- 24 Mayıs 2011
- 1.348
- 38
- 158
Sherın ne demek cnm,tecrubelerımızı paylasalım kı rahatlatalım bırbırımızı.hıc stres olma.yat oraya bol bol duanı et yeter rahat ol cnm...ıns aynı gun verırız haberı:)
jolycım hayırlısı cnm.bende pco kımbılır senın gıbı ergenlıkten berıdır hep gec adet oluyodm ztn.benımde eşımın hareketlısı dedıgın duzeyde ıyı yanı ama ıste yumurtamın kalıtesı de önemlı.arkadaslarm erkek faktoru olmadıgı ıcın şansın yüksek dıyor ama bakalım hayırlısı.ben hala yatıyorum bu arada kayınvalıdem kaldırmıyo:)co 6.8 3 hafta olmuyo ama onu kendın atarsn düşer merak etme.nerdeyse btmıs hatta.5 oldugunda dusmus oluyor.ıns bu asılaman ıyı olur.bu arada ıstanbulda mısın cok pahalıya cıkmış sana.
5 ile 70 arası 3 haftalık yazıyodu cnm. 2-3 güne düşer diye bekliyorum bende bakalım bi adet görsem zaten sökülüp gidicekte :/ Evet yaa yumurta kalitemizi bilmiyoruzki onuda anlamak mümkün değil. Tüp bebekte anlaşılıyo sanırım topladıkları için ama aşılamada sadece ekranda görüyoruz :) Bazen yumurta olmasına rağmen boş olabiliyomuş. Bazen kalitesi düşük.. Ama her zaman öyle olucak diye bişey yok. Bi ayt kalitesiz yumurtlarsak bi dahaki aya kaliteli ve dolu yumurtlarız herhalde dimi :) İstanbuldayım cnm ya. Taksim Alman hastanesinde yaptırdım. Gidip gelmem kolay olsun diye orasını seçtim ..ya Alman ya Şişli florence nightingale yada Amerikan uygundu benim için hepsindede fiyatlar böyle uçmuş.. Aman olsunda bunun tüp bebek tarafını pek düşünmek istemiyorum. 10 -15.bin civarındaymış :/ İnş. aşılamayla hallolur. İnsana bu paraları çocuğunun geleceği için harcamak koymazda olumsuz her girişimde giden paraya üzülüyo insan :/ Yinede Allah dermansız dert vermesin en azından hastalığımızı biliyoruz. Çözümümüz var değil mi