- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
- Konu Sahibi dermannuri
-
Inşallah canım ya çok ümitlenmek istemiyorum....sen hamilemisin?benim ilkinde 5 6 7. gün çok yoğunlaşmıştı akıntım 8, gün teste gitti pozitifti inşallah senin de öyle olur
Allah bu kez yüzünü güldürsün inş....Merhaba arkadaslar. Kasim ayinda benimde 3. Dondurulmus transferim olacak insallah. Heyecanliyim ve bi o kadarda korkuyorum. Her seyin hayirlisi insallah. Allah herkesin gönlüne göre en hayirlisini versin
Allah bu kez yüzünü güldürsün inş....
Anladım canım sağ ol. Muayenede kan alıyorlar miCok geçmiş olsun canım yenı tedavi sürecinde hayırlısı olsun..bizim ileri hız sorunumuz var aşılama yapmıştık olmadı.snra kendiliğinden hamile kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım.tüp tedavimizi uğur beyde yapıyorum şuan ben cok memnunum dr da kendi dalında harika ekip de öyle tavsiye ederim malum uğur bey yogun ama ben istediğim hersorunun cvbını alıyorum istediğim vakit ulaşıyorum arıyorum.bazı hastalar ilgisiz demiş forumlarda vs çok bekliyoruz diye fakat ben iyi bilirim örnek randevum ikide ama erken gitmiştim giriş yaptım bekliyorum hemen adım çağrıldı.suana kadar beklemedim tabi terside olabilir tavsiye ederim
canım cok gecmıs olsun kurtaj olmussun bende oldum zor durum..basvurumu yaptım..zaten bılıyosundur adetın 2.cı gunu gttım hormon testıne bakıldı kan aldılar...sonra esımden ve benden bazı kan testı bıdaha aldılar...dun yıne verdım e2 hormonu ıcınmıs aldılar...bırdaha kı kontrolum cuma gunu...dr suan ıkı ıgne kullanıyorum ogun ıgnelerını yapmadan gel dedı...bakalım....ama bugıdışle cuma gunu kan alırlar dıe dusunuyorum...neden kanı merak edıyosun..korkuyo musun yoksa tıbbı bı onemımı var canım senın ıcın....bırde senın takıp ısı nasıl olur bılemıyorum. her acıdan ..maddı boyutuna bakarsak paket oldugu ıcın bır ıkı test ıcın para odemıcem ben ğcretsız ...dıger hepsı paralı suana kadar..hadı hayırlısı olsun ınsallah cumlemızeAnladım canım sağ ol. Muayenede kan alıyorlar mi
Yok canım geçen ocak ayında ilk denememi yaptım 7 haftalik düşük yaptım ikiz gebelikti şimdi donmuslarla tekrar deneyecem inşallah bu defa olurda hayal kırıklığı yaşamam inşallah hepimizin olur kucaklarimiz dolarInşallah canım ya çok ümitlenmek istemiyorum....sen hamilemisin?
benim dondurulmuşlarım var uzun protokol yapıyor doktorum bu 2 gün önce yumurtaları baskılamak için lucrin iğnesini oldum şimdi tekrar adeti bekliyorum hapla jele başlayacam sonra transfer ikimiz içindde hayırlısı olur inşallah
Kimi yer e2 ye bakmıyor sadece muayne ediyor da o yüzden sordum canimcanım cok gecmıs olsun kurtaj olmussun bende oldum zor durum..basvurumu yaptım..zaten bılıyosundur adetın 2.cı gunu gttım hormon testıne bakıldı kan aldılar...sonra esımden ve benden bazı kan testı bıdaha aldılar...dun yıne verdım e2 hormonu ıcınmıs aldılar...bırdaha kı kontrolum cuma gunu...dr suan ıkı ıgne kullanıyorum ogun ıgnelerını yapmadan gel dedı...bakalım....ama bugıdışle cuma gunu kan alırlar dıe dusunuyorum...neden kanı merak edıyosun..korkuyo musun yoksa tıbbı bı onemımı var canım senın ıcın....bırde senın takıp ısı nasıl olur bılemıyorum. her acıdan ..maddı boyutuna bakarsak paket oldugu ıcın bır ıkı test ıcın para odemıcem ben ğcretsız ...dıger hepsı paralı suana kadar..hadı hayırlısı olsun ınsallah cumlemıze
yok bu hastane tüm testleri istiyoruz demıstı...e2 vs baktılar yanıKimi yer e2 ye bakmıyor sadece muayne ediyor da o yüzden sordum canim
Benim doktorum uyguluyor geçen ayin sonunda adet oldum 21 günü lucrini vurdum şimdi ikinci adeti bekliyorum bu adetlede transfer olacak inşallah saol canım seninde hayırlı olsunMerhaba öncelikle hayırlı olsun tedaviniz benimde bu ay Dondurulmuş transferim olacak inş dondurulmustada uzun protokol oluyormu
Mrb cnm nasıl geçti operasyon kaç yumurta toplandiBenide opu için yarın sabah 8.30 da çağırdı dr gece 12 den sonra hiç birşey yemek içmek yok dedi
Geçmiş olsun canım. Transfer daha kolay sen zor kısmını anlatmışsın :)Kızlar anestezi harika bişey iyiki var
Sakın benim gibi paniklemeyin
Opu oldum bu sabah toplam 16 yumurta toplandı
Artı jel vitamin kan sulandirici ve ağrı kesici verdi doktorum
Hersey yolunda çok şükür
Sıra embriyolarda bakalım nasıl olacak
Şimdide transfer olayını gözümde büyütüyorum ya cisimi yaparsam diye
Geçmiş olsun....zoru atlatmışsın bence transfer daha kolay :) evet tuvalet biraz komik oluyor hatta 1 saat bekliyorsun ya birde yatarak sinirlerin bozuluyor ben son 5 dk. kala kalktım dayamıyorummm dedim:)Kızlar anestezi harika bişey iyiki var
Sakın benim gibi paniklemeyin
Opu oldum bu sabah toplam 16 yumurta toplandı
Artı jel vitamin kan sulandirici ve ağrı kesici verdi doktorum
Hersey yolunda çok şükür
Sıra embriyolarda bakalım nasıl olacak
Şimdide transfer olayını gözümde büyütüyorum ya cisimi yaparsam diye
Transfer sonrası tuvaletini yapmadan 1 saat oyle yattınmı?Geçmiş olsun....zoru atlatmışsın bence transfer daha kolay :) evet tuvalet biraz komik oluyor hatta 1 saat bekliyorsun ya birde yatarak sinirlerin bozuluyor ben son 5 dk. kala kalktım dayamıyorummm dedim:)
Yattım valla :) ama Sürgü istemediğim için yoksa bir zararı yokmuş...Transfer sonrası tuvaletini yapmadan 1 saat oyle yattınmı?
Helal olsun valla ben dayanamadım sürgü istedim sancım olmuştu. Suan transferin kaçıncı günü?Yattım valla :) ama Sürgü istemediğim için yoksa bir zararı yokmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?