EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

ben iciyodum hemde gunde 1 pakete yakin.fakat biraktim. asilamada basaramamistim ama tup bebekte 1 haftadir hic icmiyorum.canim cektiginde aklima bebegi getiriyorum elim aninda cekiliyo sigaradan:)
Tebrik ederim iradeli olmak lazım.biz elimizden geleni yapalım doğru bir sekilde tevekkül Allahtan..ne zaman test yapacaksın.direk kandami yoksa idrardami

bende içiyorum ve bırakamıyorum ne transfer nede sonrasında sanmıyorum ama inş bırakırım geçen arkadaşımla karşılaştım o da geçen sene tüp bebek yaptı grubunda 6 kişi varmıs 5 i tüm yasaklara uyuyo bir tanesi umursamıyo sigarasını içiyo hatta ankaraya yolculuk bile yapmış 5 inin sonucu negatif onunki pozitif çıkmış herşey allahtan bence rabbim ol deyince oluyo hiçbirşey engel değil biz beynimizi şartlandırıyoz yaptık ondan olmadı diye alakası yok bence

Tebrik ederim iradeli olmak lazım.biz elimizden geleni yapalım doğru bir sekilde tevekkül Allahtan..ne zaman test yapacaksın.direk kandami yoksa idrardami
iradeden ziyade dr umun net ve keskin olan tepkisiydi.eger birakmasaydim tedaviye birakana kadar baslamayacakti.mecbur kaldim:) ben tedaviye yarin basliyorum kismet olursa.uzun protokol olucak. kasim sonu gibi transfer olur heralde.

iradeden ziyade dr umun net ve keskin olan tepkisiydi.eger birakmasaydim tedaviye birakana kadar baslamayacakti.mecbur kaldim:) ben tedaviye yarin basliyorum kismet olursa.uzun protokol olucak. kasim sonu gibi transfer olur heralde.
bende 20 kasımda ilk iğnemi oacağım benimde uzun protokol canım 45 gün falan sürüyo dediler benimde ,lk denemem aralık ortalarına gelecek sanırım benimkide tam net gününü bilmiyorum şuan hakkımızda hayırlısı olsun

Bende ilk transferimde içtim azda olsa ama negatif oldu.kafamda soru işareti kalmasın aceba sigaradan mi demek istemedim.o yüzden icmiyorum şimdilik teste kadar.

herkesin dr unun farkli tedavi sekilleri oldugu icin cok farkli seyler duydum bende.ve korkuda yok degil hani.benimde ilk denemem.ben suanda 4 tane hap kullaniyorum.tedaviye baslayinca ne olacak bilmiyorum.aynen hakkimizda hayirlisi olsun.emeklerimiz bosa cikmaz insallah

amin canım

20 kasımda iğnelerime başlıcamyumurta baskılayıcı iğne verdi aralığın 2 sine kadar hergün onu vurcam aralığın 3 ü kontrole gitcem ilave yumurta çoğaltıcı ve büyütücü dedi hemşire artık onları kaç gün vururum belli değil ama hap vermediler bana hiç

benim gittigim dr fazla hap kullandiriyo.her drun tedavi sekli farkli oluyo maalesef. kendi dr umla ilgili forumu desmekten mahvoldum ben ama kimse su sudur diye yazmamis.yasayip gorucez iste.hayirlisi...

Pardon ben transfer oldun sandım..kolay gelsin sana Allahım emeklerini boşa cikarmasin canım...

Benimde uzun protokoldu senin gibi önce baskilayici verdiler adet ile yumurta gelisyiticilrre geçtim 8 gün kullandım.üç gün sonra toplandı...yumoslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…