- 26 Haziran 2014
- 899
- 630
- 53
- Konu Sahibi dermannuri
-
- #1.201
iyi olacak insallah.hayirlisiyla guzel haberlerini duyacagiz bizde burdan:)Yani ilk denemen bende ılkınde öyleydim ama şimdi heyecan yok sadece sonucu bi öğrensem tamam
İnşallah canım hepimiz güzel haber veririziyi olacak insallah.hayirlisiyla guzel haberlerini duyacagiz bizde burdan:)
Kaçıncı günün sonucun kac arkadaşım.Allahım tamamına erdirir inşallah...Ben de grupta hareket yok sanıyorum meğer bildirim gelmiyormuş. Nasıl sonuçlar benim ikinci deneme bu da pozitif umarım sonu ilki gibi olmazz
MERHABA BİR ŞEY SORACAĞIM DÜŞÜK OLDU DEDİN KAÇINCI HAFTADA OLDU DÜŞÜĞÜNHayırlı olsun canım tedavi 1 tane diye Aldanma benim 20 tane toplanmıştır 16 tanesi iyiydi yanlız eşimin spwrmleri kalitesiz olduğu için 7 tanesi dollendi ama dna yapılmadı zaten bilmiyordum bilsem onuda yatirirdim 3 tane transfer edildi ikiz gebeligim oldu ama düşükle sonuçlandi şimdi kalan 4 tane yi transfer ettiler 5.gün ama belirti yok olmadı belkide yani tek diye takılma yüce Rabbim ol demişse olacak ha 1 ha 4 hiç fark etmiyor benimde hiç bir sorunum yok sorun eşimde TSH amh hersey normal kist filan hersey tertemiz Rabbim ol dedikten sonra ona mani olacak hiç bişey yok
Yanlış yerden gönderdim sanırım mesajı.nasılsın...İnşallah canım hepimiz güzel haber veririz
Benimde 18 yumosum toplanmıştı kala kala 8 kaldı.iki ay önce kaliteli iki embriyo transfer edildi ama olmadı.şimdide iki tra sefer edildi ama iki gün ara ile.bunlar son dondurulmuslarimdi.heyecanla bekliyoruz.Zaten yaşımda var.bu son şansım olmazsa bırakacağım.kismette varsa olur inşallah.Allahım hepimizin emeklerini karşılıksız bırakmaz inşallah...
Olacak insallah.guze haberlerinizi bekliyoruz haftay. Benimde simdi transfer oldu odada uzaniyorum. Idrarim da var. Siz kac saat dolunca idrara kalktiniz acaba ? 1 saat dediler ama az gibi geldi bana.
7+4 de kanama oldum ikiz diler zaten 2 gun sonrada ilaçlarla dusurttu doktor allahtan kürtaj olmadımMERHABA BİR ŞEY SORACAĞIM DÜŞÜK OLDU DEDİN KAÇINCI HAFTADA OLDU DÜŞÜĞÜN
Bana 1.5 saat dediler ama doktor beni ameliyathaneden hiç çıkartmadi ayaklarımi indirdi o kadar 1 saat orda yattım 1.5 saatte yatakta oylede evime gittim cisimide sürgüne yaptım kalkma sendeOlacak insallah.guze haberlerinizi bekliyoruz haftay. Benimde simdi transfer oldu odada uzaniyorum. Idrarim da var. Siz kac saat dolunca idrara kalktiniz acaba ? 1 saat dediler ama az gibi geldi bana.
İyiyim canım sen nasılsın aslında biraz gerginim oldumu olmadımi diyeYanlış yerden gönderdim sanırım mesajı.nasılsın...
Bizde yatmaniza gerek yok dediler ama ben yinede 40 dk.yattım.hatta ilk transferde çok sıkışmıştı m yatakta surguye yaptım.Olacak insallah.guze haberlerinizi bekliyoruz haftay. Benimde simdi transfer oldu odada uzaniyorum. Idrarim da var. Siz kac saat dolunca idrara kalktiniz acaba ? 1 saat dediler ama az gibi geldi bana.
Evet ben içiyorum.ama bu transferimde hiç icmedim.ilk transferde günde bir adet icmidtim.bunda içilen ortamlarda bile bulunmuyorum.hatta eşime evde icirmiyorum.stresin nikotin yoksunlugundan da olabilir.Kızlar bişey soracam aranızda sigara içen varmi
ben iciyodum hemde gunde 1 pakete yakin.fakat biraktim. asilamada basaramamistim ama tup bebekte 1 haftadir hic icmiyorum.canim cektiginde aklima bebegi getiriyorum elim aninda cekiliyo sigaradan:)Kızlar bişey soracam aranızda sigara içen varmi
Cok tesekkur ederim cevabiniz icinBizde yatmaniza gerek yok dediler ama ben yinede 40 dk.yattım.hatta ilk transferde çok sıkışmıştı m yatakta surguye yaptım.
Cok teskkur ederim20 dk sonra idrara kalkabilirsin dediler bana her seferinde ama benden sana tavsiye kalkma sürgü iste yatakta yap yatabildiğin kadar yat
Bana 1.5 saat dediler ama doktor beni ameliyathaneden hiç çıkartmadi ayaklarımi indirdi o kadar 1 saat orda yattım 1.5 saatte yatakta oylede evime gittim cisimide sürgüne yaptım kalkma sende
Maalesef ben iciyorum....Kızlar bişey soracam aranızda sigara içen varmi
hayırlı olsun canım allah umutlarımızı boşa çıkarmasınmerhaba arkadaslar.benide araniza alirmisiniz?:) bende ankara baskent hastanesinde nasip olursa tedavime yarin basliyorum. Uzun protokol olacak benim.ilk denemem oldugu icin umutlu, tedirgin, heyecanli ve bilgisizim:) baskentte hulusi beye tedavi olan varmi acaba aranizda? bu surecte hepimizin gonlune gore olur insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?