- 23 Eylül 2013
- 171
- 122
- 133
- Konu Sahibi dermannuri
-
Merhaba arkadaşlar benimde cumartesi günü transferim yapılacak dr. Progestan iğne verdi transferden sonra da devam edecek her gün araba ile hastaneye gitmek zorundayım benim gibi olan var mı riskli olacağını düşünüyorum böyle geçirmiş arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Benim 50 mg banada aynı saatlerde vurun dedi akşam üstü 4 5 gibi gidiyorum hergünCanım bana da aynısını verdi bugün opu oldun senin kaç MG benjm iki ampul karoscakmis 100mg her akşam aynı saatte dedi
Valla ben daha eve vurmaya calisiom akşam 8 olsa birsey olmaz dimiBenim 50 mg banada aynı saatlerde vurun dedi akşam üstü 4 5 gibi gidiyorum hergün
Önemli olan aynı saatlerde olması bana öyle dediler o saatte yaptırıyorumValla ben daha eve vurmaya calisiom akşam 8 olsa birsey olmaz dimi
Dr.lar transferden sonra sürekli yatmayin,günlük hayatınıza devam edin diyorlar zaten. Kan dolaşimida önemli.. Bi iğneye gidip gelmekte falan sakınca var mi ki ? Benim tedavimde önümüzdeki ay başlicak inş.nasipse..Merhaba canim. Simdiden hayirli olsun insallah guzel sonuclar alirsin. Benimde iki transferimdede gunde sabah aksam olmak uzere 4 ignem vardi. Ama biz eve igneci cagiriyorduk. Mahallelerde olur ya igneci teyzeler, emekli hemsireler. Kasim ayindaki transferimde yine oyle yapicaz. En azindan yorulmuyorsun. Aklinda soru isareti kalmiyor. Boyle yapabilirsin sende
Ben daha önceki denememde tanıdık birine yaptıracaktım iğne çok yağlı diye yapamadı enjektörden çıkmadı ilaç o yüzden güvenemiyorum :/Merhaba canim. Simdiden hayirli olsun insallah guzel sonuclar alirsin. Benimde iki transferimdede gunde sabah aksam olmak uzere 4 ignem vardi. Ama biz eve igneci cagiriyorduk. Mahallelerde olur ya igneci teyzeler, emekli hemsireler. Kasim ayindaki transferimde yine oyle yapicaz. En azindan yorulmuyorsun. Aklinda soru isareti kalmiyor. Boyle yapabilirsin sende
Ya bu aksam geç olacak ama yarından itibaren her akşam 8 de yaptırcam yakıyor muÖnemli olan aynı saatlerde olması bana öyle dediler o saatte yaptırıyorum
Benimde 16 toplandı sonra 11 derken en son 8 kaldıBugün 1 de 16 tane yumurta toplandi
Siz naptnz
Olurken yakmıyor olduktan biraz sonra ağrı ve beze yapıyor hergün kolonyalı pamukla ovuyorum iyi geliyorYa bu aksam geç olacak ama yarından itibaren her akşam 8 de yaptırcam yakıyor mu
canım noldu yaptırdınmı testi çok merak ettim yarında ben yaptıracağımevet canım benimde blastokist transferi. bugün daha önce tüp bebek yaptırmış ve doğum yağmış olan birisiyle konuştum hiçbir belirti arama olmaz zaten dedi. hiçbirşey hissedemezsin dedi.
Bugün degik miydi hemen belli oldumuBenimde 16 toplandı sonra 11 derken en son 8 kaldı
Yok benim geçtiğimiz çarşamba opu olduBugün degik miydi hemen belli oldumu
Yorgunluktan kafam karisti anca geldik yoruldum progeston u yaptırdım hastanede yarın ınsallah güzel şeyler söylerler zaten 2 tanecikYok benim geçtiğimiz çarşamba opu oldu
16 toplandı ertesi gün 11 e düştü sonrasında 8 tanesi kaldı derken cumartesi 2 embriyo transfer edildi 6 tanesi donduruldu 28ini beliyorum test için
Olsun hayırlısı olsun Önemli olan sonuçYorgunluktan kafam karisti anca geldik yoruldum progeston u yaptırdım hastanede yarın ınsallah güzel şeyler söylerler zaten 2 tanecik
sanırım benimde sonucum pozitif bu akşam idrarda baktım çift çizgiyi gördüm yarın kanda baktıracağım bu arada idrar testi 9. günKIZLAR NASILSINİZ
POZİTİF SONUÇ ALAN VARMI
sanırım benimde sonucum pozitif bu akşam idrarda baktım çift çizgiyi gördüm yarın kanda baktıracağım bu arada idrar testi 9. gün
Dr.lar transferden sonra sürekli yatmayin,günlük hayatınıza devam edin diyorlar zaten. Kan dolaşimida önemli.. Bi iğneye gidip gelmekte falan sakınca var mi ki ? Benim tedavimde önümüzdeki ay başlicak inş.nasipse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?