- 26 Haziran 2014
- 899
- 630
- 53
- Konu Sahibi dermannuri
-
- #1.221
amin canım cümlemizin..hayırlı olsun canım allah umutlarımızı boşa çıkarmasın
Tebrik ederim iradeli olmak lazım.biz elimizden geleni yapalım doğru bir sekilde tevekkül Allahtan..ne zaman test yapacaksın.direk kandami yoksa idrardamiben iciyodum hemde gunde 1 pakete yakin.fakat biraktim. asilamada basaramamistim ama tup bebekte 1 haftadir hic icmiyorum.canim cektiginde aklima bebegi getiriyorum elim aninda cekiliyo sigaradan:)
iradeden ziyade dr umun net ve keskin olan tepkisiydi.eger birakmasaydim tedaviye birakana kadar baslamayacakti.mecbur kaldim:) ben tedaviye yarin basliyorum kismet olursa.uzun protokol olucak. kasim sonu gibi transfer olur heralde.Tebrik ederim iradeli olmak lazım.biz elimizden geleni yapalım doğru bir sekilde tevekkül Allahtan..ne zaman test yapacaksın.direk kandami yoksa idrardami
7+4 NE DEMEK KONUYA YABANCIYIM BENDE 7 HAFTALIK HAMİLEYİM7+4 de kanama oldum ikiz diler zaten 2 gun sonrada ilaçlarla dusurttu doktor allahtan kürtaj olmadım
bende 20 kasımda ilk iğnemi oacağım benimde uzun protokol canım 45 gün falan sürüyo dediler benimde ,lk denemem aralık ortalarına gelecek sanırım benimkide tam net gününü bilmiyorum şuan hakkımızda hayırlısı olsuniradeden ziyade dr umun net ve keskin olan tepkisiydi.eger birakmasaydim tedaviye birakana kadar baslamayacakti.mecbur kaldim:) ben tedaviye yarin basliyorum kismet olursa.uzun protokol olucak. kasim sonu gibi transfer olur heralde.
Bende ilk transferimde içtim azda olsa ama negatif oldu.kafamda soru işareti kalmasın aceba sigaradan mi demek istemedim.o yüzden icmiyorum şimdilik teste kadar.bende içiyorum ve bırakamıyorum ne transfer nede sonrasında sanmıyorum ama inş bırakırım geçen arkadaşımla karşılaştım o da geçen sene tüp bebek yaptı grubunda 6 kişi varmıs 5 i tüm yasaklara uyuyo bir tanesi umursamıyo sigarasını içiyo hatta ankaraya yolculuk bile yapmış 5 inin sonucu negatif onunki pozitif çıkmış herşey allahtan bence rabbim ol deyince oluyo hiçbirşey engel değil biz beynimizi şartlandırıyoz yaptık ondan olmadı diye alakası yok bence
7 hafta 4 gün demek canım7+4 NE DEMEK KONUYA YABANCIYIM BENDE 7 HAFTALIK HAMİLEYİM
bende 20 kasımda ilk iğnemi oacağım benimde uzun protokol canım 45 gün falan sürüyo dediler benimde ,lk denemem aralık ortalarına gelecek sanırım benimkide tam net gününü bilmiyorum şuan hakkımızda hayırlısı olsun
herkesin dr unun farkli tedavi sekilleri oldugu icin cok farkli seyler duydum bende.ve korkuda yok degil hani.benimde ilk denemem.ben suanda 4 tane hap kullaniyorum.tedaviye baslayinca ne olacak bilmiyorum.aynen hakkimizda hayirlisi olsun.emeklerimiz bosa cikmaz insallahbende 20 kasımda ilk iğnemi oacağım benimde uzun protokol canım 45 gün falan sürüyo dediler benimde ,lk denemem aralık ortalarına gelecek sanırım benimkide tam net gününü bilmiyorum şuan hakkımızda hayırlısı olsun
amin canımherkesin dr unun farkli tedavi sekilleri oldugu icin cok farkli seyler duydum bende.ve korkuda yok degil hani.benimde ilk denemem.ben suanda 4 tane hap kullaniyorum.tedaviye baslayinca ne olacak bilmiyorum.aynen hakkimizda hayirlisi olsun.emeklerimiz bosa cikmaz insallah
20 kasımda iğnelerime başlıcamyumurta baskılayıcı iğne verdi aralığın 2 sine kadar hergün onu vurcam aralığın 3 ü kontrole gitcem ilave yumurta çoğaltıcı ve büyütücü dedi hemşire artık onları kaç gün vururum belli değil ama hap vermediler bana hiçherkesin dr unun farkli tedavi sekilleri oldugu icin cok farkli seyler duydum bende.ve korkuda yok degil hani.benimde ilk denemem.ben suanda 4 tane hap kullaniyorum.tedaviye baslayinca ne olacak bilmiyorum.aynen hakkimizda hayirlisi olsun.emeklerimiz bosa cikmaz insallah
7 hafta 4 günlük hamile demek7+4 NE DEMEK KONUYA YABANCIYIM BENDE 7 HAFTALIK HAMİLEYİM
benim gittigim dr fazla hap kullandiriyo.her drun tedavi sekli farkli oluyo maalesef. kendi dr umla ilgili forumu desmekten mahvoldum ben ama kimse su sudur diye yazmamis.yasayip gorucez iste.hayirlisi...20 kasımda iğnelerime başlıcamyumurta baskılayıcı iğne verdi aralığın 2 sine kadar hergün onu vurcam aralığın 3 ü kontrole gitcem ilave yumurta çoğaltıcı ve büyütücü dedi hemşire artık onları kaç gün vururum belli değil ama hap vermediler bana hiç
Pardon ben transfer oldun sandım..kolay gelsin sana Allahım emeklerini boşa cikarmasin canım...iradeden ziyade dr umun net ve keskin olan tepkisiydi.eger birakmasaydim tedaviye birakana kadar baslamayacakti.mecbur kaldim:) ben tedaviye yarin basliyorum kismet olursa.uzun protokol olucak. kasim sonu gibi transfer olur heralde.
tüm dualarımız seninle hayırlı olur inşallahKızlar muayeneye giricem birazdan dua edin bişey çıkmasın hayırlısıyla gorebileyim ultrasonda
Benimde uzun protokoldu senin gibi önce baskilayici verdiler adet ile yumurta gelisyiticilrre geçtim 8 gün kullandım.üç gün sonra toplandı...yumoslar...20 kasımda iğnelerime başlıcamyumurta baskılayıcı iğne verdi aralığın 2 sine kadar hergün onu vurcam aralığın 3 ü kontrole gitcem ilave yumurta çoğaltıcı ve büyütücü dedi hemşire artık onları kaç gün vururum belli değil ama hap vermediler bana hiç
Hadi canım güzel haberlerle gelirsin inşallah...Kızlar muayeneye giricem birazdan dua edin bişey çıkmasın hayırlısıyla gorebileyim ultrasonda
merhabalar,ikinci denemenizi dondurulmşlarlamı yaptınız merak ettim
7.. Hafta bitmek üzere 12.gun değeri 684 tuKaçıncı günün sonucun kac arkadaşım.Allahım tamamına erdirir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?