- 9 Ekim 2015
- 200
- 178
- 103
- 36
- Konu Sahibi dermannuri
-
Rabbim sanada gönlüne göre versin... Ondada vardır bi hayır..idrar testi yoktu evde yapamadım canım.Amin ecmain insaAllah olur canim bn bugunde gidemdim bi turlu nasip olmadi vardr bi hyr dedim artik yarin zaten test gunum bu aradavsende bnm gibi kurtlanip idrar testi yapmismiydin
hsyırlı olsun canım inşallah sağsağlim kucağınada alırsın kaç çıktıki sonucunKızlar değerlerim iyi çıktı 2 gün sonra tekrar yaptıracağım Allah nasip ederse olur etmezse olmaz Rabbimin taktiri..
İnşallah canım sizlerde alacaksınız inşallah hcg 113 çıktıhsyırlı olsun canım inşallah sağsağlim kucağınada alırsın kaç çıktıki sonucun
Hayirlisi olsun canim ama Dr önemli tabii herseye iyi bakması dikkat etmesi lazimBende dün kontrole gittimestrofeme başladım bideayın 30gidecem kontrole gelen ayın 5 de transfer olacak inşallah doktorlada biraz takıştım dün sinir etti beni benim ilkinde tutmuştu progesteron değerim dşüktü hep zaten öylede düştüler şimdi diyorum hocam jel yetmiyor hapla destek verelim gerek yok diyo değerin düşerse ekleriz diyo dedim diğerinde eklemedin öyle diyince hemen ekledi kafam bozuldu ya gerizekalı adam
Hayirlisi olsun canim opu bugün muydu ben transfer sonrası 220km yol geldim arkada yatmistim geçen tedavide ve ğer gün ıgneyi gittim merak etme yavaş yavaş dikkatlice gidebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar benimde cumartesi günü transferim yapılacak dr. Progestan iğne verdi transferden sonra da devam edecek her gün araba ile hastaneye gitmek zorundayım benim gibi olan var mı riskli olacağını düşünüyorum böyle geçirmiş arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Hayirlisi olsun canim insallah Rabbim bize de nasip eder cok sevindimKızlar değerlerim iyi çıktı 2 gün sonra tekrar yaptıracağım Allah nasip ederse olur etmezse olmaz Rabbimin taktiri..
Çok sağol canım ...Allah kimsenin elini boş koymasın..inanın ve dua edinHayirlisi olsun canim insallah Rabbim bize de nasip eder cok sevindim
Bişeycik olmuyor meraklanma bende gittim geldim şimdi hala gidiyorum...Hayırlısı olsun..Merhaba arkadaşlar benimde cumartesi günü transferim yapılacak dr. Progestan iğne verdi transferden sonra da devam edecek her gün araba ile hastaneye gitmek zorundayım benim gibi olan var mı riskli olacağını düşünüyorum böyle geçirmiş arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Kızlar opu ya gidiyorum 13.30 da dua edin ne
Hadi hayırlısı
Güzel haberlerini bekliyoruz
canım nasıl geçti iyimisinKızlar opu ya gidiyorum 13.30 da dua edin ne olur.
Arkadaşım Hakkında hayırlısı olsun güzel geçer inşKızlar opu ya gidiyorum 13.30 da dua edin ne olur.
Bugün 1 de 16 tane yumurta toplandiSlm bende seninle aynıyım yarın konturolum var, galiba perşembe günü benimde yumurtam toplama. Hakkımızda hayırlısı olsun
Ne zmana belli olacak inş güzel haberler alrsnzOPU Transfer falan derken en zoru test günü beklemekmiş Zaman durdu sanki ya günleri geçtim saatler bile zor geçiyor
Allah yardımcımız olsun
Benim yarın yumurta toplama 10,30 da. İnş hayırlı olur ikimiz içindeBugün 1 de 16 tane yumurta toplandi
Siz naptnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?