EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Merhaba canim. Simdiden hayirli olsun insallah guzel sonuclar alirsin. Benimde iki transferimdede gunde sabah aksam olmak uzere 4 ignem vardi. Ama biz eve igneci cagiriyorduk. Mahallelerde olur ya igneci teyzeler, emekli hemsireler. Kasim ayindaki transferimde yine oyle yapicaz. En azindan yorulmuyorsun. Aklinda soru isareti kalmiyor. Boyle yapabilirsin sende

Kizlar kasimda transferi olacak var mi? Kasimin basi regl olup basliyoruz.ortasi gibi kismetse transfer olcak

Dr.lar transferden sonra sürekli yatmayin,günlük hayatınıza devam edin diyorlar zaten. Kan dolaşimida önemli.. Bi iğneye gidip gelmekte falan sakınca var mi ki ? Benim tedavimde önümüzdeki ay başlicak inş.nasipse..

Ben daha önceki denememde tanıdık birine yaptıracaktım iğne çok yağlı diye yapamadı enjektörden çıkmadı ilaç o yüzden güvenemiyorum :/

Yok benim geçtiğimiz çarşamba opu oldu
16 toplandı ertesi gün 11 e düştü sonrasında 8 tanesi kaldı derken cumartesi 2 embriyo transfer edildi 6 tanesi donduruldu 28ini beliyorum test için
Yorgunluktan kafam karisti anca geldik yoruldum progeston u yaptırdım hastanede yarın ınsallah güzel şeyler söylerler zaten 2 tanecik

sanırım benimde sonucum pozitif bu akşam idrarda baktım çift çizgiyi gördüm yarın kanda baktıracağım bu arada idrar testi 9. gün

hakkında hayırlısı arkadaşım ama yüksek olmadığı sürece okuyamayan idrar testinde çıktıysa kanda hayli hayli çıkacaktır. genelde idrarda çıkmayıp kanda çıkıyor biliyorsun senin iş garanti gibi bence şimdiden tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah

Walla benim dr.um bana kendisi önermisti. Igneciyi eve cagirmami. Ve 3 gun lavabo ve yemek haric kalkmadan yaticaksin diyor. Diger gunlerde evde hareket edebilirsin diyor. Tabiki teste kadar yataga bagimli olmamak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…