- Konu Sahibi dermannuri
-
İnş arkadaşım haftaya çarşamba test günüNe zmana belli olacak inş güzel haberler alrsnz
Transfer için yumurta toplama işleminden sonra Embriyolog arayıp yumurtaların durumunu anlatıyor ve transfer günü saati veriyorHayırlısı olsun inş bugünlerde geçer alırsınız bebişinizi bir önce kucagınaza. Transfer için onlarmı arayacak
ben varım sanırım :) inşallah sizlerde alacaksınız...KIZLAR NASILSINİZ
POZİTİF SONUÇ ALAN VARMI
Naptın canım nasıl geçti bol bol yumoş toplanmıştır inş...Kızlar opu ya gidiyorum 13.30 da dua edin ne olur.
İyi di canim ama 2 tane toplandi korkuom valla biraz kasiklarim acio sadece cok sagol canimNaptın canım nasıl geçti bol bol yumoş toplanmıştır inş...
Canım iyiyim biraz kasiklarim acio 2 tane toplandi Anesteziden sersem gibiyim bekliycez bakalım sagolasin canimcanım nasıl geçti iyimisin
Hayirlisi olsun canim aynı gün olduk benimde 13.30 da toplandı ama iki tanecik.Bende saat 1de yumurta toplandi 16 tane
:)
Sağol canim İlk turu atladık 2 tane toplandiArkadaşım Hakkında hayırlısı olsun güzel geçer inş
Olsun önemli olan kalitesi canım. İnş. Kalitesi iyi çıkıp dollenirlerHayirlisi olsun canim aynı gün olduk benimde 13.30 da toplandı ama iki tanecik.
Hiç korkma canım Rabbim ol derse olur o nelere kadir... Dinlen uyu bugün...İyi di canim ama 2 tane toplandi korkuom valla biraz kasiklarim acio sadece cok sagol canim
Canım bana da aynısını verdi bugün opu oldun senin kaç MG benjm iki ampul karoscakmis 100mg her akşam aynı saatte dediMerhaba arkadaşlar benimde cumartesi günü transferim yapılacak dr. Progestan iğne verdi transferden sonra da devam edecek her gün araba ile hastaneye gitmek zorundayım benim gibi olan var mı riskli olacağını düşünüyorum böyle geçirmiş arkadaşlar yardımcı olabilir mi
İnşallah canim dualarimiz da böyle sen naptinHiç korkma canım Rabbim ol derse olur o nelere kadir... Dinlen uyu bugün...
İnşallah canim dua ediyoruz sen naptinOlsun önemli olan kalitesi canım. İnş. Kalitesi iyi çıkıp dollenirler
Kasim ayına kaldım ben canım.ilaçlara devam..İnşallah canim dua ediyoruz sen naptin
Olsun vardır bir hayır ben üç yıldır ugrasiomKasim ayına kaldım ben canım.ilaçlara devam..
Benim progesteron değerim düşüktü iğne oluyorum hergüne çıktı yarın tekrar test yaptırıcam inş bakalım...İnşallah canim dualarimiz da böyle sen naptin
Aynen canım..hayırlısı..Olsun vardır bir hayır ben üç yıldır ugrasiom
İkinci denemem ilki dondurulmuş olmuştu bakalım bunda neler olacakAynen canım..hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?