiçbir belirti arama olmaz zaten dedi. hiçbirşey hissedemezsin dedi.
Dedigimn gibi yarin gidicem test yaptrmaya ha 9 ha 10 bise varsa artik 3. 5 kanda bise cikar

3000 nasilncikmaz idck sasirdim bnm ole bi degerim ciksa bizimki icerden tekmelemeye basladi ufaktan diye hava bile atardim etrafimdakilere
Bilmiyorum niye çıkmadı sırf o iki çizgiyi goreyim diye 2 defa ettim tek çizgiydi belkide testten kaynaklıydi zaten 10 bini geçmişti en son yaptığimda öylede düştü ler artık çift çubuğu bunda görürüm inşallah[/QUOTE]
Kacinci denemen derman ve problem ne ayrica hangi sehir ve hastanedesin cok oldum galiba haddimi asmakta istemem ama

Bende gidicem yarın Hayırlısı olur inşallah İkimiz içinde... 2 gün daha bekleyemicem

Kacinci denemen derman ve problem ne ayrica hangi sehir ve hastanedesin cok oldum galiba haddimi asmakta istemem ama[/QUOTE]
yok canım sor istediğin kadar ilk denememdi şimdi ikinciyi deneyeceğim problem eşimin sperm hareketliliğinde sorun var rize de oturuyorum doktorum rizeli ama klınığı batumda ve 3 tane transfer ediyor

kızlar ne oldu size bugun çok sessizsiniz
canım buralardayız yarın opu kısmetse son günüm çalışıyorum opu dan sonra test gününde kadar gitmeycem işe zaten 10 gün rapor verıyorlar biraz da izin girerim o zaman bol bol konuşcazz sdn neler yaptın

Bende dün kontrole gittimestrofeme başladım bideayın 30gidecem kontrole gelen ayın 5 de transfer olacak inşallah doktorlada biraz takıştım dün sinir etti beni benim ilkinde tutmuştu progesteron değerim dşüktü hep zaten öylede düştüler şimdi diyorum hocam jel yetmiyor hapla destek verelim gerek yok diyo değerin düşerse ekleriz diyo dedim diğerinde eklemedin öyle diyince hemen ekledi kafam bozuldu ya gerizekalı adam

Kacinci denemen derman ve problem ne ayrica hangi sehir ve hastanedesin cok oldum galiba haddimi asmakta istemem ama
yok canım sor istediğin kadar ilk denememdi şimdi ikinciyi deneyeceğim problem eşimin sperm hareketliliğinde sorun var rize de oturuyorum doktorum rizeli ama klınığı batumda ve 3 tane transfer ediyor[/QUOTE]

Cnm yok gitmedim esimin bi isi cikti kimseye caktrmadan aileden gidelim dedim gelirse gidicem buarada idrarda hala negatf pek bi umudumda kalmadi aslina bakarsan yani ne olursa olsun sonucu goreyimde negatif bile olsa bi rahatlama gelir diye giditmek istiyorum

Olmayacak Bir Hayal .!.:
Kızlar değerlerim iyi çıktı 2 gün sonra tekrar yaptıracağım Allah nasip ederse olur etmezse olmaz Rabbimin taktiri..
Amin ecmain insaAllah olur canim bn bugunde gidemdim bi turlu nasip olmadi vardr bi hyr dedim artik yarin zaten test gunum bu aradavsende bnm gibi kurtlanip idrar testi yapmismiydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…