- Konu Sahibi dermannuri
-
evet canım benimde blastokist transferi. bugün daha önce tüp bebek yaptırmış ve doğum yağmış olan birisiyle konuştum hiçbir belirti arama olmaz zaten dedi. hiçbirşey hissedemezsin dedi.Evet cnm senin cuma bnm persembe demekki senindemi blastokist bnm goguslerimde hicbi hassasiyet yok bu arada arada bi kasiklarima adet sancisi gibi bi agri giriyo oksdar zaten benide korkutan o
ben çalışıyorum canım 4 gün raporluydum pazartesi iş başı yaptım pazartesiden beri de evde işlerimi rahat rahat yapıyorum sadece yükseğe uzanmıyorum ani hareket yapmıyorum ve ağır kaldırmıyorumBende aynı dertten muzdaripim
Sürekli yatiyormusunuz
Dedigimn gibi yarin gidicem test yaptrmaya ha 9 ha 10 bise varsa artik 3. 5 kanda bise cikarevet canım benimde blastokist transferi. bugün daha önce tüp bebek yaptırmış ve doğum yağmış olan birisiyle konuştum hiçbir belirti arama olmaz zaten dedi. hiçbirşey hissedemezsin dedi.
Bilmiyorum niye çıkmadı sırf o iki çizgiyi goreyim diye 2 defa ettim tek çizgiydi belkide testten kaynaklıydi zaten 10 bini geçmişti en son yaptığimda öylede düştü ler artık çift çubuğu bunda görürüm inşallah[/QUOTE]3000 nasilncikmaz idck sasirdim bnm ole bi degerim ciksa bizimki icerden tekmelemeye basladi ufaktan diye hava bile atardim etrafimdakilere
Canım senin ne zaman perşembe 13.30 opu kismetseDoktor konturolun nasil gecti.seninle ayni aşamadayız, bende yeni geldim konturolden.
Canım benimde perşembe opu 13.30.da senin çatlatma ne.zaman benim bu aksam 3.30 da ovitrelle ve choriama iki Adetmis bakalım. Gorcez. Hayirlisi canimPerşembe günü yumurta toplama yapilacak banada iki tane konulacak inş tutar sizinkide
Bende gidicem yarın Hayırlısı olur inşallah İkimiz içinde... 2 gün daha bekleyemicemBugun artik gec oldu yarin gidip bi kan testi yaptirayim bn en iyisi idra testleri degil esasen bu kasiklarimdaki adet sancisina benzeyen agri sinirlerimi bozuyo daha cok .ilkindede bole olmustu cunku ve adet olmustum .yarin 9.gunum zaten 9. Gunde 0 olan onuncu gunde 100 lere firlamaz zaten erkenden bi fikrim olur hem
Kacinci denemen derman ve problem ne ayrica hangi sehir ve hastanedesin cok oldum galiba haddimi asmakta istemem ama[/QUOTE]Bilmiyorum niye çıkmadı sırf o iki çizgiyi goreyim diye 2 defa ettim tek çizgiydi belkide testten kaynaklıydi zaten 10 bini geçmişti en son yaptığimda öylede düştü ler artık çift çubuğu bunda görürüm inşallah
Dedigimn gibi yarin gidicem test yaptrmaya ha 9 ha 10 bise varsa artik 3. 5 kanda bise cikar[/QUOTEgittinmi canım test yaptırmaya sonucu mutlaka bıldır belki bende perşembe yaptiririm sende cikarsa
ay canım hadi hayırlısı yaz bize sonucuSonuç bekliyorum kızlar dua edin...
canım bekle ben ilkinde yaptım 8 çıktı sonra iki gün sonra bir daha dediler 11 çıktı sonra kimyasal oldu yok yere üzüntü yaşadım 5 gün.Korkunun ecele faydası yok ama azıcık daha bekleyeyim ya sabır...
canım naptın çıktımıSonuç bekliyorum kızlar dua edin...
canım buralardayız yarın opu kısmetse son günüm çalışıyorum opu dan sonra test gününde kadar gitmeycem işe zaten 10 gün rapor verıyorlar biraz da izin girerim o zaman bol bol konuşcazz sdn neler yaptınkızlar ne oldu size bugun çok sessizsiniz
Bende dün kontrole gittimestrofeme başladım bideayın 30gidecem kontrole gelen ayın 5 de transfer olacak inşallah doktorlada biraz takıştım dün sinir etti beni benim ilkinde tutmuştu progesteron değerim dşüktü hep zaten öylede düştüler şimdi diyorum hocam jel yetmiyor hapla destek verelim gerek yok diyo değerin düşerse ekleriz diyo dedim diğerinde eklemedin öyle diyince hemen ekledi kafam bozuldu ya gerizekalı adamcanım buralardayız yarın opu kısmetse son günüm çalışıyorum opu dan sonra test gününde kadar gitmeycem işe zaten 10 gün rapor verıyorlar biraz da izin girerim o zaman bol bol konuşcazz sdn neler yaptın
yok canım sor istediğin kadar ilk denememdi şimdi ikinciyi deneyeceğim problem eşimin sperm hareketliliğinde sorun var rize de oturuyorum doktorum rizeli ama klınığı batumda ve 3 tane transfer ediyor[/QUOTE]Kacinci denemen derman ve problem ne ayrica hangi sehir ve hastanedesin cok oldum galiba haddimi asmakta istemem ama
Amin ecmain insaAllah olur canim bn bugunde gidemdim bi turlu nasip olmadi vardr bi hyr dedim artik yarin zaten test gunum bu aradavsende bnm gibi kurtlanip idrar testi yapmismiydinOlmayacak Bir Hayal .!.:Kızlar değerlerim iyi çıktı 2 gün sonra tekrar yaptıracağım Allah nasip ederse olur etmezse olmaz Rabbimin taktiri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?