- 9 Kasım 2015
- 339
- 390
- 23
- 37
- Konu Sahibi dermannuri
-
- #1.181
Canim hayirli olsun insallah unsallah guzel haberler alirsin benimki aralik gibi olcak bakalim nasip
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır her birinizin yazdıklarını okuyorum. Artık üye olmamın zamanı geldi diye düşündüm. İlk paylaşımım bu.
Basımdan gecenleri anlatmak adına üye oldum. Ben sizleri okudum her satırdan umut buldum. İnsallah benım yazdıklarımı okuyanlara da bir yol gösterim bir umut olur hersey.
Ben 2,5 yıllık evliyim.27 yasındayım. Cocuk dusunmuyorduk henüz.
3 ay önce adet düzensizliği ile ilgili ve karnıma giren bir sancı sonrası korkarak doktora gittim. Evli oldugumu duyunca doktor fsh testi istedi. Adetin 3. Günü yaptırdım.
Sonuç: 14,6 :fsh.
Bunu yüksek bulan doktor amh istedi sonuç: 0,2 :amh.
Sonuclar kötüydü. Yaşıma göre hem yumurtam az hem amh hormonum az salgılanıyor yumurtam büyümüyordu.
Sonuc olarak vakıt kaybetmeden tüp bebek tedavisine başladım.
3 haftadır igneler olundu, yumurtam başta 7 adetti ama 3 tanesi ilaclara cevap verdi.
2 gun önce yumurtalar toplandı, sonucta 3 yumusta varken 2 tanesinin içi boş çıktı.
Sonuç 1 adet saglam yumurtaydı.
Doktor 1 adet oldugu için az da olsa döllenmeme riski oldugunu eger döllenme olmazsa yada dna sı dısarda bozulursa transfer olmayabılır bunu bil dedi.
2 gundur zaman cok yavas geçti. Cok zor bir süreç bunu yasayan herkes biliyor malesef.
Bugun sabah telefonum çaldı ve mutlu sonucu aldı . Yumurtam döllenmiş. 1 adet yumurtam direnmiş.
Ve yarın sabah transferim olacak. İnsallah 12 gun sonra mutlu haber alırım ve benım gibi olan ve bu satırları okuyan birçok insana umut olurum.
Herkese sevgiler
canım inş güzel haberler alırsın..benm senden çok daha zor bi umudum var..bizde de pgd li tüp bebek..yani bizde döllenme sorunu yok hamile kalabiliyrm ama hep düşüyor..9 yumurtam da döllendi çok iyi gelişti ama kormozomu tek sağlıklı çıkan 1 tane oldu..her aşamamda ne dualar ettim..1 tane çıkması bile mucizeydi..transfer edildi..ben de hiç bir sorun olmadığı için tutanacağına çok inanmıştım..ama dün regl oldum ..sonuç 0 dı..
inş sen güzel sonuçlar alırsın canım...umudum olursun benim...
Hayırlı olsun canım tedavi 1 tane diye Aldanma benim 20 tane toplanmıştır 16 tanesi iyiydi yanlız eşimin spwrmleri kalitesiz olduğu için 7 tanesi dollendi ama dna yapılmadı zaten bilmiyordum bilsem onuda yatirirdim 3 tane transfer edildi ikiz gebeligim oldu ama düşükle sonuçlandi şimdi kalan 4 tane yi transfer ettiler 5.gün ama belirti yok olmadı belkide yani tek diye takılma yüce Rabbim ol demişse olacak ha 1 ha 4 hiç fark etmiyor benimde hiç bir sorunum yok sorun eşimde TSH amh hersey normal kist filan hersey tertemiz Rabbim ol dedikten sonra ona mani olacak hiç bişey yokMerhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır her birinizin yazdıklarını okuyorum. Artık üye olmamın zamanı geldi diye düşündüm. İlk paylaşımım bu.
Basımdan gecenleri anlatmak adına üye oldum. Ben sizleri okudum her satırdan umut buldum. İnsallah benım yazdıklarımı okuyanlara da bir yol gösterim bir umut olur hersey.
3 ay önce adet düzensizliği ile ilgili ve karnıma giren bir sancı sonrası korkarak doktora gittim. Evli oldugumu duyunca doktor fsh testi istedi. Adetin 3. Günü yaptırdım.
Sonuclar kötüydü. Yaşıma göre hem yumurtam az hem amh hormonum az salgılanıyor yumurtam büyümüyordu.
3 haftadır igneler olundu, yumurtam başta 7 adetti ama 3 tanesi ilaclara cevap verdi.
2 gun önce yumurtalar toplandı, sonucta 3 yumusta varken 2 tanesinin içi boş çıktı.
Doktor 1 adet oldugu için az da olsa döllenmeme riski oldugunu eger döllenme olmazsa yada dna sı dısarda bozulursa transfer olmayabılır bunu bil dedi.
2 gundur zaman cok yavas geçti. Cok zor bir süreç bunu yasayan herkes biliyor malesef.
Bugun sabah telefonum çaldı ve mutlu sonucu aldı . Yumurtam döllenmiş. 1 adet yumurtam direnmiş.
