EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

MERHABA BİR ŞEY SORACAĞIM DÜŞÜK OLDU DEDİN KAÇINCI HAFTADA OLDU DÜŞÜĞÜN

Olacak insallah.guze haberlerinizi bekliyoruz haftay. Benimde simdi transfer oldu odada uzaniyorum. Idrarim da var. Siz kac saat dolunca idrara kalktiniz acaba ? 1 saat dediler ama az gibi geldi bana.

Olacak insallah.guze haberlerinizi bekliyoruz haftay. Benimde simdi transfer oldu odada uzaniyorum. Idrarim da var. Siz kac saat dolunca idrara kalktiniz acaba ? 1 saat dediler ama az gibi geldi bana.

20 dk sonra idrara kalkabilirsin dediler bana her seferinde ama benden sana tavsiye kalkma sürgü iste yatakta yap yatabildiğin kadar yat

Bana 1.5 saat dediler ama doktor beni ameliyathaneden hiç çıkartmadi ayaklarımi indirdi o kadar 1 saat orda yattım 1.5 saatte yatakta oylede evime gittim cisimide sürgüne yaptım kalkma sende

Bizde yatmaniza gerek yok dediler ama ben yinede 40 dk.yattım.hatta ilk transferde çok sıkışmıştı m yatakta surguye yaptım.

Ya bende içiyordum ama transferden sonra ağzıma sürmedim ama arada feci heliyor aklıma bi tane isem bişey olurmu diye düşünüyorum içen varmi diye baktim

hayırlı olsun canım allah umutlarımızı boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…