Benımde rahımde anomalı var,cift rahım cnm cift gorunumlu daha dogrusu onunla ılgılı bsy demedı asılamada...popomun altına destek koydu yumurtam sadece solda gelıstıgı ıcın oraya dogru verdı.solunu daha cok kaldır falan dedı...yok bana asılamadan snra bakmadı,dedıgın gıbı bıgun önce baktı gece gel catlama ıgnesını ol 12de dedı persembe gunude sabah gelın aşılama icin dedı.tam 36.saatte oldum asılamayı..sabah gttgmde yardmcısı yumurtanın durumuna baktı öylesıne,doktor amelıyattaydı.kenarları degısmıs süper dedı,catlıyodu yanı hayırlısı ıns ya.agrın varmı senın.bende gunden gune azaldı.akıntımda yok hiç.hic igne olmamıs gibiyım.sadece bazen doluluk hissi verıyo.
bana destek koymadı ama yatırdıgı koltugu hareket ettırdı. ertesı gunde gel bakalım dedı bktı catlamıs yumurtan hayırlısı olsun dedı.bugun baya az agrım ama dun belım cok kotu agrıyodu kasıklarımda göğüslerim hala cok kotu egılırken bıle acıyor tıpkı adet olcakmısım gıbı benımde hıc akıntım yok suanda goguslerımdekı agrılarda gecer sanıyorum gercı yasayan arkadaslar gecmıyo dıyo ama