Ve yarın sabah transferim olacak. İnsallah 12 gun sonra mutlu haber alırım ve benım gibi olan ve bu satırları okuyan birçok insana umut olurum.
Herkese sevgiler
Yok canım 4 de oldum ilk gunu saymıyorum.test tarihim 14 kasım.kasiklarimda ara ara batma dışında birşey yok.ama bir önceki transferimde bütün belirtiler vardı negatif sonuç aldım.yani belirtilere takilmiyorum. Birde benim transferim suzinkilerden farklı ardışık transfer.yani 2 kasımda 3.gün embriyosu 4 kasımda 5.gün embriyosu transfer ettiler.Mermaid78 ikimizinde aynı test tarihi ayni bu ayın 5.demi transfer oldun dimi hiç belirtin varmi
Hayırlı olsun canım tedavi 1 tane diye Aldanma benim 20 tane toplanmıştır 16 tanesi iyiydi yanlız eşimin spwrmleri kalitesiz olduğu için 7 tanesi dollendi ama dna yapılmadı zaten bilmiyordum bilsem onuda yatirirdim 3 tane transfer edildi ikiz gebeligim oldu ama düşükle sonuçlandi şimdi kalan 4 tane yi transfer ettiler 5.gün ama belirti yok olmadı belkide yani tek diye takılma yüce Rabbim ol demişse olacak ha 1 ha 4 hiç fark etmiyor benimde hiç bir sorunum yok sorun eşimde TSH amh hersey normal kist filan hersey tertemiz Rabbim ol dedikten sonra ona mani olacak hiç bişey yok
Inşallah canım.bir tane olsun sağlıklı olsun.Allahım emeklerini boşa çıkarmaz inşallah....dualarim seninle...Merhaba arkadaşlar,
Herkese sevgiler
Inşallah canım.bir tane olsun sağlıklı olsun.Allahım emeklerini boşa çıkarmaz inşallah....dualarim seninle...
Benimde 18 yumosum toplanmıştı kala kala 8 kaldı.iki ay önce kaliteli iki embriyo transfer edildi ama olmadı.şimdide iki tra sefer edildi ama iki gün ara ile.bunlar son dondurulmuslarimdi.heyecanla bekliyoruz.Zaten yaşımda var.bu son şansım olmazsa bırakacağım.kismette varsa olur inşallah.Allahım hepimizin emeklerini karşılıksız bırakmaz inşallah...Amin insallah hepimizin. Senin de transferin olmuş sanırım insallah güzel haberlerini bekliyoruz
selam kızlar bahçecide tedavi olanınız var mı?
selam kızlar bahçecide tedavi olanınız var mı?
Tedavin hayırlı olsun canım Allahım gönlüne göre versin inşallah...merhaba arkadaslar.benide araniza alirmisiniz?:) bende ankara baskent hastanesinde nasip olursa tedavime yarin basliyorum. Uzun protokol olacak benim.ilk denemem oldugu icin umutlu, tedirgin, heyecanli ve bilgisizim:) baskentte hulusi beye tedavi olan varmi acaba aranizda? bu surecte hepimizin gonlune gore olur insallah..
tesekkur ederim canim.amin.allahim bu yolda olan herkesin gonlune gore versin.Tedavin hayırlı olsun canım Allahım gönlüne göre versin inşallah...
Hayırlı olsun canım benimde uzun protokol du heyecan yapma bol bol dua et başka bişey ise yaramiyor gerçektenmerhaba arkadaslar.benide araniza alirmisiniz?:) bende ankara baskent hastanesinde nasip olursa tedavime yarin basliyorum. Uzun protokol olacak benim.ilk denemem oldugu icin umutlu, tedirgin, heyecanli ve bilgisizim:) baskentte hulusi beye tedavi olan varmi acaba aranizda? bu surecte hepimizin gonlune gore olur insallah..
İnşallah canım sagsaglim kucağına alırsın benimde ilki düşükle sonuçlandi şimdi 5. Günüm test bekliyorumBen de grupta hareket yok sanıyorum meğer bildirim gelmiyormuş. Nasıl sonuçlar benim ikinci deneme bu da pozitif umarım sonu ilki gibi olmazz
tesekkur ederim canim.insallah seninde guzel haberlerini duyariz kisa birsure sonra :) vallahi zaten dualarim hem kendim hemde bu yolda olan tum anne adaylari icin.rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.ama heyecan yapamamak elde degil sanirim.ilk denemem benim. sanirim ondan:)Hayırlı olsun canım benimde uzun protokol du heyecan yapma bol bol dua et başka bişey ise yaramiyor gerçekten
Yani ilk denemen bende ılkınde öyleydim ama şimdi heyecan yok sadece sonucu bi öğrensem tamamtesekkur ederim canim.insallah seninde guzel haberlerini duyariz kisa birsure sonra :) vallahi zaten dualarim hem kendim hemde bu yolda olan tum anne adaylari icin.rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.ama heyecan yapamamak elde degil sanirim.ilk denemem benim. sanirim ondan:)
Ben de grupta hareket yok sanıyorum meğer bildirim gelmiyormuş. Nasıl sonuçlar benim ikinci deneme bu da pozitif umarım sonu ilki gibi olmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?